Slažem se, pogotovo sa naznačenim delom.Minja wrote: ↑Sun Oct 20, 2024 1:31 pm Nije svaka rec napisana bas u jako ozbiljnom tonu, ali jasno je kao dan da mi gledamo rekreaciju a ne neki visokooktanski fudbal. Ub je juce igrao bas dobro, ali to je zato sto smo im mi to dali. Mi smo tigar od papira i vise nema ekipe koja nas nesto posebno respektuje. Pre mnogo godina, 15-20 recimo, kada sam aktivno bio u FK Kabel, bila je cesta situacija da su ekipe dolazile kraj Stranda da ociste kartone. Znali su da tu nemaju sta da traze i da je jedino pitanje da li ce dobiti tri ili sest golova. Vise im se isplatilo da za narednu imaju kompletan tim nego da vijaju "Godoa" kraj Stranda. E, toga ovde i danas u FKV nema. Da sam profi fucos koji misli da zaslusuje ogromnu platu i tako to, bas bih imao problem sa time. Juce je Ub vijao pobedu kada smo izjednacili, nisu se "grcevito" branili. Jos im se trener bas jako nerviraoNije covek mogao da veruje sta gleda. Ako je to rezultat tri ili sest meseci igranja zajedno, onda ni perspektiva nije narocito svetla.
Rekao bih da je taj jučeranji rekreativan odnos prema utakmici pokazatelj da trener nije dovoljno motivisao ekipu, što je malo kontradiktorno, jer mu je upravo to najjači adut koji kao trener ima.
S druge strane, imamo neke koji već duže vreme igraju bez nekog preteranog truda, i takvi moraju biti na klupi.