Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Slazem se za Veseljka. Treba nam jedan takav iskusan, kvalitetan vezni od kojeg ne bi imali finansijske koristi od nekog eventualnog transfera, ali ekipa bi mnogo dobila. Ako ne Trivunovic onda Torbica iz Spartaka, isto jako dobar igrac. Obojica imaju tu negde oko 30 godina i mogli bi da igraju sigurno jos 2-3 godine na vrhunskom nivou za nase uslove.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
šumar

Post by šumar »

Mene interesuje kako se to uopšte moglo desiti da ode Trivunović iz Vojvodine kada je bolji od bilo kog igrača iz našeg veznog reda.
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

šumar wrote:Mene interesuje kako se to uopšte moglo desiti da ode Trivunović iz Vojvodine kada je bolji od bilo kog igrača iz našeg veznog reda.
Pa sve je moguce! :D Obrazlozenje za davanje ispisnice je da se napravi mesto za metro maria,ili ti super maria..da bi mogao da iskaze svoj puni potencijal! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Koje smo mi...
kej

Post by kej »

Koliko se secam, Trivunovic je kod nas bio u drugom planu. Igrao je kad su drugi bili povredjeni. A i kad je igrao, imao je neku defanzivniju ulogu, nije imao takvu slobodu kao u Ofk Beogradu. Velika greska nase uprave, momak je odlican fudbaler, a sto je najgore-bas jedan takav bi nam u ovoj ekipi legao kao kec na jedanaest.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Dejan

Post by Dejan »

Image
Frederic Mendy ( 194cm, rodjen 18.11.1988. u Parizu)

Gorostasni napadac, Mendy je svoju fudbalsku karijeru zapoceo u francuskom klubu FC Reze, zatim EFC27, da bi zatim presao u jedan od boljih Singapurskih klubova FC Etoile. U tom klubu nastupaju uglavnom francuski fudbaleri, a on je u jednoj sezoni na 32 utakmice postigao 21 gol. Bio je najbolji strelac i igrac njihove S lige. Dobre partije su ga preporucile najorganizovanijem klubu FC Homi junajted, koja se bori za titulu. Trenutno je na 10 utakmica postigao 6 golova, za njega vazi da je najperspektivniji fudbaler u Singapuru!

Treba biti oprezan, posto je njihova liga dosta slabijeg kvaliteta od nase, ali ocigledno je da ovaj igrac poseduje odredjen potencijal.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/frede ... 50535.html

Ranije je ovde bilo dosta reci o reprezentativnom levom beku Gabona koji je nastupao za Makedoniju GP! On je sada saigrac naseg Milovana Milovica i zanimljivo je da mu na kraju sezone istice ugovor!
http://www.transfermarkt.de/de/georges- ... 23886.html

Emanuel Mbola koji je bio pred prelaskom u Totenhem, ipak je zavrsio u TP Mozambe, najtrofejniji klub iz Konga! Tamo pruza odlicne partije, kao i u reprezentaciji Zambije. Nema jos osamnaest godina.
http://www.transfermarkt.de/en/emmanuel ... 07075.html
Last edited by Dejan on Thu Apr 28, 2011 11:53 am, edited 1 time in total.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Mislim da je eventualni dolazak Mbole poprilicno nerealan.Njegov sadasnji klub je dvostruki uzastopni sampion Afrike,zimus su i igrali u finalu svetskog klupskog prvenstva sa Interom.Verovatno imaju i mnogo veci budzet od nas tako da njegovo dovodjenje spada u domen teorije.A i da se ne lazemo,tesko da ima 18 godina.

Meni je zapao za oko Konstanin Vassiljev, vezista Estonije i Slovenackog provoligasa Kopera.Imali smo prilike da se uverimo u njegove kvalitete u duelima Estonaca i nase reprezentacije.U oba meca meca je bio strelac i pomalo mi je neverovatno da u danasnjem globalizovanom fudbalu igrac njegovih kvaliteta igra u Sloveniji.Sa druge strane to moze da bude olaksavajuca okolnost za Vojvodinu,jer prelazak u nas klub bi bio korak napred u njegovoj karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:Imam jedno pitanje.... za bolje upucene.... moze li Vojvodina da bude platezno jaka kao neki klub druge holandske lige,tj.ima li snage da kupi nekog igraca od ekipa takvog ranga!?
I nikad ja ne dobih odgovor na ovo pitanje :D

A statistika ovog igraca je sada jos impresivnija

Image
Image
car jovan

Post by car jovan »

Довођење играча на жалост зависи од одлазака то би ваљда свима требало да буде јасно.А бојим се да ће нам отићи 4-5 играча на жалост,то је реалност фудбала у Србији.А и Војводини не помажу Телекоми,ЕПС,Железнице Србије и остале државне фирме,а и Војводини се не толерише никакав минус већ одмах прете катанцима за разлику од неких који дугују 25 милиона евра,па кад се све сабере биће добро ако момке који су поникли у Вошиној омладинској школи задржимо.А реално доводити играче из наше лиге и није неко решење.
Dejan

Post by Dejan »

Voskamp je odlican golgeter, ali mislim da bi problem predstavljalo njegova primanja. Inace u drugim ligama Holandije, Belgije i Portugala ima puno veoma kvalitetnih igraca!

Zanimljivo je da je Harrie Gommans ove sezone nastupao za Waasland-Beveren( druga liga Belgije) i na 22 utakmice postigao 6 golova. Ali je sada ponovo slobodan u izboru nove sredine. Secate se da je bio kod nas na probi, pa da je zbog porodicnih problema morao da ode.
Mickey

Post by Mickey »

Dejan wrote:Voskamp je odlican golgeter, ali mislim da bi problem predstavljalo njegova primanja. Inace u drugim ligama Holandije, Belgije i Portugala ima puno veoma kvalitetnih igraca!

