Kup Srbije - sezona 2011/12
Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) (0:0), sreda
Sta bih dao da partizani izbace ciganiju iz kupa i da mi prodjemo u finale i da docekamo partizane na Karadjordju! Da ih licno priupitam za one parole pola madjar pola ustasa!
edit administracija- Razumem bes i ljutnju ali morate paziti šta pišete. Ostatak prepiske će biti obrisan.
edit administracija- Razumem bes i ljutnju ali morate paziti šta pišete. Ostatak prepiske će biti obrisan.

Polu Mađar - polu ustaša...Ti se još nerviraš zbog toga?
Pa, pogledaj ko nam to viče...JSD, Bobek, Tuđman, Vokri, Hasanagić, Sadriju, SPS, 1945, petokraka na grbu, ime...Sami sebi skaču u stomak.
No sikiriki, oni tako pokušavaju da se zaboravi šta su oni!!!
Pa, pogledaj ko nam to viče...JSD, Bobek, Tuđman, Vokri, Hasanagić, Sadriju, SPS, 1945, petokraka na grbu, ime...Sami sebi skaču u stomak.
No sikiriki, oni tako pokušavaju da se zaboravi šta su oni!!!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
-
Oni koji se osecaju uvredjenim skandiranjem olosa sa juga su jos gori od njih.
Drugo, oni to vicu liku koji je bio jedan od najznacajnih NS Grobara,i koji je sada jedan od vodja Firmasa.
Kako i zasto je doslo do toga prelaza iz jedne u drugu grupu ne znam a realno gledano niti me zanima.
I trece vredjanje je obostrano,to je valjda deo naseg navijackog folklora tako da nema mesta laznom moralisanju.
Poenta price da nema nevinih u celoj prici.
Kad bi krenuli sa striktinim kaznjavanjem neki timovi bi bar trecinu domacih utakmica igrali pred praznim tribinama,a u tu grupu spadamo i mi.
Drugo, oni to vicu liku koji je bio jedan od najznacajnih NS Grobara,i koji je sada jedan od vodja Firmasa.
Kako i zasto je doslo do toga prelaza iz jedne u drugu grupu ne znam a realno gledano niti me zanima.
I trece vredjanje je obostrano,to je valjda deo naseg navijackog folklora tako da nema mesta laznom moralisanju.
Poenta price da nema nevinih u celoj prici.
Kad bi krenuli sa striktinim kaznjavanjem neki timovi bi bar trecinu domacih utakmica igrali pred praznim tribinama,a u tu grupu spadamo i mi.
Ово скандирање има сасвим другу конотацију ако узмемо у обзир дешавања од 11 .маја прошле године? Објасни нама због чега смо још већи олош од оних и да ли ти стварно мислиш да су те хиљаде људи скандирали ту песму и да су баш мислили на једног човека или на ширу циљну групу?vojvodina jedna jedina wrote:Oni koji se osecaju uvredjenim skandiranjem olosa sa juga su jos gori od njih.
И још једном да те подсетим, Војводина се и у сну пише са великим словом.
-
Zato sto im izigravanjem uvredjenje mlade dajes legitimit i jos veci motiv da to pevaju,a znamo da ta "pesma" nema veze sa realnoscu.podbara wrote:Објасни нама због чега смо још већи олош од оних и да ли ти стварно мислиш да су те хиљаде људи скандирали ту песму и да су баш мислили на једног човека или на ширу циљну групу?vojvodina jedna jedina wrote:Oni koji se osecaju uvredjenim skandiranjem olosa sa juga su jos gori od njih.
A neko ko je to pametan to ne radi.
A to da li misli na jednog coveka ili vise njih je totalno svejedno,jer ponavljam ta pesma nema nikakve veze sa realnosu i ne moze da dotakne coveka koji misli svojom glavom.
Zasto bi mene bilo briga sta bagra sa suprotne tribine peva u vezi nas i koji recnik pritom koristi?
Mi smo jedna od najprimitivnih nacija u Evropi tako da ne treba ocekivati liriku na kojoj bi pozavideo i Aleksa Santic.
I da ponovim i to da je vredjanje obostrano,u Novom Sadu sam vec nekoliko godina i od tad nisam propustio nijedan duel sa blizancima na Karadjordju i uvek sa te meceve pratio sa Severa(zbog okupiranosti istocne tribine) i znam vrlo dobro sta se peva sa nase strane.
Nema nevinih u celoj prici.
-
Moram te obavestiti da si popas'o propagandu te skupine policijskih saradnika za koju su zamislili da je zgodna priča nakon reakcija zgražavanja javnosti nad njihovom moralnom monstruoznošću u verbalnim duelima sa nama. Priča je naknadno izmišljena. To se odnosi na sve nas. Koga to vređa nije sav svoj. Sve i da su mislili to čega su se naknadno setili, baš oni su patentirali navijačka "preletanja".vojvodina jedna jedina wrote:Oni koji se osecaju uvredjenim skandiranjem olosa sa juga su jos gori od njih.
