Pripreme
- Mare_Liman
Re: Pripreme
Из кеца у двојку у 83. и 85. и то и Ивановић и Јовановић... Каква Воша нас чека на пролеће ... 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija wrote: ↑Sat Jan 20, 2024 6:45 pm Javlja Lazo Bakmaz:
https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 20-01-2024
@Maki![]()
![]()

Da li je to Đorđević igrao štopera?Од 60. минута играли су: Росић, Бјековић, Тањга, Ђорђевић, Гиорбелидзе, Петровић, Савићевић, Милосављевић, Бутраковић, Јовановић, Ивановић.
(Bez kapitena Rosića i Malbašića...)
Hteo i ja to da napisem, ali bilo mi zao Laze.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Lazo je gospodin. Uradio je sve maksimalno sto je mogao, samo mi se cini da nije ispostovan

Što bi se reklo, pobedi se u zube ne gleda
Iako očigledno niko od nas nema pojma kakva je bila utakmica i kako smo igrali.
Kako god da je bilo, važno je da smo pobedom otvorili pripreme, zbog pozitivne atmosfere i svega. A do sledeće utakmice imaju dovoljno vremena da se poradi na organizaciji barem elementarnog izveštavanja i nadam se prenosa pa da se onda i sami uverimo na šta ličimo.

Iako očigledno niko od nas nema pojma kakva je bila utakmica i kako smo igrali.
Kako god da je bilo, važno je da smo pobedom otvorili pripreme, zbog pozitivne atmosfere i svega. A do sledeće utakmice imaju dovoljno vremena da se poradi na organizaciji barem elementarnog izveštavanja i nadam se prenosa pa da se onda i sami uverimo na šta ličimo.
Da, iz postovanja prema Lazi, nisam hteo da komentarisem to sto je morao da smisli kao izgovor.
Isto tako i za @Deepa, da Vozdovac nije hteo prenos, za sta ne vidim nikav rezon za Vozdovcane? Jer, sta oni, i od koga, imaju da kriju? Dok za Vosu ( posto je prva utakmica), to vec ne, jer bi moglo biti bruke ( koja je umalo izbegnuta od sastava protivnika, gde ja prepoznajem samo par imena iz pocetne postave).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
A storiji se samo objavljuju...
Bruka i sramota! Jos jedna u nizu
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Upravo tako. U uvodu je isto na lep način stavio do znanja o stanju stvari…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Deep Purple
Odmah se oseti ruka trenera i trenerski pečat, pod Rankom izgubili od Voždovca pod Bandovićem lagana pobeda 

- Mare_Liman
И то на крилима наше омладинске школе, а Зука изашао на терен са траком, мислим да нема срећнијег и задовољнијег човека од МакијаDeep Purple wrote: ↑Sun Jan 21, 2024 10:30 am Odmah se oseti ruka trenera i trenerski pečat, pod Rankom izgubili od Voždovca pod Bandovićem lagana pobeda![]()

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Dobro je počelo, ali videćemo.Mare_Liman wrote: ↑Sun Jan 21, 2024 11:36 am И то на крилима наше омладинске школе, а Зука изашао на терен са траком, мислим да нема срећнијег и задовољнијег човека од Макија![]()
Ako ode Zuka, a dovedu se najavljeni desni bek i napadač, teško da će iko dobiti šansu u ovom delu sezone, kada je svaka utakmica „biti ili ne biti“. Možda Bukinac, eventualno i Jeličić, ako ne dođe neki baš kvalitetan štoper.
Na ovoj utakmici je očigledno proban Đorđević na štoperu, konačno! Šteta što ne videsmo na šta je to ličilo. Bio je zajedno sa Giobelidzeom u sastavu, pa je verovatnije da je on taj koji je igrao u sredini.
-
Odlično za Zuku!Mare_Liman wrote: ↑Sun Jan 21, 2024 11:36 amИ то на крилима наше омладинске школе, а Зука изашао на терен са траком, мислим да нема срећнијег и задовољнијег човека од МакијаDeep Purple wrote: ↑Sun Jan 21, 2024 10:30 am Odmah se oseti ruka trenera i trenerski pečat, pod Rankom izgubili od Voždovca pod Bandovićem lagana pobeda![]()
![]()
Kada će taj izveštaj utakmice da makar golove vidimo ?
Ima li negde (tog najavljenog) izvestaja sa ove utakmice protiv Vozdovca, a da se moze pogledati?
PS
@fare me preduhitrio za nekoliko trenutaka
PS
@fare me preduhitrio za nekoliko trenutaka