Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Po poslednjim vestima koje stižu iz samog FSS (sa sednice predstavnika oba Kluba učesnika i predstavnika samog FSS), karte za meč finala Kupa će biti prodavane i na blagajnama ”Karađorđa”. Znači, Tvoje je da kupiš kartu, organizuješ prevoz (ako ne ideš sa FIRMOM) i SVAKAKO 5.5.2010. BUDEŠ u Beogradu. Tog dana, druge obaveze ne postoje…

+

Prošetaj do Firminog shopa na Severnoj tribini.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE:

Svako ko kupi kartu za istočnu ili zapadnu tribinu (po ceni od 400 dinara) stadiona na kome će se igrati finale Kupa, ima BESPLATAN prevoz na utakmicu.

Autobusi, koje Klub organizuje, kreću 5.5. u 17h, sa parkinga ispred južne tribine našeg “Karađorđa“.

Karte se (za Istok i Zapad), osim na blagajni stadiona, mogu kupiti i u PAKOM-SHOPU na sledećim adresama:
Jevrejska 27, Bulevar Oslobođenja 102, Stražilovska 31 i Sutjeska 2 (SPENS).

Za južnu tribinu (cena karte 200 dinara), gde će biti smeštene najvatrenije pristalice ponosa Novoga Sada, karte se mogu kupiti u FIRMINOM šopu na severnoj tribini “Karađorđa“. Tamo ćete dobiti i sve informacije (može i preko telefona na broj: 065/555-1989) u vezi puta u Beograd, koji organizuje sama grupa.
1892

Post by 1892 »

grof zekula wrote:VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE:

Svako ko kupi kartu za istočnu ili zapadnu tribinu (po ceni od 400 dinara) stadiona na kome će se igrati finale Kupa, ima BESPLATAN prevoz na utakmicu.

Autobusi, koje Klub organizuje, kreću 5.5. u 17h, sa parkinga ispred južne tribine našeg “Karađorđa“.

Karte se (za Istok i Zapad), osim na blagajni stadiona, mogu kupiti i u PAKOM-SHOPU na sledećim adresama:
Jevrejska 27, Bulevar Oslobođenja 102, Stražilovska 31 i Sutjeska 2 (SPENS).

Za južnu tribinu (cena karte 200 dinara), gde će biti smeštene najvatrenije pristalice ponosa Novoga Sada, karte se mogu kupiti u FIRMINOM šopu na severnoj tribini “Karađorđa“. Tamo ćete dobiti i sve informacije (može i preko telefona na broj: 065/555-1989) u vezi puta u Beograd, koji organizuje sama grupa.
Totalno promasen potez kluba, da se kladimo da ce pola ciganstura uzeti karte i ici o nasem trosku na finale
Come on you Reds!
One and only

Post by One and only »

:shock: Ovo je strasno lose. Busevi ce biti puni cigana. :evil:
Pitanje za forumase, da li neko planira da ide na istok ili zapad?
United of Vojvodina
torrente

Post by torrente »

Braća ja idem na Zapad,
8) sa drugovima iz Zemuna i Karaburme!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Ljudi koji vode ovaj klub su definitivno idioti kakvih nema u Sunčevom sistemu. Neka crkne svako ko ode na istok ili zapad stadiona JNA. Tog dana MORAMO biti svi ZAJEDNO na istom mestu.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
torrente

Post by torrente »

zasto tako misliš :?: ,ako mislimo dda budemo nesto vise od provincijalskog kluba i da imamo sto vise i navijača i tifoza i hugosa ,onda ovakav komentar kakav je tvoj je dno dna!!! :evil:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

torrente wrote:zasto tako misliš :?: ,ako mislimo dda budemo nesto vise od provincijalskog kluba i da imamo sto vise i navijača i tifoza i hugosa ,onda ovakav komentar kakav je tvoj je dno dna!!! :evil:
Prijatelju, dodjite na jug. Pogledaj samo koliko smo truda ulozili ( uglavnom mi, navijaci ) da bi u sto vecem broju otisli i ponosno predstavljali nas grad, klub i Vojvodinu. I sta sad ? Treba da budemo rasireni kao nomadi na tri tribine ?

