Marketing kluba
Gledao ja najavu na SOS-u , ne izgleda toliko lose s obzirom na pojedinacne najave, u pozadini golovi sa polufinala, ma ok izgleda!ssnigd wrote:Ima je na onoj glavnoj najavibudababa wrote:Šta bi sa Krasićevim spotom-najavom za finale kupa? Da nije ipak prevagla veza cska-pfc?
Jedna je crvena a druga je bela....
-
Izvinite što skrećem sa teme, ali moram ovo da napišem!
MOLIM, PREKLINJEM sve navijače Vojvodine, da nikad više ne kupe "najtiražniji dnevni sportski list", poznatiji kao "Sportski žurnal"...
Naime, gledam i ne verujem. Sutra se igra tzv."večiti", tzv."derbi" i oni ubacuju specijalno izdanje o tom ubici srpskog fudbala, na 65 fucking stranica!!!
Pa, ja ne verujem!!! Ne, ne i ne!
Po svaku cenu podgrejati davno ohlađeni leš Frankeštajna srpskog fudbala, koji su proglasili "institucijom"...Eh, moje, srpsko novinarstvo...
Deco, nemojte da dajete pare na to *****, to je PINK srpskog novinarstva. Uostalom, i boje su im iste!
MOLIM, PREKLINJEM sve navijače Vojvodine, da nikad više ne kupe "najtiražniji dnevni sportski list", poznatiji kao "Sportski žurnal"...
Naime, gledam i ne verujem. Sutra se igra tzv."večiti", tzv."derbi" i oni ubacuju specijalno izdanje o tom ubici srpskog fudbala, na 65 fucking stranica!!!
Pa, ja ne verujem!!! Ne, ne i ne!
Po svaku cenu podgrejati davno ohlađeni leš Frankeštajna srpskog fudbala, koji su proglasili "institucijom"...Eh, moje, srpsko novinarstvo...
Deco, nemojte da dajete pare na to *****, to je PINK srpskog novinarstva. Uostalom, i boje su im iste!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
evo opet jedan veliki problem...
dosli su mi prijatelji iz Dizeldorfa i Beca...
hoce da kupe dres Vojvodine,kazu da na ofivijelnom sajtu to nije moguce jer i nepostoji takva opcija...
odemo u Ns... i nemozemo da nadjemo nigde..
hajde da nadjemo nekakvu majicu Vojvodine...i nista opet...
sad ce neki da kazu imas tu i tu...imas u Shopu na stadionu..ok sve je to u redu ali ako neko hoce da kupi bilo kakav oficijelni suvenir... to nije moguce!!!
Ovo je jos jedan razlog zbog cega treba poraditi na marketingu ne malo,nego MNOOGO vise!!!
hoce da kupe dres Vojvodine,kazu da na ofivijelnom sajtu to nije moguce jer i nepostoji takva opcija...
sad ce neki da kazu imas tu i tu...imas u Shopu na stadionu..ok sve je to u redu ali ako neko hoce da kupi bilo kakav oficijelni suvenir... to nije moguce!!!
Ovo je jos jedan razlog zbog cega treba poraditi na marketingu ne malo,nego MNOOGO vise!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Merchandise je odlican nacin za promociju brenda i za prikupljanje sredstava. Znam da je glupo porediti se velikim klubovima ali neki zive od prodaje suvenira.
Ako vec FK Vojvodina nece, zasto fkvojvodina.com ne bi izbacio svoju liniju suvenira i na taj nacin zaradio za placanje servera, kupovinu pehara i sve druge aktivnosti koje iziskuju novcai trosak?
Ako vec FK Vojvodina nece, zasto fkvojvodina.com ne bi izbacio svoju liniju suvenira i na taj nacin zaradio za placanje servera, kupovinu pehara i sve druge aktivnosti koje iziskuju novcai trosak?
Ako imamo pravo da koristimo Vosin grb u komercijalne svrhe ovo je odlicna idejadulajlo wrote: Ako vec FK Vojvodina nece, zasto fkvojvodina.com ne bi izbacio svoju liniju suvenira i na taj nacin zaradio za placanje servera, kupovinu pehara i sve druge aktivnosti koje iziskuju novcai trosak?

Last edited by Grba_NS on Tue May 25, 2010 9:06 pm, edited 1 time in total.
Upravu si...ja koji zivim u Novom Sadu od rodjenja sam jedva nasao drestorrente wrote:evo opet jedan veliki problem...

Znaci turisti koji ne znaju grad nema sanse da nadju.Jedino gde ima je onaj murke na SPENSu i Joma shop na Novom Naselju i ne znam gde jos imaju prodavnicu.Velika sramota za klub....

U pravu si, ali ovo je bilo iznuđeno rešenje.prijatelj fudbala wrote:Na KRAJU SEZONE izlazi poster FK Vojvodina 2009/10![]()
![]()
![]()
Poster je u redu, ali tajming izlaska je promasen...
Kao što sam i pisao pre nekoliko nedelja, poster se pravio zbog finala kupa. Prvo je trebalo da bude kao poziv na finale i izađe nekoliko dana ranije (kao što sam napisao), pa se onda došlo na ideju da to bude poklon po osvajanju kupa do kojeg, kao što svi dobro znamo, nije došlo. Lično sam video dan pred finale isti ovaj poster samo što je ispod pisalo FK Vojvodina - Osvajač kupa 2010. E pošto smo tu priču popušili, pa su se u "Dnevniku" odlučili za varijantu: "Ajd da nam ne propadne trud" i samo promenili natpis ispod i pustili u štampu.
Poster je lep, zaista. Naravno, ostaje žal i tuga što nije izašao kao "šlag" na "torti" (osvojen kup, prvi u istoriji). Jedan detalj, provalite crno nebo iznad severa, ne znam da li je to bila namera ili slučajnost, autora postera da asocira na sezonu na izmaku i rezultate u njoj? 

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!