Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Pripreme

Post by Milan »

Butean voli da napravi penal više nego 'leba da jede... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Odlični Butean pravi penal.Kakav je to igrač, a struka Vojvodine ga nađe satelitom u Rumuniji.
Turija

Post by Turija »

Butean danas efikasan u napadu, ali i ,,efikasan" da napravi penal ( bolje da je pustio igraca, jer je bio na ivici 16 i gol auta). Odlicno izveden penal ( da nije bilo tako, Rosic bi odbranio).
Ocekujem da ponovo povedemo.
PS
Kad ono povedose Bugari. Bolje da ne prognoziram :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Turija wrote: Sun Jan 19, 2025 4:35 pm Ocekujem da ponovo povedemo.
Уреко га Турија...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Ovaj prenos i igra su nastavak one emisije pre prenosa.Za bacanje pegle.Ali drago mi je da na forumu postoji optimizam.
fare

Post by fare »

Umesto da vodimo 3 razlike mi gubimo mnogo je prostora u našoj zadnjoj liniji u ovoj formaciji.
Turija

Post by Turija »

Tu rupu na sredini ( o kojoj sam i pisao) mora zatvoriti neko trkacki bolji od UN. Mozda Mladenovic?
Ja, jos uvek, ne vidim da UN pravi razliku u ofanzivi?

Danas slabiji Seri i napad nam nema tu probojnost.
Drugo, sto sam napisao, samo da Lalatovic ne ode u drugu krajnost, u odnosu na Bandovica, sa fizikom?

Ide drugo poluvreme, pa da budemo optimisti, sto nam ,,zameri" @Pera Centar. :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

2 šuta na gol 2 gola :shock:
Turija

Post by Turija »

Kako je sebican Radulovic, a imao je na 16m, po sredini, slobodnog Velickovica (cini mi se).
I sad ovaj nikakav sut Poletanovica sa 16m u golmana.
Mislim da su nasi igraci fizicki ,,izduvali" na prethodnoj utakmici, kao protiv Ajaksa, mozda i na prejakim trenizima - kriza?
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Tanjga jos jednom pokazuje zasto nije za nas klub,Mladenovic odlican.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Једино позитивно из ове целе утакмице су Гочманац и Младеновић, уз леп гол Ђорђевића.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Odlična igra, ali realizacija 0. Svaka čast Lalatoviću na dosadašnjim odradjenim pripremama. Jasno se vidi ideja i zamisao trenera, ali kada u ekipi imaš amatera Depua i Radulovića ne možeš imati bolji rezultat. Svaka čast momcima na borbi i igri i teramo dalje.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Мени игра "првог" тима не улива ама баш никакво поверење, мртво, без неке лепоте, превелико форсирање центаршутева а у казненом су ти (нерачунајући Делеа) Кокановић и Сери који тешко да у скоку могу нешто урадити, а у одбрани дува ли дува, прва иоле "озбиљнија" екипа, два шута, два гола, можда је до умора и тог дела припремама, ал ово баш смрди, током припремама ми је много занимљивије друго полувреме, лепршаво изгледа, Младеновић уз ту и тамо Величковића средина нам је бржа и техничк квалитетнија уз лепше и брзе транзиције и лепе кратке пасове на малом простору, прво полувреме баш негледљиво.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Више ме занима зашто се уиграва екипа која нема два бонуса, ваљда смо се намерачили на куп или се припремамо већ сад за Европу.
Turija

Post by Turija »

Neki moji preliminarni zakljuci, vec su navedeni od forumasa, a ja bih dodao jos par primecenih, kao gledaoca.

Prevelika nam rupa i nesigurnost u duelima u kontri protivnika. Ne verujem da mozemo dati vise golova, nego sto mozemo primiti?

Neki igraci su izgubili pozicije u novoj formaciji. Na primer, Poletanovic tu ne vidi sebe i cini mi sa da je pao i voljno?

Medojevic, takodje, ,,visi"?

Butean izgubi dosta snage i slabiji je sada u defanzivi.

Spicevi se ne krecu dovoljno, da bio olaksali posao sredini i odbrani.

Vezni igraju: ni tamo, ni ovamo - suvise preorijentisani prema napred? Cini mi se da im se uloga u novom sistemu nije iskristalisala?

Zadnja linija se tesko bori sa velikim slobodnim prostorom ( Sicendze je brz, ali neoprezan u startu), kao i vezni red.Dobijacemo previse zutih kartona, pa i iskljucenja ( i o tome sam vec pisao, posle prve dve utakmice).

Skok igra u oba sesnaesterca dosta slaba, kao i udarci glavom i nogom.

Ne moze se igrati visoki presing 90+ minuta. Pogotovo sa nasim igracima ( da li uopste to mogu i vrhunske ekipe u kontnuitetu utakmica - ne znam?)?

Gocmanac je ,,macka" :hurray:

Puno posla do Krusevca, gde nas cekaju ,,iz zasede" Slavoljub i Bastajic.
Post Reply