Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Re: Transferi

Post by Dejan »

Vuke wrote:Ulaskom u igru Darka Rokse u 55 minutu, dolazi do mnogo bolje igre i preokreta Kanarinaca protiv Mladenovca.
Vazno je ispratiti ovog organizatora igre, klasicna 10-ka koje odavno nema u nasem fudbalu! Bio je ubedljivo najbolji igrac nkp-a u svim uzrasnim kategorijama, najbolji igrac raznih velikih, svetskih turnira(Barsa, Real, Sao Paolo itd.) Pratili su ga i zvali razni veliki klubovi. Kada je dosao nadomak prvog tima, iznenada su poceli da forsiraju Ljajica za koga je bio doktor fudbala. Sledi odlazak u Dolinu, Zemun i sada je u Novom Sadu. Poseduje odlican pregled igre, sut levicom, osecaj za asistencije...

http://www.youtube.com/watch?v=Tp5ZasIhsiA" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/dark ... 46960.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevernik

Post by Nevernik »

Mnogo tupite oko Supica.
90% postova na forumu je o njemu.
Prosto mi dodje da zalim za vremenima kad su igrali Tadic, Mrdja, Maksimovic, Risto Lakic...tada je negativna energija bila ravnopravnije rasporedjena :)

Ako Janosevic primi koji gol u Jagodini ima da padne samozapaljivanje na forumu.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Мени није јасно зашто је Шкулетић плаћен 140000 евра? Момак дефинитивно није у форми а нити је физички спреман(а требао би да живи од фудбала?). Каријеру му је заиста блистава, за три године колико је професионалац није успео да постигне ни десет глова! Крем свега је да је дете оних(мислим на црне из Београда. Такође, молим уважене форумаше да не пишемо име тог клуба све док се тамо не појаве људи који су спремни да нам се извину за све неправде и крађе које су нам починили у последњих педесет и шест година) и не знам због чега би ми њему давали шансу? Ето, отерали смо Мудринског а ја гарантујем да је он могао да одигра све што ће нам одиграти Шкулетић. Војводина, некоме мајка а некоме маћеха!
Vuke

Post by Vuke »

Zar nije Skuletic dosao kao slobodan igrac? I pored velikog uvazavanja podbarinog misljenja, mislim da je Skuletic za klasu bolji od naseg Mudrinskog.

Nacuo sam da klub prati dva strana igraca, nekog Kostu iz Dinama Tibilis i Sosu iz Moldavije(nadam se da sam dobro zapamtio) :D
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Vuke wrote:Zar nije Skuletic dosao kao slobodan igrac? I pored velikog uvazavanja podbarinog misljenja, mislim da je Skuletic za klasu bolji od naseg Mudrinskog.

Nacuo sam da klub prati dva strana igraca, nekog Kostu iz Dinama Tibilis i Sosu iz Moldavije(nadam se da sam dobro zapamtio) :D
Ja eto mislim da je Mudrinski bolji igrac,i u krajnjem slucaju nase je dete,a vreme ce pokazati ko je u pravu.

Ja se ipak vise bojim da on u narednom periodu ne zauzme mesto nekom od nasih talentovanih napadaca,pre svega Susnjaru ili godinu dana mladjem Kordicu koje je trenutno drugi strelac omladinske lige.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Vuke wrote:Zar nije Skuletic dosao kao slobodan igrac? I pored velikog uvazavanja podbarinog misljenja, mislim da je Skuletic za klasu bolji od naseg Mudrinskog.
У извештају са скупшштине пише да је толико плаћен?

Ма наравно, ја сам само навијач а не фудбалски радник. :cheers: Време ће бити најбољи судија, Мудрински није техничар већ разарач којег ваља хранити употребљивим лоптама. Дај Боже да нисам у праву и да ће Шкулетић доказати да је пуно научиo у фудбалској школи код оних!
Friend

Post by Friend »

Uz svo dužno poštovanje drugih lično mislim da je Škuletić klasičan "balvan",koji nije bolji od Mudrinskog.Što Podbara napisa Vojvodina nekom majka a nekome maćeha!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Oumaru, Ilić, Bojović, Škuletić, Jao, Bilbija, Mudrinski, Čović...
Poslednji otišao sam, predposlednji "otpada", Bilbiji nuđeno isto (ne prihvata) i ostalo mu samo da trenira, Jao se izgubio, prva dvojica imaju mesto u startnoj postavi (što je i realno), treći već dao 2 gola...
Slično i u veznom redu...Ima igrača koje "džabe 'ranimo", a ima i onih koji svoju šansu neće ni dočekati.
Šta nam (im) ostaje? Da čekamo prelazne rokove i neka "pomeranja" u igračkom kadru...
1892

Post by 1892 »

To "nase dete" je tata vodio u Portugal na raznorazne probe jos pre 2-3 godine pa kad nije mogao nigde da se uvali onda se vratio u nas klub, tako da nemoj ovde neko da pise da se klub ogresio o njega, jer to jednostavno nije istina, a druga stvar je to sto, ne ulazeci ko je bolji ili losiji on ili Skuletic, Mudrinski jednostavno nema kvalitet za Vojvodinu ! Cak, sta vise, najnetalentovaniji je od svih klinaca iz nase skole koji su u prvom timu ili na pragu istog.
Come on you Reds!
torrente

Post by torrente »

posto pratim nižerazredni Sremski fudbal,tipa Sremske lige koja je mnogo zanimljiva (delovalo ovo nekom smesno ili ne) i ima mnogo zanimljivih igrača...
Ima jedan klinac mislim da je 91 ili 92 godiste igra za Železničar iz Indjije zovu ga Forest Gump(Vasic)...neverovatno brz probojan,centar šut i tehnički iznenadjujuce dobar.i ima jedan malo stariji koji igra za Mladost Kupinovo (Radosevic) retko dobar tehničar klasična 10-ka...na pitanje zasto igra u ovom rangu kad ladno može da igra drugu ligu,dobijem odgovor da je decko neverovatan lokal patriota???!!!jeeee i sta reci...
Neko ce reci da smaram,ali poučen ranijim iskustvima znam da moje postove niko ne čita.
pozdrav svima
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
etxeberria

Post by etxeberria »

torrente wrote:posto pratim nižerazredni Sremski fudbal,tipa Sremske lige koja je mnogo zanimljiva (delovalo ovo nekom smesno ili ne) i ima mnogo zanimljivih igrača...
Ima jedan klinac mislim da je 91 ili 92 godiste igra za Železničar iz Indjije zovu ga Forest Gump(Vasic)...neverovatno brz probojan,centar šut i tehnički iznenadjujuce dobar.i ima jedan malo stariji koji igra za Mladost Kupinovo (Radosevic) retko dobar tehničar klasična 10-ka...na pitanje zasto igra u ovom rangu kad ladno može da igra drugu ligu,dobijem odgovor da je decko neverovatan lokal patriota???!!!jeeee i sta reci...
Neko ce reci da smaram,ali poučen ranijim iskustvima znam da moje postove niko ne čita.
pozdrav svima
ma kako ne cita, dobar post, kao i svi tvoji filmovi :cheers:
sam svoj najveci neprijatelj
the Gari

Post by the Gari »

etxeberria wrote:
:mrgreen:

Inače, kad je u pitanju predlog za transfer, ja lično ne bih žalio para samo da u novinama vidim naslov: "Forest Gamp u Vojvodini"!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
torrente

Post by torrente »

snimio sam i 4 deo Torrente-a ...pa ko voli... :cheers:
Inace sam krajnje ozbiljan po pitanju Foresta :mrgreen:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Владика
Administrator

Post by Владика »

the Gari wrote:
etxeberria wrote:
:mrgreen:

Inače, kad je u pitanju predlog za transfer, ja lično ne bih žalio para samo da u novinama vidim naslov: "Forest Gamp u Vojvodini"!
:lol:
Ако смо довели Стојку, Садика Адамса....што не би и господина Фореста! Фореста за десно крило! :dedica:
Vuke

Post by Vuke »

Znam da sam citao ovde, ali ne mogu da pronadjem tekst o Stojanu Vranjesu. Moze da igra na svim pozicijama u veznom redu, Vojvodini bi najvise odgovarao na levom krilu.

http://www.youtube.com/watch?v=kVX7qAPuAnY" onclick="window.open(this.href);return false;

Proverio sam ponovo, prate izvesnog Carlosa Coto -Dinamo Tibils i Rafael Sosu- Serif!
Post Reply