Super Liga - sezona 2024/25
- Deep Purple
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Mislim nema tu šta dodati sa logičke strane su ljudi u pravu, mnogo sranja se dešavalo za koje nema opravdanja plus naš generalni mentalitet i dobiješ to što dobiješ u paketu, maksimalno par hiljada duša. Ja samo mislim da protiv Radničkog može da se skupi 5k ljudi i da se ekipi pruži podrška i to je sve, makar zbog Medojevića i ja tako to sagledavam.
Nema ovde diskusije ljudi su u pravu samo eto kažem jedan dan neke stvari mogu da se stave po strani.
Makar zbog ovog čoveka koji u tom haosu daje sve od sebe.
Nema ovde diskusije ljudi su u pravu samo eto kažem jedan dan neke stvari mogu da se stave po strani.
Makar zbog ovog čoveka koji u tom haosu daje sve od sebe.
@zukenp Prošli put pojedinci nisu ispoštovali minut ćutanja kako kažeš, a šta je bilo sinoć? Bruka za Novi Pazar se nastavlja.
Ako neko ne zna o čemu pričam.
Ako neko ne zna o čemu pričam.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Da li neko zna ili se seca perioda da je bas sve u klubu i vezano za klub bilo idealno, ja licno ne. Igraci vec duzi vremenski period bukvalno ginu za dres, cak i imamo dobre rezultate ( sedam utakmica, sest pobeda ) Zamolio bih sve navijace da se vrate na stadion i pozovu jos nekog novog ili starog ko ne ide, nije vazno koja je tribina ili ulaz na stadion u pitanju. Frustriran sam da ljubitelji fudbala u Pazaru, Kragujevcu i Osjeku drze nama lekciju kako se voli i podrzava klub. Takodje jedna od stvari koja me nervira je sto je prosecan navijac Vojvodine, ne navijac kluba nego navijac rezultata. Takodje nekada bi i uprava mogla da obraduje i iznenadi navijace jeftinijom cenom karata pa i da se stadion napuni, evo sada za Radnicki da proba recimo sa cenama 500 i 300 dinara. P.S. Drago mi je sto smo poceli da pisemo o poseti na stadionu,.
Izvikana prica dolaska na utakmice vec hiljadu puta.
Molim vas
Molim vas
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Mare_Liman
@Duplof
Па погледајте маракану и јна, немамо ми шта ту да се жалимо, све је то оправдано, само што ето ми имамо још неке разлоге наведене изнад. Причало се већ х пута о томе, кад се нешто промени у држави на боље, самим тим и фудбалу, доћиће људи на стадион, мени је исто само жао Сеје, Меде и осталих који стварно гину за дрес, а немају за кога, мада мислим да су и они свесни ситуације, мало је прошло од Офке кад смо напунили запад и исток је био солидно попуњен, звезда, партизан,... Једноставно лош тренутак и то је то, доће временом све то на своје.

Па погледајте маракану и јна, немамо ми шта ту да се жалимо, све је то оправдано, само што ето ми имамо још неке разлоге наведене изнад. Причало се већ х пута о томе, кад се нешто промени у држави на боље, самим тим и фудбалу, доћиће људи на стадион, мени је исто само жао Сеје, Меде и осталих који стварно гину за дрес, а немају за кога, мада мислим да су и они свесни ситуације, мало је прошло од Офке кад смо напунили запад и исток је био солидно попуњен, звезда, партизан,... Једноставно лош тренутак и то је то, доће временом све то на своје.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Na stadion bi imalo smisla doći da nas se skupi 10 hiljada, i da se 90 minuta pumpa i tera ovaj šljam. Međutim, ljudi koje u ovom trenutku interesuje Vojvodina trenutno nema ni hiljadu, a od toga većini ni ne smeta ko i kako upravlja klubom. Za svaki slučaj, tu su i ćaciji iz Firme, spremni da se obračunaju sa svakim ko pomisli da vikne nešto protiv uprave. Potpuni bojkot je stoga jedini smislen odgovor na trenutno stanje. Meni bi odlazak na stadion i podrška ovoj upravi bila jednaka odlasku u Ćacilend.
Sa Evropom ili bez nje, sa Kupom ili bez njega, klub nam je svakako mrtav. Nemamo upravu, ni tim (ako izbore Evropu, ispašće od prvog protivnika), ni stadion (ako izborimo Evropu, ponovo nećemo moći da igramo u Novom Sadu), ni navijače, a čak su nam i je*ene dresove otuđili i upropastili. O kakvoj podršci vi pričate? Kome, čemu? Vojvodina u ovom trenutku ne postoji.
Sa Evropom ili bez nje, sa Kupom ili bez njega, klub nam je svakako mrtav. Nemamo upravu, ni tim (ako izbore Evropu, ispašće od prvog protivnika), ni stadion (ako izborimo Evropu, ponovo nećemo moći da igramo u Novom Sadu), ni navijače, a čak su nam i je*ene dresove otuđili i upropastili. O kakvoj podršci vi pričate? Kome, čemu? Vojvodina u ovom trenutku ne postoji.
Da smo navijaci rezultata, onda bi upravo sada bili na stadionu kada su rezultati kako kažeš 6/7. Koliko sam ja gledao, igraci niti su ginuli niti su se borili niti su igrali lepo. Jeste pobedili smo 6 utakmica ali su smo svaku bitnu utakmicu izgubili. A igra nam je bila takva da sam retko koju utakmicu uspeo da odgledam do kraja a da ne zaspim ili ne polupam nešto. Videcemo hoce li se boriti danas ili ne.
Sve ovo nabrojano ne potice od juce, samo je bilo za nijansu boljih rezultata, pa se klackalo sa podrskom FKV, koja se konstantno smanjivala, te smo dosli dovde. Ne samo Vojvodina, vec svugde, posto su stvari postale jako vidljive.
Publike nema nigde, osim Kragujevca i Pazara, jer tamo ne postoji kontinuitet takmicenja tih gradova u Prvoj ligi SFRJ, SRJ i sada Srbije.
Tamo su ljudi zeljniji gledanja svog tima u najvisem rangu takmicenja, pa ,,zmure na jedno oko", povodom stanja u nasem fudbalu. I svi drugi su to cinili do nedavno.
PS
@Stexman
Publike nema nigde, osim Kragujevca i Pazara, jer tamo ne postoji kontinuitet takmicenja tih gradova u Prvoj ligi SFRJ, SRJ i sada Srbije.
Tamo su ljudi zeljniji gledanja svog tima u najvisem rangu takmicenja, pa ,,zmure na jedno oko", povodom stanja u nasem fudbalu. I svi drugi su to cinili do nedavno.
PS
@Stexman

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Naveo bih neke primere, navijača nekih drugih klubova koji igraju “intergalaktički” fudbal, sve funkcioniše u i oko kluba za 10ku pa zato imaju dobru podršku ali avaj, oni verovatno zatvaraju oba oka a ne žmure na jedno, ne treba trošiti energiju. Takvi smo kakvi smo, svako ima svoje mišljenje i ne treba produbljivati ovu temu.
Ja sam je započeo i ja sam kriv.
Ima i ta PL, BL, Seria A, La Liga u udarnim terminima i tjt.
Nije ni ona lista najvećih prosečnih poseta po ekipama tek tako takva kakva je.
Ja sam je započeo i ja sam kriv.
Ima i ta PL, BL, Seria A, La Liga u udarnim terminima i tjt.
Nije ni ona lista najvećih prosečnih poseta po ekipama tek tako takva kakva je.
- slanobarac
Igramo li danas sa zvezdom, nema otvorene teme?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nece ni biti. Napisao @Radoye naslov.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ako ćemo da budemo iskreni, a kada smo mi to imali normalnu upravu ? Pogotovo od devedesetih bilo je tu i SPS-ovaca i radikala i Julovaca, ukratko šljam svih vrsta nam je sedeo u upravi kluba skoro neprekidno. Ima li većeg zla od pumpadžije, npr. Hoću da kažem da ako tako gledamo od devedesetih nije ni trebalo posećivati stadion. Zbiljić i ekipa su samo nastavak jedne tužne priče koja će biti završena tek kada se klubovi u Srbiji privatizuju.
Rosić-Bukinac-Sičendže-Korać-Butean-Meda-Savićević-Kokanović-Mladenović-Baroš-Romanić
Stojim u mestu gubim vreme
Очекивао сам Кокана и Младеновића јер немамо крила. Рачунам да ће Кокан бити крило, делује ми да је боља опција од њих двојице.
Депу касније на тој позицији верујем.
Депу касније на тој позицији верујем.