trelos gia fcv wrote:Momci, klinci, "istoričari" fudbalskog kluba, preklinjem vas, preklinjem...
Nemojte izgubiti prvenstvenu sutra.
Samo...nemojte izgubiti...
Tek tada na (PRAVOM) značaju dobija osvojen trofej!
Svi znamo šta će biti i šta će se pričati ukoliko ne bude tako...
U INAT SVIMA! OPET SE IGRAJTE FUDBALA!
Pazi, uvek ce se to pricati za nas. Ne moze Vojvodina nesto da osvoji a da zvezda i partizan ne osvoje pa da se ne prica, jer Boze moj ko je ta Vojvodina, i kako se usudjuje da osvoji nesto a da se ne zove zveda ili partizan.
I za titulu '89 su pricali da nam je data na poklon jer slavimo 75 godina kluba, pricaju isto sada i za ovaj kup. Ljudi, jel' vama jasno koliko njih ustvari boli svaki uspeh nekog ko nije oni? Moraju da izmisljaju bajke da se utese.
A ove price da su nama Curani dali kup da bi mi njima pomogli za trece mesto da odu u Evropu su tek vrhunac apsurda, mislim jaka mi trgovina, osvajanje trofeja za "osvajanje" treceg mesta na tabeli. Pa i da se stvarno desi tako, opet nema smisla - kao, i mi i oni imamo trofeja na kamare pa se tako lako odricemo jednog zauzvrat jebenog treceg mesta na tabeli. Pa cak ni "veciti"

ne poklanjaju nikom trofej (a imaju ih vec nezna se koliko) nego smo na svojoj kozi osetili 1997. i 2011. na sta su spremni samo da osvoje jos jedan.
Naravno da zelim da pobedimo u sve tri preostale utakmice (narocito u poslednjem kolu!) ali cak i da izgubimo od Jagodine u subotu necu se puno nasekirati. A ovi sto pricaju neka pricaju, samo im je to i ostalo da se ne udave od zavisti sto je Vojvodina osvojila nesto sto oni nisu.
Psi laju, a KUP JE NAS!!!