Da ne govorim da cete na zapadu i istoku u najmanju ruku biti izlozeni provokacijama navijaca zvezde koji ce biti u ogromoj vecini.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
ssnigd

Post by ssnigd »

torrente wrote:zasto tako misliš :?: ,ako mislimo dda budemo nesto vise od provincijalskog kluba i da imamo sto vise i navijača i tifoza i hugosa ,onda ovakav komentar kakav je tvoj je dno dna!!! :evil:
A sta mozes ti na zapadu sa svojih par drugova da doprineses Vosi :?: To je samo uzalud bacen glas u vetar. Na jugu, gde cemo svi biti zajedno mozes mnogo vise doprineti. Zato svi na jug. A klub je blago receno zesce retardiran, ako ovakve stvari radi. Prava ispomoc navijaca cigana.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
uporan

Post by uporan »

Iskreno, bolje da je džabe prevoz bio za ljude sa sezonskim kartama za zapad i istok, pa čak da ih klub časti kartu za finale, a ne ovako. Ima sigurno puno starijih ljudi koji bi išli na tekmu, a stalni su na zapadu ili istoku. S druge strane nije baš u redu da idu sa nama na jug. Mada, ruku na srce ne mora ovo ni da bude toliko loše, ako ih i u ovakvoj situaciji bude dosta.
UH!
One and only

Post by One and only »

uporan wrote:Iskreno, bolje da je džabe prevoz bio za ljude sa sezonskim kartama za zapad i istok, pa čak da ih klub časti kartu za finale, a ne ovako. Ima sigurno puno starijih ljudi koji bi išli na tekmu, a stalni su na zapadu ili istoku. S druge strane nije baš u redu da idu sa nama na jug. Mada, ruku na srce ne mora ovo ni da bude toliko loše, ako ih i u ovakvoj situaciji bude dosta.
Slozio bih se sa tobom da se organizuje prevoz za navijace SA SEZONSKIM KARTAMA koji zele da idu na zapad ili istok. Ali vec sada u glavi imam sliku, pun bus ciganskog sljama kako se vozi do beograda o nasem trosku. Zaista ne vidim nacin kako je moguce izbeci ovakav scenarijo.
United of Vojvodina
tulip

Post by tulip »

U svakom slučaju mora se sprečiti ulazak gancija u autobuse koje organizuje naš klub!
DAJ GOL!!!
uporan

Post by uporan »

Ali vec sada u glavi imam sliku, pun bus ciganskog sljama kako se vozi do beograda o nasem trosku. Zaista ne vidim nacin kako je moguce izbeci ovakav scenarijo.
Ne može se nikako izbeći to je sigurno, ali ako ćemo realno koliko stvarno ima ciganije koja će ići na istok/zapad? Mlađi su sigurno na severu, a matorci jebemliga... Samo da se ne sjate okonla sela...
UH!
the Gari

Post by the Gari »

Meni ne pada na pamet da nekoga ubeđujem ili mu govorim na koju tribinu treba da ide, ali moj stav je da je meni lično mesto na Jugu. Slična situacija bila je i na prošlom finalu kupa.

Ja sam na Karađorđu na Zapadu, na gostovanjima sam nekada sa Firmom, nekada ne, ad hoc odlučujem, ali mislim da ovo nije obično gostovanje. Ovde smo svi zajedno i meni lično je na finalu 2007. bilo zadovoljstvo gledati sve one generacije slaninara sa svih tribina (pa i one koje davno nisam video na stadionu) kako se spajaju u jedinstvenu energiju koja je dva sata posle utakmice, zatočena na JNA, grmela "Novi Sad to je naš grad...". Ja sebe i 5. maja 2010. vidim tamo, uz nadam se, "nešto" drugačiji ishod nego onomad. Vidimo se.

:cheers:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Locked