Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Za kup se dobija sića ako se realno pogleda.
FF89

Post by FF89 »

Pa cuo sam nesto kao 100 000 eura a to je realno sića ipak osvojiti kup je toliko zajebano...
Ponosan!

Post by Ponosan! »

Off: mozda je nekom do para, nama nije... Nama su 2 titule vaznije od njihove 102... I jos kup kad bi docekali 8)
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Da li se zna ko je i gde na pozajmici ? Bata u nekom intervjuu spomenu brojku od 28 igraca. Na wikipediji se trudim da odrzavam stranicu naseg kluba(tj. onaj deo oko igraca). Pa ako neko moze ovde ili na private da podeli tu informaciju, bilo bi super
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
igoork

Post by igoork »

Sta mislite o ovom Luki iz Rada?

Gledao sam ga i ranije i evo sad ga gledam kako gaze groblje decko je jako zanimljiv igrac...
Andreyos

Post by Andreyos »

igoork wrote:Sta mislite o ovom Luki iz Rada?

Gledao sam ga i ranije i evo sad ga gledam kako gaze groblje decko je jako zanimljiv igrac...
Kada ga već ne dovedosmo prošle sezone iz Požarevca,(iako je to predlagao veliki broj ljudi sa foruma)mislim da je sada za tako nešto kasno.Ukoliko ga Stojić ne udomi u inozemstvo,lansiraće ga u jednog od blizanaca za jedan lep procenat.
Slabo mi poslujemo sa radom
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Andreyos wrote:

Kada ga već ne dovedosmo prošle sezone iz Požarevca,(iako je to predlagao veliki broj ljudi sa foruma)mislim da je sada za tako nešto kasno.Ukoliko ga Stojić ne udomi u inozemstvo,lansiraće ga u jednog od blizanaca za jedan lep procenat.
Slabo mi poslujemo sa radom
Luka je ovde spominjan zaista dosta puta. Jedini put do nas za njega je kroz zvezdu i partizan :lol:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Malo mi je punačak, a ima snage samo za jedno poluvreme (prvo, koje je odigrao više nego dobro, dok je drugo odmarao).No , sve se to da popraviti, i jeste zanimljiv igrač za našu ligu.
Rad ima solidnu ekipu, za nijansu bolju od partizana.
Naša obaveza je da, na proleće, podbedimo obadva ta tima, jer su za klasu ispod kvaliteta današnje FK Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice

Post by ice »

Realno Radovi igrači su previše skupi i nema preke potrebe uzimati ih kada znamo da ne stojimo baš najbolje sa finansijama.Mogu se naći jeftiniji, ali i dalje dobri igrači, a da ne govorim o našem podmlatku.Tu su još i stranci po potrebi.
limanfkv

Post by limanfkv »

Po meni vec imamo bolje od Luke, a za nesto vise trebace jos bolji.
0.0625
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Po meni je onaj njihov spic,nisam zapamtio kako se preziva,duplo bolji igrac od tog Luke....pregazio je par puta i Krstajica i Savica,ima i fin sut,ne libi se da proba i sa 17-18 metara,ume da se zagradi,da sacuva loptu,odlozi...izuzetno inteligentan i brz igrac...mnogo bolji utisak ostavio na mene..
Djisa

Post by Djisa »

ZmagoNS wrote:Po meni je onaj njihov spic,nisam zapamtio kako se preziva,duplo bolji igrac od tog Luke....pregazio je par puta i Krstajica i Savica,ima i fin sut,ne libi se da proba i sa 17-18 metara,ume da se zagradi,da sacuva loptu,odlozi...izuzetno inteligentan i brz igrac...mnogo bolji utisak ostavio na mene..
I ja sam ga primetio, mislim da je Jovancevic ili tako nesto
Kup je nas!
kowalski

Post by kowalski »

Po dosadasnjim igrama, ispada da je cesto najbolje pojacanje ne prodati nikoga, ili resiti se kocnicara. Ne bih imao nista protiv da recimo i sledecu sezonu pocnemo sa potpuno istim timom, jer ovaj sadasnji sigurno moze da igra jos bolje.
Image
FF89

Post by FF89 »

Da li je istina da je stigla ponuda od od PSG-a za Abubakar Oumara od 3.5m evra i šta ce klub uraditi sa tim novcem tj. koje su šanse ako se Abubakar proda da dovedu nekog igrača?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

FF89 wrote:Da li je istina da je stigla ponuda od od PSG-a za Abubakar Oumara od 3.5m evra i šta ce klub uraditi sa tim novcem tj. koje su šanse ako se Abubakar proda da dovedu nekog igrača?
Evo da ti odgovorim ovako:

3,5 miliona za igraca iz nase lige tesko da ce bilo ko da plati. Ako stigne bilo kakva ponuda, pa makar i 350 hiljada, prodacemo bilo kog igraca. Klubovi u Srbiji i ne postoje zbog drugod nego da prodaju igrace, to im je skoro jedini izvor prihoda, bez prodaje najboljih igraca svake godine odavno bi bankrotirali. A usput se tu kojeko i dobro ugradi

Nekog cemo i da dovedemo, verovatno za dz, ako ostane bez kluba u zadnjim danima prelaznog roka pa bude hteo da dodje kod nas. Takodje cemo da ubacimo nesto klinaca iz nase skole u prvi tim. E sad, ti novi mogu da se pokazu a mogu i da se ne pokazu. Tako smo i ovo dovodili sto nam je sada u timu, retko je tu bilo neke smislene selekcije, uglavnom daj sta das samo da je dzabe.

Ako je neka uteha - ni ostali klubovi u Srbiji ne rade nista bolje. Svi smo u istim govnima, samo sto neki imaju medijsku podrsku pa se njihova "pojacanja" pumpaju preko medija, guraju u reprezentaciju, pisu se bajke o njima, a neki to nemaju...
Post Reply