Pripreme
- Grbavica.021*
Re: Pripreme
ДВАПУТ ЈЕ ДВАПУТ: Воша, у истом дану, ДОБИЛА И ДРУГИ КОНТРОЛНИ МЕЧ на припрема на Златибору, овога пута после преокрета
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dva ... riprema-na
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dva ... riprema-na
Зашто Боровина није отишао на припреме? Морају се гурати играчи са 17-18 у први тим ако ништа могао је на припреме отићи и да добија шансу са клупе кад је резултат већ решен
Ako sam dobro vidao u onih 5 minuta što sam imao volje da gledam "prenos", u istom trenutku su na terenu bili Guram i Bukinac. Ko je tu šta igrao?
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
У првој утакмици, Гурам играо лево крило, Букинац бека, на другој утакмици Букинац се на самом почетку повредио и после га је заменио Гурам
Сад ће highlightsi са друге утакмице, доста садржајнија и занимљивија утакмица од оне са Дечићем...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Slazem se.
Ne bi dete priteglo, a izgledao je vrlo srecno sto je potpisao ugovor sa Vosom.
Poneli su se isto kao i selektor U reprezentacije, kad ga nije pozvao.
Ko tu odlucuje o izboru igraca, trener, struka, uprava ili neko sasvim drugi? Bandovic se stalno boji mladog igraca, dok u drugim drzavama takvi vec igraju u reprezentacijama i klubovima lige petice.
Last edited by Turija on Sun Jun 30, 2024 12:00 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Makar je trebao da bude na pripremama, da krene polako da se upoznaje sa igračima.
- Mare_Liman
Ево и са друге утакмице, као што сам рекао много садржајнија и занимљивија утакмица од оне против Дечића

Прво полувреме бледо и досадно, у другом тотално друга слика, утакмица са једно 3-4 конфликта, Савићевић, Кораћ и Његош у главним улогама, доста грубих дуела, можда озбиљније повређен Букинац, Кембел исто дуго лежао на трави у једном тренутку, Царевић изванредне интервенције, али две кардиналне грешке код игре ногом, једна коштала голом, Бутеан сјајан центаршут, што се види и у снимку, два пут је пришао Серију код корнера и сјајно центрирао, дефанизивно још не могу да утврдим какав је, од Лазаревића дефанзивно није тешко бити бољи... Издвојио бих Сукачева који две утакмице за редом заиста игра на сјајном нивоу и могу рећи слободно прави колку толку разлику, Дробњак исто одличан, Кембел бољи него иначе у лиги, Полетановић добар две утакмице за редом, игра то што Матеус игра(шестицу), Његош самим тим има више простора у нападу, Зука исто по мени баш добар, Радуле бледо јако, Келеб стандардно, Ивановић се није видео прво полувреме, друго солидан...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Hvala MareMare_Liman wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 12:27 pm
Ево и са друге утакмице, као што сам рекао много садржајнија и занимљивија утакмица од оне против Дечића
Прво полувреме бледо и досадно, у другом тотално друга слика, утакмица са једно 3-4 конфликта, Савићевић, Кораћ и Његош у главним улогама, доста грубих дуела, можда озбиљније повређен Букинац, Кембел исто дуго лежао на трави у једном тренутку, Царевић изванредне интервенције, али две кардиналне грешке код игре ногом, једна коштала голом, Бутеан сјајан центаршут, што се види и у снимку, два пут је пришао Серију код корнера и сјајно центрирао, дефанизивно још не могу да утврдим какав је, од Лазаревића дефанзивно није тешко бити бољи... Издвојио бих Сукачева који две утакмице за редом заиста игра на сјајном нивоу и могу рећи слободно прави колку толку разлику, Дробњак исто одличан, Кембел бољи него иначе у лиги, Полетановић добар две утакмице за редом, игра то што Матеус игра(шестицу), Његош самим тим има више простора у нападу, Зука исто по мени баш добар, Радуле бледо јако, Келеб стандардно, Ивановић се није видео прво полувреме, друго солидан...

Valjalo bi poslati ovo oficijalnoj stranici da vide kako treba da se radi, a ne samo da ostaviš link cele utakmice.
Greške Carevića
ajd jedna ali dve...

-
Na kojoj poziciji igra Sukačev ne mogu da dokučim ? Stvarno gde je Borovina nisam ni skontao da ga nema ?
-
Nemate osećaj za biznis. Priprema se teren za da ga poklonimo zvezdiTurija wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 11:58 amSlazem se.
Ne bi dete priteglo, a izgledao je vrlo srecno sto je potpisao ugovor sa Vosom.
Poneli su se isto kao i selektor U reprezentacije, kad ga nije pozvao.
Ko tu odlucuje o izboru igraca, trener, struka, uprava ili neko sasvim drugi? Bandovic se stalno boji mladog igraca, dok u drugim drzavama takvi vec igraju u reprezentacijama i klubovima lige petice.

Bukinac danas na snimanju, moguća ozbiljna povreda.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Hvala MareMare_Liman wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 12:27 pm