Možda nije do nas, Babarogić je glavni u Voždovcu, cigan provereni.PanonskiFantom wrote:Od sve priče mi najsviše smeta što smo kasnili sa početkom utakmice. Alo bre??!!!
Na ostalo sam navikao. Ko se nervira, go**o stisne
2. kolo: Voždovac-Vojvodina 1:1
Re: 2.kolo : Voždovac-Vojvodina, subota 17:30
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ultrakomšo, hajde 'leba ti idi na Firmin forum i tamo patetiši o vernosti prema klubu. Nije ovo mesto za takvu vrstu diskusije.
Ako si ultra - budi dosledan, ne polemiši sa nama - običnim "simpatizerima". Capisci?
Ako si ultra - budi dosledan, ne polemiši sa nama - običnim "simpatizerima". Capisci?
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
-
Ne! Ovo nije cena prolaska u grupe LE.Casual wrote:Ako je ovo cena da prodjemo u grupe LE, nek' ide zivot.
Tako ce nam biti zao kasnije ovih bodova sa pocetka, kao i uvek... Sto se manje nadate i ocekujete od Stare dame - to bolje!
Igrači i kompletan klub uzdrman je lošim startom u prvenstvu.
Da biste sve bolje podneli i da nebi citirao ovaj moj post nakon utakmice sa Šerifom NE OČEKUJTE ništa spektakularno u prvoj utakmici.
Nadam se da GREŠIM!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Snizi ton rodjace. Ako ti se ne svidja kako ljudi ovde pisu, prosto nemoj posecivati ovo mesto vise!ultra komsa wrote:jeste li svi neki frajeri da nakon dva kola nesto pricate?alo jel neko ima neki problem?mozda psihicki? prvom prilikom ce te okrenuti ledja,tu svi nikolicevo ime klicete sad vec sumnjate,pa sta koja liga cija liga sve je namesteno i ne treba se tu ni opterecivati!evropa je merilo nakon toga pricajte.sramota me je sto delim tribinu sa vama.bruke jedne!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Necu previse da pametujem posto znam da mnogima idem na k***c .. ali ,ne mogu a da ne kazem da se desilo upravo ono sto sam i pretpostavio..
Premalo je Nikolic izmenio tim i nema te srcanosti ili bolje reci motiva.
Evo sad ovde kazem da ce protiv Serifa vec biti druga prica ,tj kao da ima 2 paralelne Vojvodine ,jedna u LE i jedna u TSL.
Neko ce reci kako nemaju motiva ovo ono .. ljudi nismo mi svabe..
Kao sto sam rekao juce ,pa i mi navijaci nismo ni 5% obratili paznje na Vozdovac, topik je otvoren sto se kaze u 5 do 12, a ocigledno je da je i igracima u glavi bilo tako.
Jeste malo tumbao Nikolic ali ne dovoljno .. Vranjes je mogao komotno da presedi ovu utakmic, Kica mali maltene i da ne igra od kad je Nikolic trener , Mijat je mogao biti starter pa dokle god ima snage,cak je mogao i Vuleta da odmori.. jebot daj rezervama nek kidaju nek se dokazuju pa nije ovo nebitna utakmica pa da ih zabole kita .. a ovi sto su danas igrali 80% su starteri inace , ce igrati i protiv Serifa..
Iskreno ja nisam trener fan da pravim idola ,ikonu od istih ,nisam je pravio ni od Rajevca ni od Kize ,ali mnogi su se previse oslobodili pa da vec posle par utakmica klicu Nikolicevo ime..
Daleko od toga da smatram da treba da ode, naprotiv , ali kad god ga kritikujem zbog neceg ,postanem forum enemy no1 ..
Za ovaj X je definitivno on kriv.
Ali idemo dalje,misija Serif pocinje!!
Premalo je Nikolic izmenio tim i nema te srcanosti ili bolje reci motiva.
Evo sad ovde kazem da ce protiv Serifa vec biti druga prica ,tj kao da ima 2 paralelne Vojvodine ,jedna u LE i jedna u TSL.
Neko ce reci kako nemaju motiva ovo ono .. ljudi nismo mi svabe..
Kao sto sam rekao juce ,pa i mi navijaci nismo ni 5% obratili paznje na Vozdovac, topik je otvoren sto se kaze u 5 do 12, a ocigledno je da je i igracima u glavi bilo tako.
Jeste malo tumbao Nikolic ali ne dovoljno .. Vranjes je mogao komotno da presedi ovu utakmic, Kica mali maltene i da ne igra od kad je Nikolic trener , Mijat je mogao biti starter pa dokle god ima snage,cak je mogao i Vuleta da odmori.. jebot daj rezervama nek kidaju nek se dokazuju pa nije ovo nebitna utakmica pa da ih zabole kita .. a ovi sto su danas igrali 80% su starteri inace , ce igrati i protiv Serifa..
Iskreno ja nisam trener fan da pravim idola ,ikonu od istih ,nisam je pravio ni od Rajevca ni od Kize ,ali mnogi su se previse oslobodili pa da vec posle par utakmica klicu Nikolicevo ime..
Daleko od toga da smatram da treba da ode, naprotiv , ali kad god ga kritikujem zbog neceg ,postanem forum enemy no1 ..
Za ovaj X je definitivno on kriv.
Ali idemo dalje,misija Serif pocinje!!
Retko se slažem sa trelos-om, ali ovde, u potpunosti delim njegovo mišljenje.trelos gia fcv wrote:Ne! Ovo nije cena prolaska u grupe LE.Casual wrote:Ako je ovo cena da prodjemo u grupe LE, nek' ide zivot.
Tako ce nam biti zao kasnije ovih bodova sa pocetka, kao i uvek... Sto se manje nadate i ocekujete od Stare dame - to bolje!
Igrači i kompletan klub uzdrman je lošim startom u prvenstvu.
Da biste sve bolje podneli i da nebi citirao ovaj moj post nakon utakmice sa Šerifom NE OČEKUJTE ništa spektakularno u prvoj utakmici.
Nadam se da GREŠIM!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
-
Kao što sam napisao, da ne idemo iz krajnjosti u krajnjost, treba sačekati dve naredne utakmice, ako ih dobijemo odlično, a ako ne, neće baš valjati, uopšte neće.Ako eventualno ne prođemo Šerif, dobijemo Spartak, a kiksnemo protiv Čukaričkog, opet nikako neće valjati.Dakle, računica je jasna, protivnici po meri pa da vidimo gde smo, ali onako realno sa već zahuktalom sezonom i bez Abua.
Komentator na radiju se toliko smorio da ni gol nije adekvatno ispratio.
Utakmica ocaj zivi po njemu, bez prave sanse, Vozdovac igrao bunkercinu. Jedino su hvalili Vukcevica i on i na Mocartu. U svakom slucaju, sad su igraci dobili ledeni tus, tako da moraju dobro da se zapitaju sta im je potrebno da prodju Serif.
A vi sto ste vec krenuli da mracite, ne mislite da malo preterujete? Utakmica, pa slobodno mogu reci sezone (jedna od dve), igra se za 5 dana. Igraci, mogu misliti koliko su bili skoncentrisani na Vozdovac.
Ne zavidim uopste Nikolicu u ovoj situaciji. Sad sastaviti tim za cetvrtak, bice pakleno.
U svakom slucaju, dva boda u dve utakmice, idemo dalje. Daj da na sledece cetiri uzmemo dvanaest i niko se vise nece secati ni Donjeg Srema ni Vozdovca.

