Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Pripreme

Post by Mare_Liman »

Сјајне вести :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
N13

Post by N13 »

Ili ipak ne moze, jer sa kim da igramo? Sa Cajetinom i klubovima iz uzicke medjuopstinske lige?

Meni se ne svidja to. Troskovi priprema su jako mali troskovi kada se uporede sa iznosima svih troskova kluba u toku godine. Mislim da to cini manje od 1% godisnjih rashoda kluba.
Pripremne utakmice su znacajan deo priprema. Mi cemo igrati utakmicu u Evropi bez i jedne normalne provere pre toga (na Zlatiboru nemamo sa kim igrati, jednostavno).
Upravo je to, ako se ne varam, uradila Sampdoria 2015. godine. Pa svi znamo kako su prosli, i to od nas.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

N13 wrote: Mon May 27, 2024 6:30 pm Ili ipak ne moze, jer sa kim da igramo? Sa Cajetinom i klubovima iz uzicke medjuopstinske lige?

Meni se ne svidja to. Troskovi priprema su jako mali troskovi kada se uporede sa iznosima svih troskova kluba u toku godine. Mislim da to cini manje od 1% godisnjih rashoda kluba.
Pripremne utakmice su znacajan deo priprema. Mi cemo igrati utakmicu u Evropi bez i jedne normalne provere pre toga (na Zlatiboru nemamo sa kim igrati, jednostavno).
Upravo je to, ako se ne varam, uradila Sampdoria 2015. godine. Pa svi znamo kako su prosli, i to od nas.
Ima dobrih ekipa na Zlatiboru. Mislim da gotovo 15-20 Arapskih ekipa dolazi na Zlatibor. Bio je Miloš Milojević sa Al-Waslom na Zlatiboru na pripremama a oni su nam recimo i više nego rival po meri.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

N13 wrote: Mon May 27, 2024 6:30 pm Ili ipak ne moze, jer sa kim da igramo? Sa Cajetinom i klubovima iz uzicke medjuopstinske lige?

Idu klinci iz Indeksa :mrgreen:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ide dosta timova na Zlatibor, ne bih ja potcenio tu lokaciju.
Turija

Post by Turija »

Savcic Luka wrote: Mon May 27, 2024 7:28 pm

Idu klinci iz Indeksa :mrgreen:
A, i gde je skuplje: u Turskoj ili na Zlatiboru? Sta mislite?
Gde su bolji tereni?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Nisu nikad letnje pripreme u Turskoj, pretoplo je. Na zimu se ide tamo uglavnom.

Preko leta se islo najcesce u Sloveniju.
Iskreno ne verujem da je Zlatibor jeftiniji od tako neke Slovenije, Poljske, Ceske...

Mozda ja ne pratim desavanja, ali ako bude atraktivnih imena na Zlatiboru, to mi je u redu. Samo ja nisam znao da Zlatibor bas ima infrastrukturu da moze da ugosti puno fudbalskih timova u isto vreme za pripreme?

Sad na Kipru smo igrali sa nekim anonimusima pripremne meceve... pa nam je trebalo dodatna 4 kola u nasoj ligi da pronadjemo takmicaraku formu. Problem je sto su na leto te prve 4 utakmice zapravo utakmice u Evropi, moze se reci i utakmice sezone. Nema prostora za pronalazenje forme na njima.
Turija

Post by Turija »

Nisam se dobro izrazio, jer sam mislio na kvalitet i cenu priprema.
Mi i od tamo ne dodjemo nesto bolje spremni, a kakvi cemo tek biti u domacoj atmosferi, pred ovako znacajne meceve za LE? Jedino je dobro sto novac ostaje u drzavi.

Bojim se da ce biti jako komotno i opusteno na priprema kod kuce?
Da li se svi nasi superligasi pripremaju na Zlatiboru, kao sto su zimus na Kipru ( osim TSCa)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Simica

Post by Simica »

Ako se budemo pripremali na ovakvim terenima na Zlatiboru,....kukala nam majka. Gomila povreda i ništa od tečne igre. Gledam kup prijateljstva na SK1.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Da li neko zna od kog do kog datuma je Vojovodina na Zlatiboru?
Kafa

Post by Kafa »

ElMaestro13 wrote: Wed Jun 05, 2024 5:50 pm Da li neko zna od kog do kog datuma je Vojovodina na Zlatiboru?
https://www.maxbetsport.rs/bozidar-band ... pe-519770/
Planirano je da se fudbaleri Vojvodine ove sezone pripremaju dve nedelje duže nego inače. Okupljanje je zakazano za 11. jun, a posle 15 dana “lale” će da tempiraju formu na Zlatiboru.

– Imaćemo šest nedelja priprema. Ranije su bile četiri, ali želim da imamo punih šest. Odmorićemo se do 11. juna kada krećemo ponovo s treninzima. Planirali smo da radimo dve nedelje u Novom Sadu, a onda dve nedelje na Zlatiboru. Nastojaćemo i da se pojačamo na pojedinim pozicijama i da napravimo još jači tim.
VošaNS

Post by VošaNS »

Za sad osim nas na Zlatibor idu Spartak, Novi Pazar, Kg i Apoel.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Užas. Ja sam prvobitno pozdravio ostanak u zemlji, ali sam u potpunosti zanemario momenat igranja pripremnih utakmica. Ako nešto ne organizujemo po tom pitanju, verovatno ćemo proći kao prošle godine, a to je katastrofa.
POŠTO OBRAZ ???!!!
hvylarn

Post by hvylarn »

Pa da odigramo po jednu utakmicu od ovih domaćih i završna sa Apoel-om biće 10 puta bolje nego zimske što smo uradili.
slanobarac

Post by slanobarac »

Milan wrote: Thu Jun 06, 2024 12:26 pm Užas. Ja sam prvobitno pozdravio ostanak u zemlji, ali sam u potpunosti zanemario momenat igranja pripremnih utakmica. Ako nešto ne organizujemo po tom pitanju, verovatno ćemo proći kao prošle godine, a to je katastrofa.
Zašto užas?
Protivnici po meri. Nisu ni preslabi (kao zimus u Turskoj) a ni prejaki. Taman.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply