Pripreme
- Deep Purple
Re: Pripreme
@Kafa
Fk Noa nije naivan protivnik, za dva boda im je pobegla titula u Jermeniji.
Nisu neki po imenu protivnik ali nisu to amateri.
Mislio sam na turski Bašakšehir, ne na Mladost, ipak su oni za par klasa bolji i od Jermena i od LučanacaDeep Purple wrote: ↑Thu Jul 04, 2024 8:33 pm @Kafa

- Deep Purple
@Kafa tek sam kasnije video to za Bašakšešir, odličan protivnik. 

Јако сам задовољан са овим припремама,доста боље него Словенија.
- Grbavica.021*
УТАКМИЦОМ СА ЛУЧАНЦИМА ВОЈВОДИНА ЗАВРШАВА ПРИПРЕМЕ НА ЗЛАТИБОРУ Маратон за крај
https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kuta ... a-ti-bo-ru
https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kuta ... a-ti-bo-ru
U odnosu na onaj nesrećni Kipar zimus su sve pripreme neuporedivo bolje. Nadam se da je istina ovo što pričaju da su zadovoljni, pre svega na fizičkom i kondicionom planu i da tu onaj nivo s kraja sezone možemo još podizati. Dolaze nam ozbiljni izazovi već za dve nedelje, vreme leti.
A to znači da treba požuriti i po te sezonske
A to znači da treba požuriti i po te sezonske

- Uvek sa tobom
Ни ову последњу контролну са атрактивним противником нису могли да организују у Новом Саду...Генерална проба је недељу дана пре почетка првенства. Спаринг партнер, у недељу, 14. јула, биће члан турског елитног такмичења Башакшехир, чији дрес носи Вошино дете Данијел Алексић, који је пре 14 година, као 19-годишњак, за три милиона евра прешао из Војводине у Ђенову.Утакмица је заказана на терену Центра ФСС у Старој Пазови.
Биће ливе на инстаграму.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- slanobarac
Samo da podelim ovu informaciju iz Dnevnika ( inace, obecao sam ovde kolegi forumasu @ernesto da necu komentarisati Vosu, sve do LK, da se odrzi optimizam)
Почетак суботње утакмице Војводина – Младост, на терену стадиона „Радомир Антић“ у Ужицу, планиран је за 17 часова. С обзиром на то да на ужичком објекту постоје сви услови за реализацију преноса уживо (што на теренима Златибора није био случај), фудбалски поштоваоци Војводини блиски, развој ситуације моћи ће да прате на линку https://youtube.com/live/xEN6_RTnc2U?feature=sha
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Царевић - Лазаревић, Црномарковић, Кораћ, Лазаревић - Полетановић, Његош, Величковић - Сери, Ивановић, Радуловић
Ових 10 минута довољно доказује рад наше скаутинг службе и стручног штаба, буквално исти састав ко у последњем колу само да кажеш Полетановић уместо Матеуса или Савићевића ко како воли, опет се ослањамо на Серија, Лазаревић у сваком сегменту рупа, Росићу се ускраћује због Царевића, Ђорђевић ни близу евроспког нивоа, без праве 10-ке, Ивановић је млад и није квалитета Милошевића да одмах направи разлику, њему тек треба времена да такав играч постане, треба нам прави центрафор, црно нам се пише у Амтердаму...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Izdrzao sam 22 minuta,ovo je mucenje.