Pripreme
- Pera Centar
Re: Pripreme
Odlični Butean pravi penal.Kakav je to igrač, a struka Vojvodine ga nađe satelitom u Rumuniji.
Butean danas efikasan u napadu, ali i ,,efikasan" da napravi penal ( bolje da je pustio igraca, jer je bio na ivici 16 i gol auta). Odlicno izveden penal ( da nije bilo tako, Rosic bi odbranio).
Ocekujem da ponovo povedemo.
PS
Kad ono povedose Bugari. Bolje da ne prognoziram
Ocekujem da ponovo povedemo.
PS
Kad ono povedose Bugari. Bolje da ne prognoziram

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Pera Centar
Ovaj prenos i igra su nastavak one emisije pre prenosa.Za bacanje pegle.Ali drago mi je da na forumu postoji optimizam.
Umesto da vodimo 3 razlike mi gubimo mnogo je prostora u našoj zadnjoj liniji u ovoj formaciji.
Tu rupu na sredini ( o kojoj sam i pisao) mora zatvoriti neko trkacki bolji od UN. Mozda Mladenovic?
Ja, jos uvek, ne vidim da UN pravi razliku u ofanzivi?
Danas slabiji Seri i napad nam nema tu probojnost.
Drugo, sto sam napisao, samo da Lalatovic ne ode u drugu krajnost, u odnosu na Bandovica, sa fizikom?
Ide drugo poluvreme, pa da budemo optimisti, sto nam ,,zameri" @Pera Centar.
Ja, jos uvek, ne vidim da UN pravi razliku u ofanzivi?
Danas slabiji Seri i napad nam nema tu probojnost.
Drugo, sto sam napisao, samo da Lalatovic ne ode u drugu krajnost, u odnosu na Bandovica, sa fizikom?
Ide drugo poluvreme, pa da budemo optimisti, sto nam ,,zameri" @Pera Centar.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
2 šuta na gol 2 gola 

Kako je sebican Radulovic, a imao je na 16m, po sredini, slobodnog Velickovica (cini mi se).
I sad ovaj nikakav sut Poletanovica sa 16m u golmana.
Mislim da su nasi igraci fizicki ,,izduvali" na prethodnoj utakmici, kao protiv Ajaksa, mozda i na prejakim trenizima - kriza?
I sad ovaj nikakav sut Poletanovica sa 16m u golmana.
Mislim da su nasi igraci fizicki ,,izduvali" na prethodnoj utakmici, kao protiv Ajaksa, mozda i na prejakim trenizima - kriza?
Tanjga jos jednom pokazuje zasto nije za nas klub,Mladenovic odlican.
- Mare_Liman
Једино позитивно из ове целе утакмице су Гочманац и Младеновић, уз леп гол Ђорђевића.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Odlična igra, ali realizacija 0. Svaka čast Lalatoviću na dosadašnjim odradjenim pripremama. Jasno se vidi ideja i zamisao trenera, ali kada u ekipi imaš amatera Depua i Radulovića ne možeš imati bolji rezultat. Svaka čast momcima na borbi i igri i teramo dalje.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Мени игра "првог" тима не улива ама баш никакво поверење, мртво, без неке лепоте, превелико форсирање центаршутева а у казненом су ти (нерачунајући Делеа) Кокановић и Сери који тешко да у скоку могу нешто урадити, а у одбрани дува ли дува, прва иоле "озбиљнија" екипа, два шута, два гола, можда је до умора и тог дела припремама, ал ово баш смрди, током припремама ми је много занимљивије друго полувреме, лепршаво изгледа, Младеновић уз ту и тамо Величковића средина нам је бржа и техничк квалитетнија уз лепше и брзе транзиције и лепе кратке пасове на малом простору, прво полувреме баш негледљиво.
Више ме занима зашто се уиграва екипа која нема два бонуса, ваљда смо се намерачили на куп или се припремамо већ сад за Европу.
Neki moji preliminarni zakljuci, vec su navedeni od forumasa, a ja bih dodao jos par primecenih, kao gledaoca.
Prevelika nam rupa i nesigurnost u duelima u kontri protivnika. Ne verujem da mozemo dati vise golova, nego sto mozemo primiti?
Neki igraci su izgubili pozicije u novoj formaciji. Na primer, Poletanovic tu ne vidi sebe i cini mi sa da je pao i voljno?
Medojevic, takodje, ,,visi"?
Butean izgubi dosta snage i slabiji je sada u defanzivi.
Spicevi se ne krecu dovoljno, da bio olaksali posao sredini i odbrani.
Vezni igraju: ni tamo, ni ovamo - suvise preorijentisani prema napred? Cini mi se da im se uloga u novom sistemu nije iskristalisala?
Zadnja linija se tesko bori sa velikim slobodnim prostorom ( Sicendze je brz, ali neoprezan u startu), kao i vezni red.Dobijacemo previse zutih kartona, pa i iskljucenja ( i o tome sam vec pisao, posle prve dve utakmice).
Skok igra u oba sesnaesterca dosta slaba, kao i udarci glavom i nogom.
Ne moze se igrati visoki presing 90+ minuta. Pogotovo sa nasim igracima ( da li uopste to mogu i vrhunske ekipe u kontnuitetu utakmica - ne znam?)?
Gocmanac je ,,macka"
Puno posla do Krusevca, gde nas cekaju ,,iz zasede" Slavoljub i Bastajic.
Prevelika nam rupa i nesigurnost u duelima u kontri protivnika. Ne verujem da mozemo dati vise golova, nego sto mozemo primiti?
Neki igraci su izgubili pozicije u novoj formaciji. Na primer, Poletanovic tu ne vidi sebe i cini mi sa da je pao i voljno?
Medojevic, takodje, ,,visi"?
Butean izgubi dosta snage i slabiji je sada u defanzivi.
Spicevi se ne krecu dovoljno, da bio olaksali posao sredini i odbrani.
Vezni igraju: ni tamo, ni ovamo - suvise preorijentisani prema napred? Cini mi se da im se uloga u novom sistemu nije iskristalisala?
Zadnja linija se tesko bori sa velikim slobodnim prostorom ( Sicendze je brz, ali neoprezan u startu), kao i vezni red.Dobijacemo previse zutih kartona, pa i iskljucenja ( i o tome sam vec pisao, posle prve dve utakmice).
Skok igra u oba sesnaesterca dosta slaba, kao i udarci glavom i nogom.
Ne moze se igrati visoki presing 90+ minuta. Pogotovo sa nasim igracima ( da li uopste to mogu i vrhunske ekipe u kontnuitetu utakmica - ne znam?)?
Gocmanac je ,,macka"

Puno posla do Krusevca, gde nas cekaju ,,iz zasede" Slavoljub i Bastajic.