Tako je bilo u više slučajeva, da neku priču, bolje reći laž, vezanu za navijače Vojvodine neprestanim ponavljanjima po internetu proguraju, i nakon nekog vremena, kada pravu istinu zaborave svi osim učesnika događaja, svi tu laž uzimaju za istinu. Najgore u svemu je što su u takve laži nakon nekog vremena verovali i naši mlađi navijači. Ako imaš old school navijačke kodekse, onda je teško nositi se sa tim bezočnim hohštaplerima koji iza sebe ima državni aparat i besomučno koristi nove medije...
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
I da li je moguće! Konačno su prošle sve ove nebitne utakmice i sad dolazi ono pravo! Malo smo zavarali fudbalski svet svojim navodnim neznanjem i majmuni su se upecali. Sad konačno dolazi ta Magična Sreda, dan D, prekretnica koja će nas povesti put zvezda, 90 odsudnih minuta koji će nas lansirati u fudbalsku istoriju! Dolazi ono za šta smo se svi mi rodili, za šta smo se sve ovo vreme pripremali. Povedi nas, patrijarše Jašare, povedi nas u pohod na Trofejčinu!!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
kej wrote:I da li je moguće! Konačno su prošle sve ove nebitne utakmice i sad dolazi ono pravo! Malo smo zavarali fudbalski svet svojim navodnim neznanjem i majmuni su se upecali. Sad konačno dolazi ta Magična Sreda, dan D, prekretnica koja će nas povesti put zvezda, 90 odsudnih minuta koji će nas lansirati u fudbalsku istoriju! Dolazi ono za šta smo se svi mi rodili, za šta smo se sve ovo vreme pripremali. Povedi nas, patrijarše Jašare, povedi nas u pohod na Trofejčinu!!

Nije Ferguson tako naivan da vec u sredu otkrije sve svoje karte.
Sledi jos mesec dana zavaravanja.
-
Nama navijačima najiskrenije i iz sveg srca želim da se ne plasiramo u finale kupa.
Ponavljam ako me neko nije razumeo:
Ne njima(igračima i stručnom štabu), već nama (navijačima) želim da se NE PLASIRAMO u finale kupa!
Ne njima(igračima i stručnom štabu), već nama (navijačima) želim da se NE PLASIRAMO u finale kupa!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Znam na sta ciljas , ali veruj mi od te rabote nema nista!trelos gia fcv wrote:Nama navijačima najiskrenije i iz sveg srca želim da se ne plasiramo u finale kupa.
U sustini se slazem sa tobom, veliku bruku cemo doziveti u finalu i ne treba da ga igramo.
Jedna je crvena a druga je bela....
Nije sve tako crno, evo i tračka nade za stari klub. I ovima igra mečka pred vratimaMondo wrote:Bekvalac spasilac, a u Borcu neće da igraju
Novi trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je da je njegov tim zabeležio "zlata vrednu pobedu" u Čačku, dok se trener Borca požalio da su petorica igrača zatražila izmenu na poluvremenu.
Dragoljub Bekvalac debitovao je pobedom i to kakvom. U praktično "baraž" meču za opstanak u Superligi, Novi Pazar je pobedio Borac na njegovom terenu i "preskočio" ga na tabeli, ali i dalje nije pobegao iz opasne zone.
Bekvalac, četvrti trener Novog Pazara od ulaska ovog tima u svoje prvo superligaško takmičenje, rekao je da ekipa ostvarila "zlata vrednu pobedu".
"Na igračima Borca je bio veći pritisak i mi smo to iskoristili. Igrači su svih 90 minuta igrali izuzetno borbeno i disciplinovano i ostvarili za nas zlata vrednu pobedu", rekao je Bekvalac, pre kojeg su u Novom Pazaru radili Ljubomir Ristovski, Neško Milovanović i Mihajlo Ivanović.
"Znali smo da moramo postići gol ako želimo povoljan rezultat. Uspeli smo u tome, a naredni zadatak nam je bio da izdržimo veliki pritisak Borca u prvih 15. minuta drugog poluvremena", dodao je Bekvalac.
Trener Borca Slavko Vojičić rekao je da njegovi igrači imaju veoma loš odnos prema igri.
"Gosti su zasluženo pobedili jer je utisak da su više želeli trijumf od nas. Nama se ponavljaju neshvatljive greške i sve ovo što se dešava je za dublju analizu. Odnos prema igri pojedinih igraca je izuzetno loš i to je ono što boli više od poraza", istakao je Vojičić.
On je kazao da je pet fudbalera Borca u poluvremenu meča zatražilo izmenu.
"Prihvatam odgovornost na sebe, ali šta reći kada mi je u poluvremenu utakmice koja je možda presudna za opstanak čak pet igrača tražilo izmenu. U opticaju je još 21 bod, ali su problemi u ekipi sve očigledniji i pitanje je kako dalje", zaključio je Vojičić.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
Ja i od takvih strepim, verovali ili ne...
Kakva dilema, ako prodjemo Borac trener ostaje, u suprotnom verovatno odlazi. Sta pozeleti ?
Over fifty
- severozapad
Da se ne bojim "verovatnog" i da mislim da će sa njim otići i glavni krivci za stanje u klubu verovatno bih glasao za drugu opciju. Očekujem penal za nas u utakmici sa Borcem i tako dokazivanje "sudijske pravde" i toga da nemamo baš ni mi puno prava da se bunimo.