SP u fudbalu - Juzna Afrika 2010

Locked
mihailov

Post by mihailov »

kuzma liman wrote:
021 wrote:Moji favoriti su Holandija i Španija. Možda neće osvojiti SP, ali to su definitivno dve ekipe koje igraju najbolji fudbal. Bilo bi dobro za fudbal da se bar jedna od njih nađe u finalu. Što se ostalih tiče, prognoziram krah Italijana, trijumf Obale Slonovače nad Portugalcima, za koje mislim da neće proći grupu (osim ako ne izmuvaju nešto sa Brazilcima), te da će Argentinci napuniti Grke k'o nas pre četiri godine. Za danas mi se javlja lagana pobeda Meksika protiv Bafane i remi Francuske i Urugvaja, uz gol Forlana. :lol:
forlan nece igrati zbog povrede ...
Kako stvari stoje,igrace najverovatnije!
Napred Voso!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ja pored nasih uvek navijam za neke "nesvrstane" Afrikance... sad bi mi favoriti bili Ganci samo sto smo u istoj grupi pa ne ide.

Od favorita cenim da Brazil ima najvece sanse da uzme trofej, Argentina je na papiru mozda i jaca ali ih vodi onaj drogirani mentol tako da se sa njima ne zna, mogu biti i jako dobri a (verovatnije) mogu i skroz da se raspadnu.

Nego gledam prvu utakmicu, mnogo mi se svidja levo krilo juznoafrikanaca, Chabalala ili vec kako se zove...
etxeberria

Post by etxeberria »

etxeberria wrote:Ja se radujem ko dete ko kad krece u prvi razred (sta zna dete sta je skola) :D

Moj favorit je definitivno Brazil, iako ne navijam za njih mislim da ce uzeti boginju.
Sad se osecam ko dete kad shvati kakve ga tu muke cekaju ...
Africki debili s trubama i retard stojanovic mi pokvarise SP :evil:
sam svoj najveci neprijatelj
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Radoye wrote:Nego gledam prvu utakmicu, mnogo mi se svidja levo krilo juznoafrikanaca, Chabalala ili vec kako se zove...
i zabode covek golcinu...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Meksikanski golman je totalni pajac, mogli su i mene staviti na gol ne bi bilo gore od ovoga....
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Meč me je zadovoljio, kad se uzme da je tradicionalno prvi meč smorina teška...
Aguilar kod Meksika, u par navrata i Dos Santos, kod domaćina ovaj Chambalalajka ili kako li već :D je definitivno man of the match. Perez stvarno rupa, i ovi naši golmani su zakon za njega...

Još mi zuji od ovih vuvuzela...nisu oni debili što duvaju, već Fifa što glumi multikulturalnost i pušta da nešto što narušava zakone o decibelima sme na stadion...Stojanović katastrofa.

Favorit i dalje Argentina.
Očekujem ispadanje Portugala, priželjkujem isto i Francuzima, mada teže...
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote:Još mi zuji od ovih vuvuzela...nisu oni debili što duvaju, već Fifa što glumi multikulturalnost i pušta da nešto što narušava zakone o decibelima sme na stadion...Stojanović katastrofa.
ja se samo nadam da ih nece biti toliko kad ne bude igrao domacin... inace ce da radi glavobolja...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Radoye wrote:
Red Marquis wrote:Još mi zuji od ovih vuvuzela...nisu oni debili što duvaju, već Fifa što glumi multikulturalnost i pušta da nešto što narušava zakone o decibelima sme na stadion...Stojanović katastrofa.
ja se samo nadam da ih nece biti toliko kad ne bude igrao domacin... inace ce da radi glavobolja...

Problem je sto su i mnogi stranci kupili trubice. :D

Zao mi JAR. U 2. poluvremenu, kada ih je prosla trema, nadigrali su Meksiko.

