Transferi
Kada ga već ne dovedosmo prošle sezone iz Požarevca,(iako je to predlagao veliki broj ljudi sa foruma)mislim da je sada za tako nešto kasno.Ukoliko ga Stojić ne udomi u inozemstvo,lansiraće ga u jednog od blizanaca za jedan lep procenat.igoork wrote:Sta mislite o ovom Luki iz Rada?
Gledao sam ga i ranije i evo sad ga gledam kako gaze groblje decko je jako zanimljiv igrac...
Slabo mi poslujemo sa radom
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Luka je ovde spominjan zaista dosta puta. Jedini put do nas za njega je kroz zvezdu i partizanAndreyos wrote:Kada ga već ne dovedosmo prošle sezone iz Požarevca,(iako je to predlagao veliki broj ljudi sa foruma)mislim da je sada za tako nešto kasno.Ukoliko ga Stojić ne udomi u inozemstvo,lansiraće ga u jednog od blizanaca za jedan lep procenat.igoork wrote:Sta mislite o ovom Luki iz Rada?
Gledao sam ga i ranije i evo sad ga gledam kako gaze groblje decko je jako zanimljiv igrac...
Slabo mi poslujemo sa radom

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Malo mi je punačak, a ima snage samo za jedno poluvreme (prvo, koje je odigrao više nego dobro, dok je drugo odmarao).No , sve se to da popraviti, i jeste zanimljiv igrač za našu ligu.igoork wrote:Sta mislite o ovom Luki iz Rada?
Rad ima solidnu ekipu, za nijansu bolju od partizana.
Naša obaveza je da, na proleće, podbedimo obadva ta tima, jer su za klasu ispod kvaliteta današnje FK Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Po meni je onaj njihov spic,nisam zapamtio kako se preziva,duplo bolji igrac od tog Luke....pregazio je par puta i Krstajica i Savica,ima i fin sut,ne libi se da proba i sa 17-18 metara,ume da se zagradi,da sacuva loptu,odlozi...izuzetno inteligentan i brz igrac...mnogo bolji utisak ostavio na mene..
I ja sam ga primetio, mislim da je Jovancevic ili tako nestoZmagoNS wrote:Po meni je onaj njihov spic,nisam zapamtio kako se preziva,duplo bolji igrac od tog Luke....pregazio je par puta i Krstajica i Savica,ima i fin sut,ne libi se da proba i sa 17-18 metara,ume da se zagradi,da sacuva loptu,odlozi...izuzetno inteligentan i brz igrac...mnogo bolji utisak ostavio na mene..
Kup je nas!
Evo da ti odgovorim ovako:FF89 wrote:Da li je istina da je stigla ponuda od od PSG-a za Abubakar Oumara od 3.5m evra i šta ce klub uraditi sa tim novcem tj. koje su šanse ako se Abubakar proda da dovedu nekog igrača?
3,5 miliona za igraca iz nase lige tesko da ce bilo ko da plati. Ako stigne bilo kakva ponuda, pa makar i 350 hiljada, prodacemo bilo kog igraca. Klubovi u Srbiji i ne postoje zbog drugod nego da prodaju igrace, to im je skoro jedini izvor prihoda, bez prodaje najboljih igraca svake godine odavno bi bankrotirali. A usput se tu kojeko i dobro ugradi
Nekog cemo i da dovedemo, verovatno za dz, ako ostane bez kluba u zadnjim danima prelaznog roka pa bude hteo da dodje kod nas. Takodje cemo da ubacimo nesto klinaca iz nase skole u prvi tim. E sad, ti novi mogu da se pokazu a mogu i da se ne pokazu. Tako smo i ovo dovodili sto nam je sada u timu, retko je tu bilo neke smislene selekcije, uglavnom daj sta das samo da je dzabe.
Ako je neka uteha - ni ostali klubovi u Srbiji ne rade nista bolje. Svi smo u istim govnima, samo sto neki imaju medijsku podrsku pa se njihova "pojacanja" pumpaju preko medija, guraju u reprezentaciju, pisu se bajke o njima, a neki to nemaju...