Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Pripreme

Post by CRD FCV »

Било је ту нешто занимљиво видети и са наше стране, рецимо Деле и Депу ми одлично делују заједно. Видео сам једну перфектну лопту Савићевића са десне на леву страну, око 80. минута из чега је било још пар лепих размена међу нашима док нису покварили.

Мислим са би тројка Депу-Деле-Сери били ноћна мора за ову нашу лигу. Проблем је шта са осталим странцима. Један мора на штопера што би значило да нам бекови морају бити комплет нови у односу на досада. Свакако ми Лазар Николић делује доста добро на терену, има те дуге лопте.

Није лоше деловала ни средина са Младеновићем и Поповићем истовремено.
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Rabba
Moderator

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Sun Oct 13, 2024 12:54 am Мислим са би тројка Депу-Деле-Сери били ноћна мора за ову нашу лигу. Проблем је шта са осталим странцима. Један мора на штопера што би значило да нам бекови морају бити комплет нови у односу на досада.
Butean se ne vodi kao stranac.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba wrote: Sun Oct 13, 2024 5:32 pm
CRD FCV wrote: Sun Oct 13, 2024 12:54 am Мислим са би тројка Депу-Деле-Сери били ноћна мора за ову нашу лигу. Проблем је шта са осталим странцима. Један мора на штопера што би значило да нам бекови морају бити комплет нови у односу на досада.
Butean se ne vodi kao stranac.
Скроз сам заборавио на ЕУ правило.

Овде да би био тренер мораш мање да се бавиш тактиком а више калкулацијама тог типа.

Још да Серију набавимо француски пасош па да решимо те проблеме.
Видео сам да мора бити непрекидни боравак у Француској од 5 година, ваљда је накупио толико од 2017. Знање Б1 француског вероватно има, сам себе може да издржава, сви предуслови су ту, нека га неко одведе до амбасаде.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

CRD FCV wrote: Mon Oct 14, 2024 12:08 pm Још да Серију набавимо француски пасош па да решимо те проблеме.
Proces za dobijanje francuskog drzavljanstva traje izmedju 18 i 36 meseci, ako se ne varam. On ako kod nas ostane jos 6, da se sutamo u dupe.
Vece sanse za akrobacije ovakvog tipa postoje sa nasim pasosem, mada, mislim da ni sa ovim nece biti nekih problema, jer imamo 5 stranaca i 4 mesta, a dovoljno igraca u rotaciji da jedan od njih uvek moze na klupu. Na svakoj od tih pozicija imamo igrace, s tim da ce najverovatnije Depu i Seri igrati mnogo vise, a Dele, Baros i Sicenje imati rotaciju u vidu Raduleta/Kokanovica, Djordjevica, Koraca/Crnog.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Лепо што је доста деце прикључено, ал не радује неспособнст управе, чим смо припреме почели са Лалатом значи да су мале шансе да он добије отказ и да дође неко нови, поготово квалитетан...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mare_Liman wrote: Fri Jan 03, 2025 2:26 pm чим смо припреме почели са Лалатом значи да су мале шансе да он добије отказ
Ma gotova je ta prica, preziveo je Lalat, tako naredio gazda jbg. A nasi misevi ne da nemaju muda da idu protiv gazde nego nemaju muda cak ni da nedvosmisleno kazu navijacima da li Lalat ostaje ili ne. Nego se utihnuli pa se nadaju dugacka je zimska pauza zaboravice se na Lalata do proleca.

A ovamo pricaju o jurisu na titulu dogodine... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
fare

Post by fare »

Jel to Bolingi priključen normalno 1 timu jel se na njega računa na proleće :D
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

fare wrote: Fri Jan 03, 2025 4:01 pm Jel to Bolingi priključen normalno 1 timu jel se na njega računa na proleće :D
Од лета трчи око Вујадина, пре једно месец дана, можда мало јаче је почео да редовно тренира са екипом, наравно у интензитету који може, колико је он и колико је клуб качио изгледа скроз добро на терену, без неких потешкоћа, ко зна видећемо можда ће и добити прилику.
Milan

Post by Milan »

Image

Po običaju vrhunski rivali…
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Probao sam da izgovorim ime drugog rivala i slucajno prizvao Cthulua.
slanobarac

Post by slanobarac »

Pun mi kufer više ovih Rusa, Belorusa, Bugara, Moldavaca i sl.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Duplof

Post by Duplof »

TSC sa Austrijancima i Poljacima, mi sa ekipama iz bivšeg SSSR-a i Bugarske. Samo na osnovu ovoga se vidi ko će igrati evropsko proleće, a ko će sve to gledati preko televizora.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply