Vojvođanska fudbalska scena
- NapredBacka
Re: Vojvođanska fudbalska scena
Могу наравно, Филип Бајић је иначе мој омиљени играч тренутноЛампард wrote:@Napred Backa,mozes li mi nesto reci o Filipu Bajicu,sto se tice pozicije u timu,igre itd...to mi je drugarov rodjeni brat.

Мали игра само тако, игра на позицији десног крила. Не видим му замерку. Брз, издржљив, технички одличан, претрчи за двојицу. Често се враћа у назад како би помогао одбрани а онда кад освојимо лопту одмах трчи напред у контру. Једном речју играчина!
Хвала! Изненадили би се ако уђемо у суперлигу колико људи ће навијати против "Титових близанаца"severozapad wrote:Takodje podrška ljudima koji navijaju lokalno. Jedino ne znam da se niste malo zaleteli za stadion od 50000
U svakom slučaju sve najbolje. Je l Veseljko najbolji igrač kod vas?
Тај капацитет можда јесте већи него што је нама потребно, осим утакмица са Звездом, Партизаном и евентуално Војводином нама неће требати више од 3000 седећих места али кад дођу те утакмице биће крцато, такође води се рачуна о томе да би Бачка једног дана могла да заигра квалификације за лигу Уефа па да се може играти код нас јер је минимум 4500 седећих места. Весељко игра одлично али најбољи је можда Балабановић. Ту су раме уз раме Никола Мојсиловић и мали Филип Бајић. Носковић, центарфор који је стигао из Спартака за сада нема потребну минутажу али није се показао, видећемо. Враћа нам се у тим из Канаде са привременог рада неколико играча из наше школе пре свега Зец, Бјелош, Вујасиновић, Ивковић и остали па очекујем да заиграмо још боље.
Хвала друже, само за Бачку навијам а веруј да нас је у Бачкој Паланци доста. Клуб је коначно добио маркетинг, директор ће бити бивши играч Маринко Петковић. Коначно сам почео да виђам по улици са Бачкиним шалем или неким другим обележјима. Плава Гарда би требала да се врати да навија, видећемо.Salvador wrote:NapredBacka, uvek je lepo cuti da u ovoj zemlji jos ima ljudi koji vise vole klub iz svog grada, nego dva drzavna projekta iz prestonice.
Iskreno se nadam da cemo za godinu dana gledati Backu u super ligi!
Ево како изгледа шал, по мени сасвим пристојно. У плану су и "бар шалеви".

Едит
Ернесто тако је, 5 000. 50 000 ни циганима не треба, једну нулу вишка сам додао извињавам сеernesto wrote:Mislio je na 5 soma

Региструјте се на форум навијача и симпатизер Бачке http://fkbacka.forumsclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- NapredBacka
У суботу долази доста Бачкиста на Слану Бару, бар 50 ће нас бити да мало бодримо плаве
Дођите да видите како играмо, нисмо на страни баш бајни, код куће кидамо а на страни смо просек али ово је комшијско гостовање па ће бити Паланчана на трибини, кад загрмимо неће домаћима бити свеједно
Један навијачки бус очекујем најмање.

Дођите да видите како играмо, нисмо на страни баш бајни, код куће кидамо а на страни смо просек али ово је комшијско гостовање па ће бити Паланчана на трибини, кад загрмимо неће домаћима бити свеједно

Региструјте се на форум навијача и симпатизер Бачке http://fkbacka.forumsclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bača ima bolji marketing od Vojvodine...sta reci dalje!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
- NapredBacka
Sutra krece jedan autobus, jedan minibus i desetak automobila iz Backe Palanke ka Novom Sadu plus nesto studenata i radnika koji su trenutno u NS. Zbog lose organizacije oko 50 ljudi nece moci da krene jer nema mesta u busevima a nije na vreme rezervisano jos. Veliko intresovanje vlada u Palanci za predstojecu utakmicu izmedju Proletera i Backe.
Честитке на победиNapredBacka wrote:Sutra krece jedan autobus, jedan minibus i desetak automobila iz Backe Palanke ka Novom Sadu plus nesto studenata i radnika koji su trenutno u NS. Zbog lose organizacije oko 50 ljudi nece moci da krene jer nema mesta u busevima a nije na vreme rezervisano jos. Veliko intresovanje vlada u Palanci za predstojecu utakmicu izmedju Proletera i Backe.

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
- NapredBacka
Хвала на честиткама. Тешко извојевана победа али заслужена. На крају је ипак обезбеђен још један аутобус тако да су сви пошли, око 120 Бачкопаланчана појачани са Бачкистима из Обровца, Гајдобре и Челарева укупно на нашој трибини 150 људи од тога 30 момака из Плаве Гарде који су цео меч навијали, направљена је кореографија ево једне слике с прикрајка бољу немам за сада, ако нађем слику целе трибине поставићу где се виде сви. Домаћих симпатизера око 100, у извештају Дневника пише гледалаца 700, нама упишу 700 кад буде 2000 а њима кад је 300 гледалаца на стадиону, толико о њима... Сад нас чека утакмица сезоне, Крушевачки Напредак нам долази, биће јако тешко узети сва три бода, мислим да ће плави ићи на бод...
http://i61.tinypic.com/vpybnn.jpg
http://i61.tinypic.com/vpybnn.jpg
Javi mi se kad budes mogao na PM.NapredBacka wrote:Хвала на честиткама. Тешко извојевана победа али заслужена. На крају је ипак обезбеђен још један аутобус тако да су сви пошли, око 120 Бачкопаланчана појачани са Бачкистима из Обровца, Гајдобре и Челарева укупно на нашој трибини 150 људи од тога 30 момака из Плаве Гарде који су цео меч навијали, направљена је кореографија ево једне слике с прикрајка бољу немам за сада, ако нађем слику целе трибине поставићу где се виде сви. Домаћих симпатизера око 100, у извештају Дневника пише гледалаца 700, нама упишу 700 кад буде 2000 а њима кад је 300 гледалаца на стадиону, толико о њима... Сад нас чека утакмица сезоне, Крушевачки Напредак нам долази, биће јако тешко узети сва три бода, мислим да ће плави ићи на бод...

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
- NapredBacka
Лампард јавио сам ти се на ПМ.
У суботу од 15 часова Бачка дочекује Крушевачки Напредак, они фаворити а ми домаћини, мислим да ће бити права утакмица. Бод је најреалнији некако би превише било да и њих победимо, лепе ствари се углавном дешавају у сновима, на јави мало слабије
Поново ће Бачка имати подршку Плаве Гарде са источне трибине која ће организовати опет кореографију.
У суботу од 15 часова Бачка дочекује Крушевачки Напредак, они фаворити а ми домаћини, мислим да ће бити права утакмица. Бод је најреалнији некако би превише било да и њих победимо, лепе ствари се углавном дешавају у сновима, на јави мало слабије

Поново ће Бачка имати подршку Плаве Гарде са источне трибине која ће организовати опет кореографију.
Podrška Bačkoj.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- NapredBacka
Хвала Турија. Мислим да евентуалан улазак Бачке у ЈСЛ није лош за Војводинаше јер што је више Бачкиста а мање навијача црвено-црно беле коалиције то боље по вас посебно што на утакмице Војводина - ПФК на вашем истоку буде 10 % Бачкопаланчана а кад гостује ЦЗ и 20 %. Осим нас 500 који смо Бачку пратили и у оне три најтужније године у 4. рангу и највећу срамоту клуба почео је да расте број па је прошле сезоне на свакој утакмици било преко 1000 људи, ове сезоне и преко 1500 осим првог кола са Колубаром кад је било 500 због кише. Са Напретком моја процена 4000 биће и слика па ћу поделити. Читајте журнал, РТВ или неке друге медије, оно што напише Дневник толико је пута 3 јер нам они редовно смањују због спора са управом. Све је више људи на улицама са плавим шалем око врата, Плава Гарда навија додуше бројнији су били у 3. лиги кад смо се борили за улазак у ПЛС, на нашем форуму имамо веровали или не 568 регистрованих корисника а то имају само близанци и Војводина. Није што је наша ал од Бачке боље нема!
Сутра бод и мирна БАЧКА!

