Па ко ће човече било шта да напише, нису они нешто ни писали па да очекујеш сад кад су на функцијама да смеју без одобрења надлежних да пишу.
Ја не знам какви су то људи, како се то прогута и превали у стомаку све те фаце, понашања и приче тамо.
Кад немају сами образа да изађу и кажу да су усрали и прелазни рок и тренера и све, шта ми треба да урадимо? Да сазивамо Скупштине или да вас пљунемо кад вас сретнемо или пребијемо?
Није ту крив један, два или три човека, криво их је много више и не могу да се одвајају никако.
Не може да оде Зага, а да не лете и ова двојица. Ја стварно не знам како сами не оду. Који сте ви људи, и ви као волите Војводину? Желите јој добро? Јел сте и ви "Вошини војници" и радите добро своје послове?
Него уз све још имате муда да кажете да је наша клупа довољно дугачка да издржи продају у прелазном року?

Стварно имате муда, ко ти то рекао? Мића? Јел ти рекао и за Зоћка, Палочевића, Радовића, Вукчевића....кога још? Шта још кажу?
Гурали смо вас на те позиције, и ви сте нас толико осрамотили да више на утакмицу нећу да одем јер сам вас ја лично гурао и цимао се око вас, држали вам страну и за не дај Боже најгори могући сценарио, и онда кад видим које главе сам подржавао, и од тога колику сам грешку направио немам образа више да се појавим на било ком делу фудбалског стадиона.
Лупетали сте глупости, само кад се сетим свега, стварно сам се свега наслушао.
Ал знаш како кажу - ПРОЋИЋЕ И ТО. Проћићете и ви из Војводине, ал какви ћете изаћи даље у животу, то сами себи креирате. И не иде вам добро уопште, ал за то ме наравно боли курац.