Steta sto je stoper JAR zajebao inace odlicnu ofsajd zamku. JAR trci odlicno u kontri, dok Meksiko deluje dosta anemicno kada stane Dos Santos.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Brane

Post by Brane »

Meksiko sa tri odbrambena igraca od kojih ni jedan nije brzi od Djurisica igra jako riskantno. Kontrola lopte im je jako dobra ali oni prosto ne smeju da gube loptu u driblingu. Kad god su izgubili lopru sledila je kontra po bokovima koja jednostavno ne moze da se zatvori sa 3 igraca. I u prvom poluvremenu samo ih je nebo spasilo (tj. ogranicenost ovih trkaca iz JAR) dok im matori lisac nije u poluvremenu objasnio kako da igraju na kontre.
Ulaskom onog metuzalema Blanca meksiko je dobio tu loptu u napred i odmah su postali opasniji. Osim sto su redje gubili loptu u opasnoj zoni mogli su jos nesto i iscackati. Meni je JAR smesna ekipa. Svaka reprezentacija koja igra malo direktniji fudbal bi ih demolirala. Smem da se kladim da bi im mi dali laka 3 komada.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Meksiko igra prevazidjen fudbal od pre 25 godina. Dobri tehnicari ali spori, slabo trce, nemaju kondicije.

JAR tipicna africka ekipa, sjajne fizicke predispozicije, takticki tanki, igraju vrlo srcano ali u glavi promaja.

Realno ovo je smesna grupa, sa nikad slabijim Francuzima i Urugvajem pored ove dve ekipe...
uporan

Post by uporan »

Sad dobih ovaj mail :D :

http://www.youtube.com/watch?v=XUx1R3FKnZM

Ova reklama se ovih dana vrti u Brazilu na svim programima, za njihov najpoznatiji brend koji proizvodi japanke („Havaianas“ – oni u stvari japanke zovu „havajke“). Oni su pred svetsko prvenstvo u fudbalu proizveli seriju „za kolekcionare“, sa zastavama svih timova.

Dečko u reklami koji ima kolekciju ne može da se odluči koje da obuje i razmišlja ovako:

„Italija je 4 puta osvojila prvenstvo, Nemačka tri puta, za Brazil da ne govorim, Urugvaj dva puta... Teško je odlučiti!“

Dolazi njegova devojka i požuruje ga: „obuci ove crvene, dobro ti idu uz majicu, vidi kako su slatke! To je to, idemo!“

...da li ovo da shvatimo kao neki predznak..?
UH!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ne bih se slozio sa vama koji otpisujete Francuze. Nisu favoriti za osvajanje prvenstva sveta, ali ce sigurno biti prvi u grupi, sigurno ce proci u cetvrt-finale i imace solidne sanse za prolaz u najboljih 4 s kim god da budu igrali. Po vrednosti igraca se nalaze na trecem mestu na svetu. Ne zaboravite kako su dobro odigrali obe utakmice protiv nas. Bakari Sanja, Abidal, Evra, Galas, Klishi, Riberi, Gurkuf, Tulalan, Maluda, Diara, Diabi, Sise, Anelka, Govu, Anri, Zinjak...BRRRR...Mnogo iskusnih igraca oko 30-te godine kojima ce ovo biti poslednji mondijal.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:Ne bih se slozio sa vama koji otpisujete Francuze. Nisu favoriti za osvajanje prvenstva sveta, ali ce sigurno biti prvi u grupi...
Pa s obzirom da u grupi imaju smesne Meksikance, simpaticne domacine i najslabiju od kvalifikovanih juznoamerickih reprezentacija, sve osim prvog mesta u grupi ce biti veliki neuspeh za njih. U B E D LJ I V O najslabija grupa na prvenstvu.

Grupi prolaze sigurno, e sad za kvalifikaciju u cetvrtfinale se vec ne bih kladio.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Prvo poluvreme je pokazalo glavnu boljku Urugvaja, boljku koja ih je pratila kroz cele kvalifikacije. Stoje sasvim lepo na terenu, ali nemaju kreativca u veznom redu. Forlan se jako puno izvlaci i trosi, uz pravog vezistu bi bio veoma ubojit.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Anri je nevidjeni supak i smrad, reklamira (nepostojeci) penal zbog igranja rukom, nakon onoga kako je doveo Frencusku na prvenstvo...

Onaj Urugvajac sto je popasao crveni, za malo da obori Kezmanov rekord onomad sa evropskog :lol:
Locked