Vojvođanska fudbalska scena

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Vojvođanska fudbalska scena

Post by MiSmoFKV! »

Uh kako me ovo podseca na neke nase utakmice sa blizancima. Nadam se da cete uspeti da ocuvate zdravu pricu.
Dukale

Post by Dukale »

Vecina vas je osporavala Mojsilovica, a pritom nije odgledala njegovu nijednu utakmicu.

https://www.youtube.com/watch?v=hskJuG2rS1o" onclick="window.open(this.href);return false;

Prosečne ocene

# Prezime i ime Prosečna ocena Klub
1. Mojsilović Nikola 7.44 Bačka
2. Balabanović Milorad 7.33 Bačka
3. Čeković Damir 7.33 Bačka
4. Trivunović Veseljko 7.33 Bačka
5. Kerkez Dejan 7.28 ČSK Pivara
6. Beljić Bojan 7.25 Napredak
7. Manojlović Filip 7.25 Bežanija
8. Pantelić Dušan 7.25 Bežanija
9. Tomanović Saša 7.25 Inđija
10. Georgijević Dejan 7.23 Inđija
11. Varga Boris 7.22 ČSK Pivara
12. Vukanović Aleksa 7.22 ČSK Pivara
13. Vukojičić Nebojša 7.19 Sloboda
14. Žigić Branko 7.19 Proleter
15. Radović Ilija 7.17 Bačka
16. Lekić Nikola 7.15 Bežanija
17. Tankosić Miroslav 7.14 ČSK Pivara
18. Buzadžija Nemanja 7.13 Proleter
19. Bajić Filip 7.11 Bačka
20. Bosančić Nemanja 7.11 Inđija
21. Nikolić Stefan 7.10 Bačka
22. Ilić Nemanja 7.08 Bačka
23. Stanić Aleksandar 7.08 ČSK Pivara
24. Čordašić Lazar 7.07 Proleter
25. Pejić Rade 7.07 Inđija
26. Divac Dalibor 7.06 Loznica
27. Đekić Miroslav 7.06 ČSK Pivara
28. Milovac Zoran 7.06 Bačka
29. Luković Stevan 7.05 Napredak
30. Novaković Slobodan 7.05 Proleter
zime89

Post by zime89 »

Cekovic isto nas bivsi igrac i mali Bajic isto,a a ne spominjem ove starije iskusnije...
ZIME89
NapredBacka

Post by NapredBacka »

Veliki su izgledi da se Backa plasira u superligu pa cemo jedni drugima tako biti najblize gostovanje, 40 minuta kolima... Ono sto znam jeste da ce kao i u kupu protiv Zvezde sto je bio slucaj dve trecine stadiona navijati za DOMACE a ne za blizance. Da nisu dosli sa svih strana 90 % Palancana bi za Backu navijalo tada, ovi ostali su iz raznih sela dosli na utakmicu. Uprava ispunjava sve sto zelimo a jedan od dogovora je i da nema pustanja blizancima i da cemo se boriti zajedno maksimalno protiv toga. Upravu cine bivsi igraci Backe iz generacije koja je igrala drugu saveznu ligu Jugoslavije krajem osamdesetih. Necete biti sami u borbi protiv zla Srpskog fudbala!
Региструјте се на форум навијача и симпатизер Бачке http://fkbacka.forumsclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bogme.... ja sto znam jedno 20-ak Zvezdasa... svi su u kupu navijali za Zvezdu. Kontam da su za Backu navijali samo 60+.
Inace nacuo sam da su u igri Mitosevic i Babovic? Znas li stogod?
Image
ernesto

Post by ernesto »

Zivim za dan kad ce blizanci biti u manjini u svim gradovima u Srbiji(osim u bg-u)! Da svaki grad navija za svoj klub!
Banujte me molim vas :beg:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ernesto wrote:Zivim za dan kad ce blizanci biti u manjini u svim gradovima u Srbiji(osim u bg-u)! Da svaki grad navija za svoj klub!
Sto ne bi i u BG bili u manjini, ima tamo i drugih klubova, Cuka, Vozdovac...? :deal: :devil:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
NapredBacka

Post by NapredBacka »

Vojo verovatno su ti koje si naveo iz Familije odnosno BPCZ, oni svakako jesu ali ove koje poznajem svi odreda su za Backu navijali a u pitanju je omladina poput mene 25+ godina ne 60+. Sto se tice Mitosevica i Babovica navodno je to vec sredjena stvar ali jos nije potvrdjeno. Sto se tice Babovica upoznat sam ali kakav je Mitosevic igrac po vama za klub kojem je cilj u prvoj sezoni u superligi opstanak ali lagan odnosno gornji deo tabele?
Региструјте се на форум навијача и симпатизер Бачке http://fkbacka.forumsclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Napred Bačka, voleo bih da je tako, ali nekako mi je malo čudno (realnija mi je Vojina procena).
Šta više, čini mi se da ćete više navijača imati među iskrenim Vojvodinašima, nego Palančanima, uz ogradu da ne poznajem dobro današnje stanje u Bačkoj Palanci.
Ovo je moj neki intuitivni zaključak i izvinjavam se mladim Palančanima ako je on pogrešan.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
NapredBacka

Post by NapredBacka »

Turija definitivno si u pravu kad kazes da cemo imati vecu podrsku protiv blizanaca medju iskrenim Vojvodinasima jer svi od reda ne volite blizance tako da je to podrska od 100 % ljudi a medju Palancanima naravno nije ni blizu tolika samo sto je razlika sto si uporedio sve gradjane BP sa iskljucivo navijacima Vojvodine :mrgreen: Imate i vi nasu podrsku to se podrazumeva, vi pogotovo jer ste nam najblizi ali i svi drugi poput Spartaka, Reala s Nisave, Napretka i ostalih! Od jeseni siguran sam da cete se iznenaditi kad budete videli koliku podrsku ima Backa cak i na utakmicama protiv blizanaca. Snimak koji sam postavljao vec protiv Zvezde govori u prilog tome kad je 3000 ljudi bilo uz plave a 1500 uz crveno bele od toga bar 1000 sa strane. A Zvezda ima puno vise navijaca u BP od Partizana recimo 75-25 odnos. Da je bio crni blizanac imao bi jos i manju podrsku od ovih. U svakom slucaju napred nasi :cheers:
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Čestitke FK Bačkoj na definitivnom plasmanu u ovu eminentnu Superligu!!Dobrodošli i živeli! :cheers:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Pridruzujem se cestitkama! :cheers:
Turija

Post by Turija »

Neizlecivi wrote:Pridruzujem se cestitkama! :cheers:
+1
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Lepa vest, čestitam!
NapredBacka

Post by NapredBacka »

Hvala Novosadjani i svi ostali Vojvodinasi. Izgleda ste se jedino vi obradovali, koliko vidim po komentarima na netu porede Backu Palanku sa Pecincima i Lucanima naseljima koja imaju po 2500 i opstinama od po 10 000 stanovnika za razliku od nasih 30 000 u gradu i jos toliko skoro po selima. Valjda im to Palanka toliko seljacki zvuci no nebitno oni koji potcenjuju Backu su ljudi koji prate fudbal od Toleta na ovamo i ne znaju za nase uspehe. Vama hvala, nadam se dobrim utakmicama i na terenu i na tribinama od jeseni. Sa srecom da izborite Evropu.
Post Reply