6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

Locked
Passion

Post by Passion »

E sada svi koji su govorili da je Stepanovic dobar trener...nadam se da su shvatili da su gresili...ovo sto je on radio...to je sve samo ne fudbal....i zao mi je sad Mede jer ce sad svi da ga jebu azbog gola...jeste kriv...ali se njemu niko nije otkrio...a nama 4 igraca nisu UOPSTE trcala...kad zvezda napada Mrdja,Djurovski,Stjepanovic i jos jedan igrac(zaboravio sam koji)nisu UOPSTE trcali!!!!
STEPANOVICU KUPI SVOJE PRNJE I ODLAZI

Post by Minja »

Sami smo krivi, i ko nas je*e. Sta tu vise ima da se prica

Dodatak: Od kada pratim Vojvodinu, ovo je najsmesniji tim zvezde koji je trijfovao u Novom Sadu.
etxeberria

Post by etxeberria »

BEZIDEJNO BEZIDEJNO BEZIDEJNO
ZELJA = 0 (ne mislim na naseg zeljufcv sa foruma ;) )
sam svoj najveci neprijatelj
vladans

Post by vladans »

Mozete da me mrzite,banujete,da milsite sta hocete,ali smo mi jedan MALI KLUB i to cemo uvek biti,samo je pitanje ko to zeli da shvati a ko ne!!!
Nema to veze ni sa Stepijem,Batom,Lilikom,Lazeticem...
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Stepanovicu,j**o te bata Djora koji ti dade licencu!Da imas imalo obraza,kao prvo ne bi nikad ni dosao posle one epizode od zimus,a sada bi podneo NEOPOZIVU OSTAVKU i otisao na Grenland,sto dalje od NS!Ti na rezultatu 0:1 uvodis bekcinu (i to kriminalnu) Lakica,a Misa ti ostaje na klupi.Poceo crnogorac da trenira prosle nedelje,opucio se radeci,sad odmah igra(kako je krenulo,bice uskoro i starter).Kakva si ti nula od coveka i sramota od trenera,kad igraca od 19 godina izvodis posle prve vece greske u karijeri!!Umesto da ga ohrabris,ti ga izvodis kao najveceg sljama od coveka,a on place na klupi.Uvedes onog rekreativca,sto pada preko lopte,bitno je da je on zalizao ono malo kose sto mu je ostalo na glavi.Kako se nisi setio da izvadis Rdju,pa taj bi promasio i gol za Americki fudbal.Ipak nam je vrli kapiten trebao uzeti broj 80-8 sansi NULA golova.Djurovski je dodao 2 lopte,odigrao je katastrofalno i dokazao ono sto ja odavno znam-DA JE NULA OD IGRACA.Tadicu bi posle ovakve utakmice trebalo dati ispisnicu i zaposliti ga da kosi travu na Veterniku,jer je covek definitivno promasio KARIJERU.Stjepanovica bi trebalo za pocetak uhraniti,a onda mu stvarno gurnuti ruke u struju,kad vec ima frizuru od 220 volti,mozda mu ta struja i malo pomogne da se opameti.Gde su te radikalne izmene,koliko ja vidim samo je Kiza usao(i to zato sto se penzioner sa brojem 7 rasklopio)?Snage imamo za 35 minuta(toliko smo bili egal i sa partizanima),cija je to krivica?Odlazite i ti i onaj koji te je doveo!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Milan

Post by Milan »

Pisem vruce (ma kljucale)glave iz kafane. Bicu pristojan i reci cu da se osecam kao da su izvadili penise i urinirali mi po glavi! U zivotu se nisam osecao ovako ponizeno i nemocno!

Mislio sam da mi Vojvodina znaci MNOGO u zivotu, ali sam shvatio da je bolje sacuvati zdravlje nego zavrsiti na psihijatriji (nije ni to iskljuceno do kraja veceri)...

Mrdja 3 boda na glasanju za igraca utakmice u ekipi zvezde!

Laku noc, i srecno!
POŠTO OBRAZ ???!!!
masta_ace

Post by masta_ace »

:roll:
Marcello

Post by Marcello »

Eh, kad izgubiš od ovakve zvezde....

Tuga i očaj! Cigani nemaju nijednog dobrog igrača (!), ali im to nije smetalo da nam odnesu 3 boda...

Ja sam se trudio da na obe strane uočim jednu, ponavljam jednu povezanu i osmišljenu akciju, ali, nisam uspeo. Eto prave slike Jelen "super" lige!

A, mi??? Stihija i bezidejnost, gomila neracionalnog kretanja, odavno pročitane akcije, realizacija - nula. Šutevi sa distance, otprilike toliko jaki, da bi bili iskušenje ev. za golmana nekog kadetskog tima. Jad i čemer...