Сутра бод и мирна БАЧКА!
- NapredBacka
Данас утакмица за инфаркт. Повели Крушевљални, онда Бачка дала 4 гола за 4-1 па потом два гола Крушевљана. Могли смо на 4-1 још који гол, играли смо као никад али је понестало снаге и умало да нас та жеља кошта. Стадион дуго није био пунији. Слика западне трибине http://i57.tinypic.com/25hivco.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Немам слику источне али чим је киша стала брзо се и она попунила. Оне заставе у даљини су заставе плаве гарде која је поново добро навијала. Дочекао сам и то да се две трибине довикују као кад ви вичете оно ваше "Војводина - Нови Сад - ВОЈВОДИНА НОВИ САД", ми смо викали "Напред - Бачка", ја лично сам се најежио. Коначно и код нас нешто лепо да се деси, од распада Југе и купа са Нишким Радничким 93 године ништа позитивно. Иначе код нас на форуму се људи договарају за навијање и имамо распоређене људе по свим местима обе трибине који праве буку па то онда зна да буде поприлично добро и онако домаћински
Нетипично за један војвођански клуб.
Немам слику источне али чим је киша стала брзо се и она попунила. Оне заставе у даљини су заставе плаве гарде која је поново добро навијала. Дочекао сам и то да се две трибине довикују као кад ви вичете оно ваше "Војводина - Нови Сад - ВОЈВОДИНА НОВИ САД", ми смо викали "Напред - Бачка", ја лично сам се најежио. Коначно и код нас нешто лепо да се деси, од распада Југе и купа са Нишким Радничким 93 године ништа позитивно. Иначе код нас на форуму се људи договарају за навијање и имамо распоређене људе по свим местима обе трибине који праве буку па то онда зна да буде поприлично добро и онако домаћински

Нетипично за један војвођански клуб.
- NapredBacka
Ево мене опет овог пута са пуно утисака. Повели смо против Звезде, замало и 2-0 а онда је уследила казна пред крај полувремена. Затим Београђани из слободњака стижу до вођства, наш играч промашује одличну шансу за 2-2 и одмах након тога иде казна за коначних 3-1. Тривуновић је промашио пенал у надокнади, достојно смо се борили, у првом полувремену ништа лошији а у другом је Звезда ипак била боља мада могло је све бити другачије али заслужена победа гостију.
Оно што мене као навијача Бачке радује јесте то да је готово 80 % стадиона навијало за плаве. Из Паланке нико осим момака организованих у групу делија "Фамилија БП", чак ни они нису сви. Код гола Бачке цела трибина скаче, код гола Звезде мук, доста људи у плавом, са шалевима и другим обележјима а свега неколико појединаца са Звездиним. Ево порука Бачкиста са истока који су морали прећи на запад овај пут јер постоје само две трибине и снимак где можете чути страшан хук и велику радост Паланчана
Слика

Снимак, стварно ваља погледати.
https://www.youtube.com/watch?v=n63dyipMaww" onclick="window.open(this.href);return false;
Оно што мене као навијача Бачке радује јесте то да је готово 80 % стадиона навијало за плаве. Из Паланке нико осим момака организованих у групу делија "Фамилија БП", чак ни они нису сви. Код гола Бачке цела трибина скаче, код гола Звезде мук, доста људи у плавом, са шалевима и другим обележјима а свега неколико појединаца са Звездиним. Ево порука Бачкиста са истока који су морали прећи на запад овај пут јер постоје само две трибине и снимак где можете чути страшан хук и велику радост Паланчана

Слика

Снимак, стварно ваља погледати.
https://www.youtube.com/watch?v=n63dyipMaww" onclick="window.open(this.href);return false;
Čestitam na borbenosti i ambijentu.
Mislim da ste mogli napraviti iznenađenje,ali fali iskustva, više nego kvaliteta, da bi dobili petokraku.
Da je bilo gusto, verovatno bi presudile sudije, tako da ne treba previše da se nervirate, nego nastavite još žešće da radite, pa da se vidimo u Super ligi.
Mislim da ste mogli napraviti iznenađenje,ali fali iskustva, više nego kvaliteta, da bi dobili petokraku.
Da je bilo gusto, verovatno bi presudile sudije, tako da ne treba previše da se nervirate, nego nastavite još žešće da radite, pa da se vidimo u Super ligi.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Neizlecivi
Kako igraju oni, a kako mi, još ćemo se mimoići