Pripreme
Re: Pripreme
Било је ту нешто занимљиво видети и са наше стране, рецимо Деле и Депу ми одлично делују заједно. Видео сам једну перфектну лопту Савићевића са десне на леву страну, око 80. минута из чега је било још пар лепих размена међу нашима док нису покварили.
Мислим са би тројка Депу-Деле-Сери били ноћна мора за ову нашу лигу. Проблем је шта са осталим странцима. Један мора на штопера што би значило да нам бекови морају бити комплет нови у односу на досада. Свакако ми Лазар Николић делује доста добро на терену, има те дуге лопте.
Није лоше деловала ни средина са Младеновићем и Поповићем истовремено.
Мислим са би тројка Депу-Деле-Сери били ноћна мора за ову нашу лигу. Проблем је шта са осталим странцима. Један мора на штопера што би значило да нам бекови морају бити комплет нови у односу на досада. Свакако ми Лазар Николић делује доста добро на терену, има те дуге лопте.
Није лоше деловала ни средина са Младеновићем и Поповићем истовремено.
Скроз сам заборавио на ЕУ правило.
Овде да би био тренер мораш мање да се бавиш тактиком а више калкулацијама тог типа.
Још да Серију набавимо француски пасош па да решимо те проблеме.
Видео сам да мора бити непрекидни боравак у Француској од 5 година, ваљда је накупио толико од 2017. Знање Б1 француског вероватно има, сам себе може да издржава, сви предуслови су ту, нека га неко одведе до амбасаде.
- gospodinFKV
Proces za dobijanje francuskog drzavljanstva traje izmedju 18 i 36 meseci, ako se ne varam. On ako kod nas ostane jos 6, da se sutamo u dupe.
Vece sanse za akrobacije ovakvog tipa postoje sa nasim pasosem, mada, mislim da ni sa ovim nece biti nekih problema, jer imamo 5 stranaca i 4 mesta, a dovoljno igraca u rotaciji da jedan od njih uvek moze na klupu. Na svakoj od tih pozicija imamo igrace, s tim da ce najverovatnije Depu i Seri igrati mnogo vise, a Dele, Baros i Sicenje imati rotaciju u vidu Raduleta/Kokanovica, Djordjevica, Koraca/Crnog.
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Лепо што је доста деце прикључено, ал не радује неспособнст управе, чим смо припреме почели са Лалатом значи да су мале шансе да он добије отказ и да дође неко нови, поготово квалитетан...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ma gotova je ta prica, preziveo je Lalat, tako naredio gazda jbg. A nasi misevi ne da nemaju muda da idu protiv gazde nego nemaju muda cak ni da nedvosmisleno kazu navijacima da li Lalat ostaje ili ne. Nego se utihnuli pa se nadaju dugacka je zimska pauza zaboravice se na Lalata do proleca.Mare_Liman wrote: ↑Fri Jan 03, 2025 2:26 pm чим смо припреме почели са Лалатом значи да су мале шансе да он добије отказ
A ovamo pricaju o jurisu na titulu dogodine...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Jel to Bolingi priključen normalno 1 timu jel se na njega računa na proleće 

- Mare_Liman
Од лета трчи око Вујадина, пре једно месец дана, можда мало јаче је почео да редовно тренира са екипом, наравно у интензитету који може, колико је он и колико је клуб качио изгледа скроз добро на терену, без неких потешкоћа, ко зна видећемо можда ће и добити прилику.
- gospodinFKV
Probao sam da izgovorim ime drugog rivala i slucajno prizvao Cthulua.
- slanobarac
Pun mi kufer više ovih Rusa, Belorusa, Bugara, Moldavaca i sl.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
TSC sa Austrijancima i Poljacima, mi sa ekipama iz bivšeg SSSR-a i Bugarske. Samo na osnovu ovoga se vidi ko će igrati evropsko proleće, a ko će sve to gledati preko televizora.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine