Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
simicpk

Post by simicpk »

Ne znam gde da pitam pa cu ovde sta je sa Vosinom decom koju je Milinkovic polako ubacivao u prvi tim?
Tu prvenstveno mislom na Kosovica.
Turija

Post by Turija »

carlosns wrote:Mislim da je Djura dosta potcenjen igrac. U nekom jacem drustvu (recimo liga Evrope), on bi mogao da bude i te kako koristan. Ako je neko Gatuzo u nasoj ekipi onda je to sigurno Djura. Ako nista drugo ima snage da 120 minuta da lomi noge :lol:
Slažem se sa konstatacijom.
Ne bi se smeli prevariti i olako odreći usluga ovog zahvalnog fudbalera, kao što smo to npr uradili sa Trivunovićem.On je jedini igrač, pored Mede, koji može da odradi posao na sredini terena ,,u puno".
Problem je što mi nemamo pravog pleja, pa se traži od Adjurua (kao i od Mede) da organizuje našu igru, tj da bude i plej, što njemu ne leži.
Međutim, da Djura ima takvog igrača pored sebe, bio bi jako koristan i zapažen igrač na terenu.Pogotovo u trenutnoj situaciji kada smo dosta ,,tanki" na sredini terena.Tubasović je napustio Vošu, tako da mi nemamo drugog igrača pored Mede, koji bi mogao da drži kontrolu na sredini u defanzivnim zadacima, kao i da pokreće i prati naše kontranapade.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
shecky

Post by shecky »

Bravo!
slazem se skorz..ne znam zasto pljujete po Djuri ..jeste..decko nema pojma sa ofanzivom ali zato je gotovo neprelazan na sredini terena ,jednostavno zna da se postavi i redovno sece lopte veznjacima rivala ..tako da ukoliko branimo rezultat on je idealan igrac za ekipu.
S obzirom da je nerealno da Mojsov igra i sledecu sezonu za nas msm da bi uprava trebala da angazuje Djurica na 2 god.
Dotle ce taman i Karan da stasa pa kad ode Djuric imamo gotovog novog standardnog stopera..e da...kad bi neko u klubu imao viziju...
Takodje mi nije jasno zasto se ignorise Susnjar..decko je klasican gol igrac!
Obavezna medju 18 i po potrebi da menja Branu ili Abua.
djape_ns

Post by djape_ns »

Shecky, ne znam koliko si u pravu za Susnjara, ja sam ga gledao nesto malo sto je odigrao za Vosu i jednu utakmicu u Donjem Sremu protiv Beocina, nije se video. E sad ne mogu ja da sudim na osnovu dve tri utakmice, ali mene barem nije nesto odusevio...

Sto se tice Djure mislim da je on igrac za taktiziranje, kao sto je vec neko konstatovao, tipa imas rezultat i oces da osvezis ekipu, to je on. Ali ono njegovo trapavo sto mora pet puta da dodirne loptu da bi je prosledio i sut, su katastrofa.

Ne znam koliko je realno da Veseljko dodje u ovom momentu kod nas, ali siguran sam da bi nam dobro dosao....

Mada, mene vise brine sto nismo doveli jos jednog napadaca. Cini mi se da ce Mudrinski ove godine biti taj koji ce dobiti sansu.

Sve u svemu SLABO SMO SE MI ''POJACALI'' ZA EVROPU. tj Da li smo se pojacali?
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
leka

Post by leka »

Ађуру је једино користан у ситуацијама кад Воша има повољан резултат па треба последњих 15-20 минута то и сачувати дефанзивом на средини. У том погледу, он је међу најбољима у нашој лиги. Међутим, за нешто више и није. Нема технику, мислим да му ни скок игра није јача страна, спор је и често лако плане и попасе црвени картон на врло јефтин начин.
С обзиром да је странац, не видим посебан разлог због којег би га чували у екипи.
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

ljudi dvoriste nam je prepuno kvalitetne dece!Bio sam na ovoj utakmici sa Kikindom,drugo poluvreme su ta deca izludjivala protivnika(jeste da nije neki jak,ali...)Susnjar je kidisao na svaku loptu,Mudrinski zavrsavao i glavom i nogom.Kosovic i Ivanic,sjajni.Meleg na levom krilu svaki put prosao....Jedino mi je zao sto malog Feratija niko nigde ne stavlja,on je suvo zlato!!!
I da u prvom poluvremenu Boba se pokazao kao sjajan plej,mislite o tome!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

