igoork wrote:
U svakom slucaju svaka cast momcima ovo je niz koji je za svaku vrstu respekta!
Ovako se vraca publika, ovako se stice postovanje protivnika!
... и у оваквим тренуцима попиздиш због крађа и лоповлука које близанци раде.
И сетиш се Аркана, кога је цела лига волела јер је с Обилићем радио близанцима све оно што они увек раде свима осталима.
bez ljutnje, ali ne bih se složio sa tobom oko tog kriminalca. Sećam se samo, koliko smo mu svi mi zviždali, kad je gostovao ovde. Ko može da voli takvog čoveka?!
Na stranu ta vancaga - sve u svemu, ponosan sam na ovu ekipu, zaista!!! Jedva čekam sredu, pa subotu...Davno nisam imao takav osećaj ponosa kad se spremam na utakmicu
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Ма, одвратно је то што је то једини начин изгледа на који се могу близанцима помрсити рачуни. Једноставно, спорт и такмичење губе смисао, чар, занимљивост... као пријатељске утакмице...
Али од доста људи из фудбала којима је било доста близанаца у то доба сам чуо да им је, шта год мислили о самом Аркану, драго што неко близанцима ради оно што они раде свима осталима.
Ко се сећа последњег кола тог првенства, Звезда је играла са Железником, Обилић са Пролетером у Зрењанину. Обе утакмице су трајале по десетак минута дуже, Оби и ЦЗ су се борили за титулу, Жел и Про за опстанак, усто су цигани били дужни Железнику новце за Сашу Марковића који је тад отишао у Штутгарт чини ми се.
На крају су обе утакмице завршене нерешно, а испао је Чукарички... циркус...
Извињавам се на оффу, ако треба преместите на тему о ЈСЛ.
Jedva cekam momenat sledece subote, posle (nadam se) druge vezane pobede nad Slobodom, kada ce se sa svih tribina Karadjordja (nadam se dobro popunjenog), zajedno sa igracima, zaoriti dobro poznata pesma koja se zavrsava sa "...peva ceo stadion-Vojvodina sampion". Neprocenjivo!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Brana Ilić je danas bio u centru pažnje. Svaka mu čast na prikazanom, ali ključni trenutak utakmice jeste Brkićeva odbrana penala (vidi naslovnu stranu).
Karan je odigrao momački, a ceo tim delovao je kompaktno. Voša baš gazi.
Da ne prodje ovo slikanje bez meni omiljenog Janka Tumbasevića, evo i njegov portret sa današnje utakmice. Inače, na stadionu je bilo ne više od 300 ljudi, od toga veći deo pristalica Vojvodine. Napravio sam par fotografija na kojima se vide i bukvalno prazne tribine stadiona "Čika Dača". Možda ih i okačim kasnije