Pa nisu ni ovi iz Standarda,Barselone i slicnih vanzemaljci.I oni su ljudi,i oni,a i sudije.Dejan wrote:Vrati se malo u realnost, ostavi se Standarda i Barse, ovde igra nasa Vosa, a i ovo je nasa Vojvodina i Srbija!
ako ste gledali Barsu protiv Bajerna,kod 2:0 sudija ne svira cist penal za Barsu i jel on sad Bajernovac!?Jel on pomogao Bajernu,dao im vetar u ledja?Dobise oni jos dva posle.Protiv kvaliteta ni 10 sudija ne pomaze.
Greske u fudbalu se desavaju,kako kod trenera,igraca tako i kod sudija.
Kad bi tako gledali na stvari kao sto neki ovde gledaju,pa mi nema sansi da pobedimo partizan jer imamo minera u samom timu (njihovi bivsi igraci),a i zvezdu isto tako

Da li je Ribery navijac Barselone,jer je na poluvremenu trazio dres od njihovog igraca!?
I jos me nesto zanima,da li stvarno mislite da zvezdi i partizanu puca muski polni organ za Vojvodinom!?
Rekao bih,isto koliko i nama za Javorom ili Radom (oni su nama konkurentni koliko i mi ovima).
Max,a sto se samog pisanja tice,ja ne kritikujem nikoga,niti mi smeta bilo cije pisanje,ali je vise nego ocigledno da ovde (u zadnje vreme) svako ko iznese kontraargument biva napadnut.
Ocigledno je da cemo uskoro zaista svi biti jedno,i da ce za koji dan post na forumu ostavljati samo jedan clan u ime svih ostalih