https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/39 ... dyWxm5ZnWA
Какви наслови најциганскијих новина, па ово је невероватно

Исто, још сад кад га је кренуо шут, само нек решета, неко је већ написао да је додао на овој утакмици та два пута, неби имао ни асистенцију, несрећни Радуловић са метар промаши гол...Нема он коме да дода.Red Marquis wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 2:20 pm Suprotnog sam mišljenja. Mene nervira što on uopšte pokuŝava da proigra saigrač̣e, jer svaki put sve upropaste. Svaki put kad uzme loptu, ja instiktivno pomislim "Idi sam, idi sam".
Red Marquis wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 2:20 pm Suprotnog sam mišljenja. Mene nervira što on uopšte pokuŝava da proigra saigrač̣e, jer svaki put sve upropaste. Svaki put kad uzme loptu, ja instiktivno pomislim "Idi sam, idi sam".
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ost/492435Ide Seri, a Kur i Bastaja sami u odbrani: Drugo poluvreme maketa za Vošinu budućnost
Rekao bih da je ovo posledica kolicine upropastenih sansi, jer je fidbek cele prosle polusezone bio da previse proigrava i ne zavrsava stvari sam kad treba.
Pritom kod drugog gola situacija kao kad Mihajlovic opisuje, "Ronaldo ide na gol, ja i Nesta sami"1892 wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 9:05 amPoštujem pravo da se glasa po ličnom utisku ali ne mozes ovo izjaviti za golove. Oba gola su malo remek delo. For kod prvog i onda perfektan šut levom pa onda dribling kroz dvojicu i gol desnom. Nismo takvog igrača imali od Laneta Jovanovića. Svaki potez uživanje.Maki wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 7:25 amDa ti odgovorim ovde, pošto admin one teme ne trpi komentare, ume i da ih briše.
Seri je odlično igrao nekih pola sata, u prvom poluvremenu nije pravio nikakvu veliku razliku, osim što je precizno izvodio kornere na Koraćevu glavu. Računam da Seri juče nije imao dostojne protivnike u beku Bastaji i štoperu Popoviću, koji imaju 19 godina. Iživljavao se i nad Zulfićem, koji takođe nema velikog superligaških iskustva. Oba gola je dao sam kao duh, a toga kod ozbiljnih ekipa nema. IMT je bio najslabiji naš protivnik ove sezone.
Serija doživljavam kao vanserijsku klasu i prekritičan sam, jer može mnogo bolje. Posle sinoćne utakmice je bez premca po napadačkom učinku, jer je više od polovine naših golova (17) njegova kreacija: 5 golova i 4 asistencije.
S druge strane od Delea nisam očekivao ništa pa me je sinoć oduševio, zato tri boda, kao što su i neki bodovali Rosićevu podelu kontre rukom za 3:0.