Kakav crnjakMarko93 wrote:savet za menadzere :Kordic ima vece sanse da se proda ako ne brani,pozdrav!

Kakav crnjakMarko93 wrote:savet za menadzere :Kordic ima vece sanse da se proda ako ne brani,pozdrav!
Mima Rastavac je trenutno najbolje resenje za trenera FK Vojvodine.lazarr wrote:Zagorčićeve konferencije za štampu u meni izazivaju ozbiljnu dozu srama. Ne pamtim da se ikada jedan trener Vojvodine tako loše snalazio pred kamerama. Možda on i nije loš trener, ali sa tako lošom elokvencijom možda jednostavno nije u stanju da svoje zamisli prenese na igrače.
Koliko je drugačije kada slušam Mimu Rastavca....
Za rezultate Radnickog mu skidam kapu ali se niposto nebih slozio sa tobom jer nezelim da gledam utakmice od 0-1. Ja bih najvis voleo da se sansa ukaze Kosanovicu ili da se recimo dovede trener Backe ili CSK-a.Pera Centar wrote:Mima Rastavac je trenutno najbolje resenje za trenera FK Vojvodine.lazarr wrote:Zagorčićeve konferencije za štampu u meni izazivaju ozbiljnu dozu srama. Ne pamtim da se ikada jedan trener Vojvodine tako loše snalazio pred kamerama. Možda on i nije loš trener, ali sa tako lošom elokvencijom možda jednostavno nije u stanju da svoje zamisli prenese na igrače.
Koliko je drugačije kada slušam Mimu Rastavca....
Od koga su oni ispali... Dobiše Romu pre neki dan. Sad bi nas odvalili... kao što će nas i crveni odvaliti...Voja wrote:Kako li je navijacima Sampdorije?