Utakmica ocaj zivi po njemu, bez prave sanse, Vozdovac igrao bunkercinu. Jedino su hvalili Vukcevica i on i na Mocartu. U svakom slucaju, sad su igraci dobili ledeni tus, tako da moraju dobro da se zapitaju sta im je potrebno da prodju Serif.
A vi sto ste vec krenuli da mracite, ne mislite da malo preterujete? Utakmica, pa slobodno mogu reci sezone (jedna od dve), igra se za 5 dana. Igraci, mogu misliti koliko su bili skoncentrisani na Vozdovac.
Ne zavidim uopste Nikolicu u ovoj situaciji. Sad sastaviti tim za cetvrtak, bice pakleno.
U svakom slucaju, dva boda u dve utakmice, idemo dalje. Daj da na sledece cetiri uzmemo dvanaest i niko se vise nece secati ni Donjeg Srema ni Vozdovca.
Boktemazo ova TSL jaca od Lige Evrope, nema zajebancije! 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Toto Riina
Cudno mi je da najvise negativnih komentara ima od ljudi koji nisu bili na utakmici, nesto slicno kao i protiv Donjeg Srema.
- Schteph_F89
Ne znam samo sto se cudite ovakvim rezultatima kao da se prvi put desava! Jesam razocaran naravno, ali ne toliko da mi se javlja koji cemo biti na kraju prvenstva ili kako cemo proci sa Serifom 

Šta hoćeš da kažeš?Toto Riina wrote:Cudno mi je da najvise negativnih komentara ima od ljudi koji nisu bili na utakmici, nesto slicno kao i protiv Donjeg Srema.
Da smo herojski odneli bod????
Bili mala ekipa i ostali mala ekipa. Tačka.
Ajde ljudi opustite se. Partizan nam je na +2, a zvezda na +1 i pored ova nasa dva remija. Ima jos 28 utakmica, nema potrebe za nervozu. Sta ste ocekivali? 30 pobeda?
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Pozdravite mamu vašu zbog solidarisanja sa ciganima oko tih 5 minuta zakašnjenja!!!
Ko nama vodi klub...
Ko nama vodi klub...

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Toto Riina
Hocu da kazem da smo svi poleteli posle pobede nad Bursom, svaki novi mec je prica za sebe i potrebno je novo dokazivanje. Pobeda protiv Burse nam ne donosi to da se Donji Srem ili Vozdovac sam skloni, cak suprotno svi zele da ostanu neporazeni protiv najjaceg tima u ligi. Mi nismo drzavni projekat pa da nam sudija dodeli nekoliko kornera, prekrsaja, auta, penala i pogura kada ne ide i kada je tesko.
Marko Nikolic je i delje nov trener i potrebno mu je vreme kao i svima, nema on caroban stapic i ne donosi bodove i goleade kao sto su mnogi ovde ocekivali. Sada je potrebna podrska timu, mozda bi i rezultat bio povoljniji da smo u vecem broju bili na Vracaru i nosili igrace do pobede
P.S. Mislim da domacin donosi odluku oko kasnjenja prilikom pocetka susreta, Jagodina takodje nije zelela kasnjenje
Marko Nikolic je i delje nov trener i potrebno mu je vreme kao i svima, nema on caroban stapic i ne donosi bodove i goleade kao sto su mnogi ovde ocekivali. Sada je potrebna podrska timu, mozda bi i rezultat bio povoljniji da smo u vecem broju bili na Vracaru i nosili igrace do pobede

P.S. Mislim da domacin donosi odluku oko kasnjenja prilikom pocetka susreta, Jagodina takodje nije zelela kasnjenje