Bićemo mi na kraju treći, nema brige! :roll:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
ice

Post by ice »

Na terenu uzas,a na tribinama odlicno zaista svako od nas i na zapadu i na severu je danas sve od sebe i treba da budemo ponosni zbog toga.Pa nismo mi krivi sto imamo totalnog nesposobnjakovica na terenu i uzasnu upravu kojoj je najbitnije da su svi crnogorski igraci podmireni.
Crnogorci napolje iz Vojvodine(osim Pekovica)!Dosta ste vi nama pili krv.Dosta je bilo hleba bez motike,idite negde gde cete posteno da zaradjujete za zivot.
No,necu da pisem o igracima vise,pa ni o Mrdji za kojeg smo svi videli sta je uradio,ali hocu o upravi i pogotovo treneru.
Stepanovic je najveci sarlatan koji je vodio nas klub,ma svi su bili bolji od njega,on ne samo da ne zna da vodi utakmicu,vec verovatno ne zna ni koji klub trenira,a uskoro nece znati ni kako se zove.STEPANOVICU ODLAZI!
I to sto pre,bez odlaganja.Ali to nije dovoljno.Jednom za svagda prekinuti praksu dovodjenja matorih i izlapelih trenera,kao i trenera pocetnika i trenera povratnika.Nijedan od takvih nam ne treba.
Hocemo Ćurčića iz Javora ili tako nekog slicnog,mladog ali vec sa rezultatima iza sebe.Nekog ko se razume u moderan fudbal.
Uprava neka se dobro zamisli koliko je ona kriva za sve ovo i koga je dovela u prelaznom roku,a koga nije.Pa mi igramo sa samo jednim stoperom,sa samo jednim napadacem,pa to nema veze sa pamecu.I dosta je vec bilo dovodjenja ispusenih mustikli.Ili bar ako necete da odresite kesu i nekoga dovede,NEMOJTE DA NAS LAZETE I FARBATE!
Teraj Rabrena iz kluba,teraj Dubroju i Cvetka koji su jos tu,teraj i nesposobne zaposlene u klubu,a ako se to nece,teraj i predsednika i njegovu desnu ruku.Prepustite klub onima koji ga vole.

Nemojte ocajavati zbog ovoga,i mi i klub cemo i dalje biti gde jesmo,doci ce i bolja vremena,a za ponos neka nam bude nase izdanje danas na tribinama.
I ne napadajte Medojevica,jeste pogresio,ali dotle je bio nas najbolji igrac,bice nesto od ovog momka.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
shecky

Post by shecky »

Ja sam do jaja bolestan pa sam gledao tekmu na TV, i mogu reci da se mi skoro nismo ni culi. Takav je utisak sa TV-a.
A Medu niko nije ni napdao...samo sam reko da ce sad svi da ga jebu posto je on i jeste kriv za gol ,mada je bila 3 na 4 + Kesic ..znaci to ne sme biti gol!!!!
Mada bas me i briga..Jedino ne dam na Maria! Momak je jedan od 3 najbolja igraca lige!!! Ako je nekom antipatican to je vec druga stvar...
Igrao je pod povredom ako se ne varam tako da nije mogao bolje ya razliku od Mrdje koji mogao dati 5 komada ladno!
A i bolje da cutimo jer 2 cista penala im nisu dosudili...
A nama 1.
etxeberria

Post by etxeberria »

Ispravka na racun Pekovica. On je nas, momak je rodjen u Backoj Topoli kao i Duca Tadic.

Igra ocajna, ja sam danas gledao jos jednu utakmicu i to opstinske lige, i video puno bolji fudbal.
sam svoj najveci neprijatelj
Dejan

Post by Dejan »

Ne mogu da razumem da Kiza jedini igra srcem za Vosu, kada svi budu imali takav pristup i bolji rezultati ce doci...(eh da nam je sada igrao Buki)

Kula, Metalac i Cuka su dobijeni na isti sablon, ali ne moze tako doveka... Ne moze se igra svesti na ispucavanje ka Mrdji! Mi nemamo klasnicnog napadaca, sta vredi i kada probijemo po boku? Ma...

Ako nista drugo, bilo je lepo biti danas na severu...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:a herr Steppiju da porucim (ukoliko cita ova nasa mudrovanja): Nasa igra je procitana,proslavicemo i Stevanovica i Pizona (sve vrsne trenere) ukoliko odmah ne promenimo nesto.Vojvodina je tim,koji ove sezone nema "plan B",ne moze posegnuti za faktorom iznenadjenja... i to je ono sto me najvise plasi.
Eto rekoh ovo posle Smedereva.... jebiga :roll:
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Čekam izjavu Stepija, verovatno će opet igrači jedino biti krivi, s obzirom da ih je isterao na trčanje nakon meča. Nisu verovatno opet ispoštovali taktiku, da se gol primi brzo, pa da imamo puno vremena da izjednačimo...a to bi uradili tako, da Mrđa ima 7 zicera, pa da učačka jedan. A pošto je on imao samo 2 zicera, nismo mogli dati gol. :roll:

A kad se setim, da sam pre mečeva sa blizancima rekao da bez 4 boda na dva meča neću biti zadovoljan..šta sad da kažem?

Jebeš tv, kamere i mikrofoni su na zapadu, logično je da se istok bolje čuje, mada sam ih ja sa severa slabo čuo. Ako može neko sa zapada da kaže kako mu se navijanje činilo?

p.s. Ali ljudi moji, od kakvog smo mi to tima izgubili...najslabijeg u njihovoj istoriji :oops: :cry:
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ja se vise i ne nerviram.Imamo ekipu u kojoj niko ne zna centrirati,u kojoj niko ne zna skolski sutnuti loptu na gol,ko pak zna i da je sutne,ima snage koliko i pile u kopackama.Nama igraci od dva metra (i to napadaci) ne znaju napasti loptu glavom... i sad se smejem Mrdjinoj sansi (kad Djurovski sutirao glavom preko gola) gde je, tacno se videlo,sutirao glavom na gol.... al jbg,coskasta lopta ili glava :lol:

I sa takvom ekipom,mi budemo 5 (PET) kola konkurentni za titulu... i sto bih se nervirao zbog poraza!?
Image
Locked