Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Pripreme

Post by Radoye »

slanobarac wrote: Thu Jun 06, 2024 1:34 pm
Milan wrote: Thu Jun 06, 2024 12:26 pm Užas. Ja sam prvobitno pozdravio ostanak u zemlji, ali sam u potpunosti zanemario momenat igranja pripremnih utakmica. Ako nešto ne organizujemo po tom pitanju, verovatno ćemo proći kao prošle godine, a to je katastrofa.
Zašto užas?
Protivnici po meri. Nisu ni preslabi (kao zimus u Turskoj) a ni prejaki. Taman.
Da, ovih 5 ekipa su sasvim OK za odmeravanje snaga u pripremama. Plus bih mozda tu dodao jednog nizeligasa za sam pocetak priprema i organizovao neku generalku u NS kad se vratimo s nekim klubom iz regiona - neki Madjari, Rumuni malo jaci.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Tacno tako. Plus, imali smo ranije na Zlatiboru i Rumune i Bugare, tako da nije to lose.
Ja odavno ne vidim poentu letnjih priprema napolju. Niti znamo prvog protivnika u Evropi jos uvek, niti nam je garant da ce protivnik slican tom biti u Sloveniji ili tako negde. Ovako znamo da imamo protivnike koji su ili slabiji za nijansu, ili po meri, ili jaci za nijansu (u teoriji), poput Apoela.

Pritom, ne bi me stvarno cudilo da jos koji tim iz regiona dodje, plus neki nizeligas ili dva za klince i ove sa manjom minutazom.

Klasican vojvodjanski forum - ''sad necu ni kako ja hocu.'' :mrgreen: U decembru cemo kukati kako idemo u Antaliju ili tako negde, a eto ''sampioni su mogli da trce po Fruskoj Gori zimi''. :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Mi smo pripreme na Kipru odradili igrajući utakmice sa ekipama iz naše lige i to se baš sjajnim pokazalo…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Mene isto brinu dve stvari na Zlatiboru.
Prva tereni, posto uigravamo ekipu, a ne radimo kondicioni deo priprema. Da je obrnuta dinamike treninga (redosled NS -Zlatibor), onda okej.

Drugo, mislim da se prijateljske utakmice sa domacim timovima igraju sa mnogo slabijim motivom, nego sa stranim ekipama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Thu Jun 06, 2024 5:03 pm Mene isto brinu dve stvari na Zlatiboru.
Prva tereni, posto uigravamo ekipu, a ne radimo kondicioni deo priprema. Da je obrnuta dinamike treninga (redosled NS -Zlatibor), onda okej.

Drugo, mislim da se prijateljske utakmice sa domacim timovima igraju sa mnogo slabijim motivom, nego sa stranim ekipama.
Mene ne brine nista. Uvek sam za pripreme kuci ako ce to pozitivno uticati na budzet. E sad, kakve su cene tamo i kod nas pojma nemam. Mada pretpostavljam da su rashodi preko "ogromni". Sto se protivnika tice ne brinem uopste, jer se ne secam kada je na prpiremama nas tim vezao dva meca u istom sastavu, tako da su te utakmice rekao bih i nebitne. Bitno je kojim tempom se tamo radi i sa koliko ozbiljnosti.
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Milan wrote: Thu Jun 06, 2024 4:42 pm Mi smo pripreme na Kipru odradili igrajući utakmice sa ekipama iz naše lige i to se baš sjajnim pokazalo…
Izvini ali pre ću gledati Vošu posle Kipra nego posle prethodnih priprema iz Slovenije. Razlika je ogromna. Drugi su i neki igrači, drugi trener ali ipak......
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Milan wrote: Thu Jun 06, 2024 4:42 pm Mi smo pripreme na Kipru odradili igrajući utakmice sa ekipama iz naše lige i to se baš sjajnim pokazalo…
Ako se dobro secam, zadnji put na Kipru igrali smo protiv Vozdovca, nekih lokalnih amatera koji ni brojeve na dresovima nisu imali i protiv Ararata iz Jermenije.

I onda smo u NS odigrali jos sa Kabelom.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Da li neko zna raspored utakmica i rivale na Zlatiboru? Inače za Apoel je tačno biće tu, kao i KG, Pazar, Spartak, biće i Lučani takodje i sigurno još dosta ekipa iz BiH. Prošle godine je bio i Balzan sa Malte.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ElMaestro13 wrote: Thu Jun 06, 2024 8:11 pm Da li neko zna raspored utakmica i rivale na Zlatiboru? Inače za Apoel je tačno biće tu, kao i KG, Pazar, Spartak, biće i Lučani takodje i sigurno još dosta ekipa iz BiH. Prošle godine je bio i Balzan sa Malte.
Полако, не зна се још ни 100% да ћемо ићи на Златибор, а камол и с ким и кад играмо...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Mare_Liman wrote: Thu Jun 06, 2024 8:15 pm
ElMaestro13 wrote: Thu Jun 06, 2024 8:11 pm Da li neko zna raspored utakmica i rivale na Zlatiboru? Inače za Apoel je tačno biće tu, kao i KG, Pazar, Spartak, biće i Lučani takodje i sigurno još dosta ekipa iz BiH. Prošle godine je bio i Balzan sa Malte.
Полако, не зна се још ни 100% да ћемо ићи на Златибор, а камол и с ким и кад играмо...
Čudno, to bi moralo da se zna sa obzirom da je većina klubova objavila i datume zbog hotela. Ali, dobro.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Претходних година се кукало овде зашто се бацају паре на припреме преко, сад кад остајемо опет не ваља, да нас нема требало би нас измислити.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Željo je redovno na Zlatiboru.
Turija

Post by Turija »

Ne razumem zasto se razlicita misljenja smatraju, skoro uvek, kuknjavom?
Ovde je sad apostrofirano samo to da nam, zbog nastupa u Evropi, trebaju kvalitetnije pripreme, tereni i protivnici ( da razvijemo igru), nego u pauzi domaceg prvenstva. Bar ja tako to vidim.
A sto se tice cena na Zlatiboru, nisam ubedjen da je jeftinije, nego negde drugde. A tesko da cemo imati i prenose nasih utakmica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Uvek sa tobom wrote: Thu Jun 06, 2024 8:35 pm Претходних година се кукало овде зашто се бацају паре на припреме преко, сад кад остајемо опет не ваља, да нас нема требало би нас измислити.
Vidi ko je šta govorio. Ako je ista osoba onda nešto nije u redu s njom.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Voja wrote: Thu Jun 06, 2024 5:22 pm
Turija wrote: Thu Jun 06, 2024 5:03 pm Mene isto brinu dve stvari na Zlatiboru.

Mene ne brine nista. Uvek sam za pripreme kuci ako ce to pozitivno uticati na budzet. E sad, kakve su cene tamo i kod nas pojma nemam. Mada pretpostavljam da su rashodi preko "ogromni". Sto se protivnika tice ne brinem uopste, jer se ne secam kada je na prpiremama nas tim vezao dva meca u istom sastavu, tako da su te utakmice rekao bih i nebitne. Bitno je kojim tempom se tamo radi i sa koliko ozbiljnosti.
Samo troskovi aviona za 50 ak ljudi su oko 20 somića ako ne i više.Smeštaj je sigurno skuplji, i hrana naša bolja :mrgreen:
Post Reply