leka wrote:Ађуру је једино користан у ситуацијама кад Воша има повољан резултат па треба последњих 15-20 минута то и сачувати дефанзивом на средини. У том погледу, он је међу најбољима у нашој лиги. Међутим, за нешто више и није. Нема технику, мислим да му ни скок игра није јача страна, спор је и често лако плане и попасе црвени картон на врло јефтин начин.
С обзиром да је странац, не видим посебан разлог због којег би га чували у екипи.
Ja sam čak mišljenja da računajući i golmane i omladince, Ađuru ima najlošiju tehniku u kompletnom timu. Čovek prosto ne može pas dalji od 5 metara da uputi tačan. A stranac je, i zato prvi mora da leti.
Io odio Belgrado
King

Post by King »

Lane je slobodan igrač,dobro bi nam legao :)
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

King wrote:Lane je slobodan igrač,dobro bi nam legao :)
Samo jos kad bi imali 100.000 evra nedeljno da mu isplacujemo i bog da nas vidi.

Ono sto me je zaprepastilo je podatak da Lane vise zaradi za nedelju dana nego Vanja Udovicic(kao najbolji vaterpolista na svetu) za godinu dana!!! :oops:
slanobarac

Post by slanobarac »

Ono sto me je zaprepastilo je podatak da Lane vise zaradi za nedelju dana nego Vanja Udovicic(kao najbolji vaterpolista na svetu) za godinu dana!!! :oops:
To je lako objašnjivo. Lane je igrao u VOJVODINI a Vanja u partizanu. :lol:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
igoork

Post by igoork »

To je skroz "normalno" . Plate igraca su direktno srazmerne popularnosti sporta.(Marketing,prodaja dresova itd.)
Cak postoje price da se razmislja o ukidanju vaterpola sa olimpijskih igara zbog neisplativosti itd.
Jednostavno sve zemlje koje imaju para, ciji navijaci bi isli na takmicenja i slicno u ovom sportu su amateri.
Tako da danas imamo Srbiju,Crnu Goru, Hrvatsku, Madjarsku i eventualno Italiju i Rusiju a ostali im sluze za trening meceve... :?

Nego da neidemo previse u off da li neko zna ima li nesto novo povodom tog napadaca koji je najavaljen? :roll:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
ogi
Administrator

Post by ogi »

Danasnji dnevnik...

Тривуновић не долази

У делу медија јуче се појавила информација да су Новосађани заинтересовани да у својим редовима поново виде Весељка Тривуновића, момка који је из дреса ОФК Београда стигао и до репрезентације Србије.
- Не знам одакле се појавила та информација - категоричан је био Миодраг Пателић, спортски директор Војводине. - Значи, вест није тачна и нема ништа од повратка Тривуновића у наш клуб.

:roll:
djape_ns

Post by djape_ns »

Ma taj Panta iovako ne zna sta prica, sad me ne bi ni cudilo da ga dovedu, koliko su kontradiktorni...

Gledam Skendiju i jednostavno ne razumem da je nasa uprava toliko postala halava i skrta, da nece vise da se otvore za 100-150 hiljada za igrace iz nase lige koji nesto vrede. Onaj Jovancic iz Rada ce cini mi se ove sezone da eksplodira, eno ga usao i posle 2 min uradio to sto onaj Scepovic ne moze 3 utakmice.

Neverovatno los prelazni rok, ako izuzmemo cinjenicu da nisu rasprodali tim. Al ajde neko ce reci bolje to nego da su prodali Mojsova, Abua, Medu i ostale.

p.s. Al tako nikad necemo doakati onima! E, to je poenta mog nerviranja.

SKOCKAJ BRE ZA 1.000.000,00 EVRA TAJ TIM I NECE IM NI TOLE, NI SUDIJE, NI MAMA RODJENA POMOCI.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
shecky

Post by shecky »

Djape slazem se..mada bi mogli i MIrica dovesti iz Spartaka.
Elem sto se golmana tice ,meni si svidja golman Skendije.
NSKrajisnik

Post by NSKrajisnik »

Jovancic je super, brzo ce u reprezentaciju.
Post Reply