Izvinjenje, imam volje, al slabo imam vremena. Evo da izguramo ovu sezonu do kraja pre pauze.
22.4.2007.
26. kolo: partizan-Vojvodina 1:0
Po meni vrlo bitna utakmica. I na ovoj smo nastavili sa slabijim izdanjima, ali treba istaći da smo bili prilično oslabljeni neigranjem Despotovića, Kačara i Popovića. I pored toga, partizan je bio prilično bedan. Iako ravnopravni protivnici, ničim izazvani zatvaramo se u zadnjih 10 minuta, Odita to koristi i ruši seriju od 13 utakmica bez poraza u 85. minutu. Sećam se da je Kahriman primio neki polu-debilan gol, ali nikako nisam uspeo da nađem snimak. Sve u svemu, evidentan pad forme. Najvažnije je tek dolazilo...
slavko085 wrote:
Sve se zna.
Kvalitet imamo,podrsku imamo,navijace imamo,klub imamo.
Do pobede mozemo. Nismo instant klubovi. Sve je stvar psihe. Nema opustanja. Treba nadoknaditi pocetak sezone. Momci ,srecno,znate da ste najbolji.
Nadam se da cu ja stadionu Jugoslovenske Narodne Armije u nedelju po treci put ove sezone proslavljati pobedu Vojvodine.
p.s
Odusevio me Djuric danas na press-u kada je rekao nesto slicno ovome: Pobedili smo ih 2 puta,i u sledecoj utakmici idemo na pobedu,ne plasimo se nikoga.
dakle:
NE PLASIMO SE NIKOGA!
mihailov wrote:Iskreno,bojim se neefikasnosti.Ne mozemo gol da ubodemo vec tri utakmice,i 0:0 bio dobar rezultat,mada nase ambicije su vise.Usli smo u Evropu,prvaci ne mozemo biti,tako da treba ici na sve ili nista.
Znate,da izgubimo 3.mesto,budemo 4.,5.,necemo mnogo zaliti,u finalu smo kupa i Kup UEFA nam je siguran.Ali kad bismo bili drugi...pokazali bismo da na ovim prostorima postoji jos klubova osim vecitih.Kakva bi to bila sezona za nas!!!Treba sutra napasti Partizan i samo 2.mesto,ne treba se braniti,nemamo sta da izgubimo.Ambicije imamo na pretek,tu je i finansijski momenat koji je najmanje bitan,ali ne varajmo se...i on je znacajan faktor

Ma da ne duzim mnogo,ajmo svi sutra na JNA da pobedimo,da pomognemo zlatnim momcima,da napravimo tamo domacu atmosferu(Grobari bojkotuju).I svega ovog da ne bude,a nadam se da ce biti idemo da se provedemo!!!
shecky wrote:Ne mogu da verujem!!!
Nije mi krivo sto nismo pobedili nego sto nam je prekinuta serija od jedne sugave nikakve ekipe!
Da smo samo 10min punog presinga igrali dali bi gol i to bi bilo to!
Zasto je Siki celu utakmicu igrao ,sto ga neko nije menjao ne moze on sam da pobegne nikome spor je!
Krivi katastrofa! Bolje da je usao Vukobratovic decko davno nije igrao barem bi trcao!
I opet je Davidov bio nas najbolji igrac zajedno sa odbranom bez Damira koji je kriv za gol!
uff................................
Stara Garda wrote:Razocaran sam jer padamo u formi bas kad nam sledi najvaznija utakmica.
slavko085 wrote:Ne vredi jadikovati. Pokazali smo danas dobar fudbal,milina je bio gledati Davidova danas,zatim Djurica i Pekarica kako se gine u odbrani,Stosica,da ne nabrajam. Nasa najslabija karika danas bio je Damir Kahriman. Sta se sa njim desava,zasto nije u kontinuitetu sa saigracima,ne znam,ali znam da sledece sezone moramo pod hitno traziti boljeg!!!
van der iV a.k.a Totti wrote:Koliko bodova treba da izgubimo da bi taj covek leteo sa gola.Svaka cast nasem mladom reprezentativcu i njegovom menadzeru i placenim novinarima i svima koji ga guraju,na nasu stetu.Covek nas je kostao bodova(direktno) u 2 derbija.Od 18 golova sto smo primili,bar 10 su njegovi.Babalj je oteran u Cacak,da ne smeta,a nas Brkic kao da ne postoji.Taj nazovi golman je jedna prodana dusa.Setite se,kada je primio onaj fuserski gol od Zvezde,da su kruzile price o njegovom navodnom odlasku u Zvezdu.Sada opet,sme li se slucajno zameriti selektoru mlade reprezentacije,pa da ga slucajno isti ne pozove sledeci put??Mislite o tome!!!!
Turija wrote:Možda se ja i zanosim, ali mislim da ova ekipa ima kapacitet one iz 1989. Izuzev golmana jako mi liče Kačar i Jokanović, Popović i Šapurić, Pekarić - Đurić na Tanjgu i Milovca, Stošić na Kartaliju (mada je ovaj drugi bio mnogo brži), Kizito i Vujačić, Nastić i Mijić, Despotović i Vorkapić. I, onaj, tada najvažniji Miloš Šestić, danas bi trebao biti Miodrag Pantelić, da je kojim slučajem trener Ljupko Petrović.Nije Ljupko bio ništa bolji trener od Rajevca, (moj utisak sa tribina i ne zamerte mi na slobodi navijačkoj), ali je bio DRČAN. I to se isplatilo. I, njemu i Vojvodini.