Zanimljivo je da je Harrie Gommans ove sezone nastupao za Waasland-Beveren( druga liga Belgije) i na 22 utakmice postigao 6 golova. Ali je sada ponovo slobodan u izboru nove sredine. Secate se da je bio kod nas na probi, pa da je zbog porodicnih problema morao da ode.
Nazalost tesko da cemo u skorijoj buducnosti videti u Vosi nekog igraca sa severa Evrope kao sto su ovaj Voskamp ili Gommans.
Imam utisak da tu nisu samo novci u pitanju.
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

Ajte ljudi molim Vas , pricamo o drugoligaskim holandskim igracima , ima izuzetaka naravno,ali uglavnom svaki napadac iz nase lige moze bez problema da igra u tom rangu takmicenja i da daje golove. Koliko mi samo mladih imamo koji ce napraviti ekstra karijere... Veci je problem da mi zadrzimo Medu, Vuka, Kataija, Stevanovica... DA mi njih zadrzimo pa nam nikakvi Gomansi nece padati na pamet... Zakon trzista jeste neumoljiv , medjutim... samo malo da se povuce rucna sto se prodaje na prvu loptu tice. Jeste, tesko je i prodati za neke vece novce i iz nase lige ,ali ako se iz nekog kluba odvodio kvalitet koji je kasnije bio plodonosan i nenasminkan to je onda iz Vojvodine. Koji se to nas igrac nije afirmisao? Od Krasica i Laneta preko Kacara i Despota do Mrdje i Tadica. Znaju oni gde kupuju za relativno manje pare - dobar kvalitet. Zato i kazem - nek nam se umiri ruka za pare ,i videcete... Ne bih ja imao nista protiv ni da nas pojaca neki dobar golgeter iz domaceg kluba,cak i iz nizeg ranga, ako ,nismo se ni mi rodili kao sampioni ,i u prvog ligi...
SAcuvati milinkovica i raditi planski, imati sistem... Reagovao sam jer mi se prevrce zeludac na ta "imena" od igraca ,od holandjanina do pedersena pa preko raznih afrikanaca... :?
STO SE RADI
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pazi - slazem se da mi dugorocno moramo da se oslonimo na nasu skolu (bez sumnje najbolju u zemlji) plus da rasirimo skauting mrezu po celoj Srbiji i dovodimo sve sto valja a fali nam medju nasom decom, no ima tu jedan problem:

Kad je zadnji put nas fudbal izbacio kvalitetnog ofanzivnog igraca kreativca?

Zbog stanja kakvo vec jeste u nasim prvenstvima na svim nivoima, i cuvene bata-Djora skole fudbala koja se neguje na nasim terenima ("ko predje na protivnicku polovinu da mu umre mama") nas fudbal vec 10-tak godina unazad uglavnom proizvodi vrhunske stopere i zadnje vezne (nas trenutno najcenjeniji igrac u svetskim okvirima je - stoper), solidne golmane i bekove, i tek pokoje krilo i spica, dok kvalitetnu 10-ku nismo imali valjda jos od Piksija naovamo.

To se lepo vidi na reprezentaciji (zanemarimo sada problem selektora i guranja menadzerskih igraca iz blizanaca da bi se nekako prodali u inostranstvo) - nama igru vec dugo godina kreira jedan klasicni destruktivac Stankovic (igrac koji ima svojih kvaliteta inace ne bi igrao u Interu ali umnogome limitiran za ono sto se od njega ocekuje u reprezentaciji), dok u spicu napada prakticno imamo samo Zigica i Pantelinja, takve kakvi su, i kad se jedano od njih povredi onda bude ono seci usi da krpis dupe pa Laneta sa krila prekomanduju u spic ili tu guraju Kacara koji jeste "devojka za sve" ali je ipak korisniji na nekim drugim pozicijama. Jer jednostavno nema ko.

Zato mozda iako nasa superliga kvalitetom nije nista slabija od holandske druge (mozda cak i naprotiv) moguce je da se tamo moze pronaci profil igraca kakav se u nasoj zemlji jednostavno ne proizvodi! Tako da ja ne bih automatski iskljucivao mogucnost da trazimo ono sto nam fali i u inostranstvu - pa i u nizim zapadnim ligama - ali takav igrac mora da bude em zaista bolji od svega u "domacoj ponudi" em i finansijski uklopiv u nas budzetski limitiran fudbal. A takav se tesko da pronaci, mada ne i nemoguce!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Na jucerasnjoj utakmici Hajduka spazio sam stopera Hajduka verovatno zato sto je celav :D salu na stranu dosta je dobro odigrao cak bi rekao bez greske,nisam zapamtio prezime,pa ako neko zna nesto vise o ovom celavom stoperu mogao bi da iznese,a pokretima me je podsecao na Trajkovica koji je upravo kod nas dosao iz Hajduka.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
menager

Post by menager »

jel istina da smo zainteresovani za ovog igraca

procitao sam negde za njega
desno krilo, bio u psg-u kao klinac, najbolji igrac u albaniji

ne znam koliko je realno ovo, posebno jer ima ogranicenje o broju stranaca,ali ovaj bi bio pojacanje

opet, mozda je samo patka
igoork

Post by igoork »

Sve je to bacanje para, ne moze taj da nam donese bog zna sta sto vec nemamo.

Pametnije je da se ekipa ne rasprodaje nego da se bacaju pare na polu igrace. :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Post Reply