Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
nboya
Administrator

Post by nboya »

Nego, je l' otisao Djurovski? Da se ne povampiri opet?
UPRAVA NAPOLJE!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

nboya wrote:Nego, je l' otisao Djurovski? Da se ne povampiri opet?
Jos jedan od nasih izuzetno trazenih igraca :mrgreen: :roll: Ma ne ide on nigde bez 2 miliona :roll:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
the Gari

Post by the Gari »

ssnigd wrote:
nboya wrote:Nego, je l' otisao Djurovski? Da se ne povampiri opet?
Jos jedan od nasih izuzetno trazenih igraca :mrgreen: :roll: Ma ne ide on nigde bez 2 miliona :roll:
Pošto Verder i Leverkuzen ne mogu da se dogovore ko će da ga dovede, odlučeno je da odigra futsal turnire u Stepanovićevu i Manđelosu posle kojih će biti odlučeno koja mu sredina najviše odgovara. Dres sa brojem 10 za sada se ne dovodi u pitanje!

I što je najgore, posle svega izrečenog (napisanog) protiv njega, ja mislim da će nam opet faliti protiv onog blizanca za koji ne navija. Teško mi je da priznam, ali mislim da naši klinci nikada ne mogu tako prljavo, agresivno i džiberski mrzeti Partizan kao Đurovski, Lazetić i tako ti. A to malo bezobazštine je upravo ono što nam često nedostaje, pogotovo protiv blizanaca. Međutim, ovakvi igrači imaju samo jednu "malu" manu - igraju samo jednu utakmicu po polusezoni :?
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Cenim da ce Mario za 6 meseci bez obestecenja zavrsiti u Ofk-i ili u Radu. To su mi nekako klubovi po meri za njega, posto ga ovi jaci nece hteti, a beogradski splavovi ce biti blizu. I sledece godine ce posebno biti motivisan protiv nas i partizana.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Dejane jel znas nesto o ovom igracu:

Anthony Nwakaeme, Nigerijac, 1989. godiste, klasican napadac, igra za Univerzitateu iz Kluza. Gledao sam ga sad u prijateljskoj protiv cigana. Odlicno se gradi, jak, ima dribling, opasan u skoku. Nesto slicno kao Abubakar. Na transfermarktu uopste ne pise njegova cena, tek se probija... Kolika bi mogla biti njegova cena s obzirom na to da je rumunska liga dosta jaca od nase?!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
KDA

Post by KDA »

Evo Vam odgovor na pitanje da li je otišao Đurovski iz današnjeg Žurnala
Ђуровски остаје у Војводини
9 феб, 2011

Марио Ђуровски није успео у овом прелазном року да нађе клуб у иностранству. Будући да је, по дозволи коју је добио од Војводине био ослобођен обавеза до 10. фебруара, он ће наредних дана почети са тренинзима у ФЦ Вујадин Бошков.

– Није се остварило оно што сам желео и обавезан сам да почнем са тренинзима у Војводини са којом имам уговор до лета. Долазим у Нови Сад и после разговора са челницима клуба, очекујем да ћу до повратка екипе из Црне Горе радити индивидуално. Неће ми бити проблем да се укључим јер сам у протеклој паузи тренирао по посебном програму – каже Марио Ђуровски.
One and only

Post by One and only »

Jako los i neozbiljan prelazni rok, a i pripreme takodje. Imacemo velikih problema u nastavku sezone.
I dalje nemamo pravog i dobrog spica, ostali smo kratki i sa stoperima. Ovaj djurovski radi sta hoce, nadam se da ce utakmice posmatrati samo sa tribine.
United of Vojvodina
budababa

Post by budababa »

Image

Bundesliga će se kajati zbog ovoga :rolll:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Junior

Post by Junior »

On(a) ne moze da istrci 45 min ni kad prodje kompletne pripreme,a mogu misliti kako je individualno radio... :roll:
Ne svidja mi se trenutna situacija.Slabo odradjen prelazni rok(jedina dobra st var je sto smo osnovu tima sacuvali),pripreme mi deluju da ce biti losije od onih u Turskoj prosle godine(vestacka trava,reprezentativci,utakmice protiv crnogorskih ekipa...). Prva dva kola ce nam pokazati na cemu smo.
soderstorm

Post by soderstorm »

One and only wrote:Jako los i neozbiljan prelazni rok, a i pripreme takodje. Imacemo velikih problema u nastavku sezone.
Kako moze biti neozbiljan rok. Kostur tima je ostao. Mi necemo protraciti cele pripreme kao cigojneri uigravanju tima. Znaci radi ce se samo na jos bojem uigravanju tima. Nismo doveli nikog ali bar su svi tu osim Milovica. Deficitni jesmo na nekim pozicijama ali Vule moze da izgura celu sezonu pa ne igramo Premier ligu nego JSL gde nije u rotaciji 22 vec 15 ili 16 igraca. Nismo doveli negog vrsnog strelaca ali koga bi mi u opste mogli da dovdemo u ovom prelaznom roku a da valja. Mi za ovu nasu ligu imamo tim za Evropu je vec druga prica.
Dejan

Post by Dejan »

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=91398
Đurovski ipak ide iz Vojvodine?
10.02.2011 15:00

Mario Đurovski je ove zime bio na korak od prelaska u Ergotelis, pominjao se i odlazak u Verder iz Bremana, ali su se oba transfera izjalovila. Kada se činilo da će makedonski reprezentativac ostati u Vojvodini, pojavio se novi zainteresovani klub.

U pitanju je ruski Krasnodar, na čijoj je klupi Slavoljub Muslin. Bivši trener Crvene zvezde u Đurovskom vidi budućeg organizatora igre svog tima i u narednim danima se očekuje dolazak delegacije ruskog kluba na pregovore u Novi Sad. Ako ponuda zadovolji apetite Đurovskog i Vojvodine, vezista Novosađana će ipak karijeru nastaviti van Srbije
http://www.sportal.rs/news.php?id=45112
Muslin hoće igrača Voše

Slavoljub Muslin, trener Krasnodara, zainteresovan je za vezistu Vojvodine i reprezentacije Makedonije Maria Đurovskog.

Đurovski već neko vreme pokušava da pronađe klub, a nedavno se vratio neobavljenog posla u Crnu Goru gde se "lale" pripremaju.

Makedonac je bio na meti grčkog Ergotelisa, a očekuje se da uskoro delegacija Krasnodara dođe u Novi Sad na razgovor sa Ratkom Butorovićem.
WestSide

Post by WestSide »

Idealna su kombinacija... :lol:
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
nboya
Administrator

Post by nboya »

Nedelju dana cu mu sliku u avataru drzati ako ga odvede
UPRAVA NAPOLJE!!!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Kaže MONDO da će se Adjuru i Mojsov uskoro pridružiti Kleu u Kini...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
mihailov

Post by mihailov »

trelos gia fcv wrote:Kaže MONDO da će se Adjuru i Mojsov uskoro pridružiti Kleu u Kini...
Mislim da nema nista od toga, pogotovo sto se tice Mojsova...
Napred Voso!
Post Reply