Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Milan »

Image

Batak se hvata za slamku. Baš jadna izjava…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Po mom misljenju, Batak zadovoljavajuce sa ovakvom ekipom.
Nista nije pokvario, malo je unapredio borbenost, nije pogubio sve derbi utakmice. Nerealno je ocekivati vise.
E sad, kako i sta dalje - ne znam? Mnogo zavisi od prelaznog roka i ambicija i sposobnosti uprave. Koliko, zaista, svi oni zajedno mogu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote: Sat May 27, 2023 7:54 pm Mnogo zavisi od prelaznog roka i ambicija i sposobnosti uprave. Koliko, zaista, svi oni zajedno mogu?
Kanda odgovor na ovo pitanje zavisi od toga hoce li im sef ostati na polozaju, kako su krenule stvari ni to nije sigurno a ako tu dodje do promene onda vise niko od njih nije siguran i tesko da ce im klub i njegova dobrobit biti na pameti nego ce gledati sta jos ima da se mune dok su u prilici za munjavanje.

To je problem sa vezivanjem za politicke opcije, kad-tad dodju promene a onda ostanes golog dupeta na vetru. Sa druge strane, u zemlji k'o Srbija gde je sve politika ne mozes ni u jednoj delatnosti da opstanes bez nekakve politicke zaledjine tako da si jeb'o jeza u bilo kojoj varijanti...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Stexman

Post by Stexman »

Od :shit: se pita ne pravi pa makar bio i Gordon Remzi.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... opu/452474

Pisao sam o njemu vec toliko puta. Znam samo da mu ugovor istice na kraju ove sezone.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ко год да буде нови тренер(уколико мењамо), у стручном штабу мора бити места за Милана Степанова, јер је он наш :!:

Једини од играча који је дошао да заврши каријеру у Војводини, поготово због онога како су се тад понели према њему..
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Smena trenera će biti.A novi trener će nam biti naš najuspešniji trener svih vremena!!! Info 90% pouzdan.
Djisa

Post by Djisa »

čeda_maraš wrote: Thu Jun 01, 2023 10:07 am Smena trenera će biti.A novi trener će nam biti naš najuspešniji trener svih vremena!!! Info 90% pouzdan.
Nadam se da ne mislis na onog najuspesnijeg?
Kup je nas!
Duplof

Post by Duplof »

Djisa wrote: Thu Jun 01, 2023 10:44 am
čeda_maraš wrote: Thu Jun 01, 2023 10:07 am Smena trenera će biti.A novi trener će nam biti naš najuspešniji trener svih vremena!!! Info 90% pouzdan.
Bojim se da misli...

Rečeno je da najuspešniji neće biti trener dokle god ova uprava odlučuje o tome, kad ono...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
1892

Post by 1892 »

Duplof wrote: Thu Jun 01, 2023 10:59 am
Bojim se da misli...

Rečeno je da najuspešniji neće biti trener dokle god ova uprava odlučuje o tome, kad ono...
Pod našeg se može misliti i na srpskog a ne samo Vošinog :mrgreen: ali svakako 99% "pouzdanih" informacija na ovom forumu su se pokazale kao patke.
Come on you Reds!
Turija

Post by Turija »

@1892
Mislim da su informacije na Forumu dosta pouzdane.
Desi se da se provuce neka netacna ( ali i to bude napisano sa rezervom), jer verujem da ni u vrhu Kluba, nekad, ne znaju sta ce se dogoditi u pregovorima sa igracima i trenerima. Pocne izvesno, a zavrsi se drugacije. Nije to jednosmerna ulica, pa nema nazad.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Salvador

Post by Salvador »

Duplof wrote: Thu Jun 01, 2023 10:59 am
Bojim se da misli...

Najiskrenije se nadam da je ovo neka neumesna šala i da niko ozbiljno ne planira dovođenje te budale.
Ako su opcije samo Batak ili Lalat, onda svako normalan će biti za Bataka.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja sam u glavi imao Ivana Jovanovica...

Cirkus Kolorado... Za nas se svasta moze reci, ali svakako ne da nam je dosadno :D
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kao da gledam Vranješa i Lalatovića kod nas… :frown:
Djisa

Post by Djisa »

Znam da se mnogi nece sloziti sa sa mnom, ali bih ja vratio Rastavca i dao mu sansu, jer mislim da ima kvalitet i da bi vremenom to isplivalo. Jedino mu skrenuti paznju na izjave, jer ono je bio blagi uzas.
Kup je nas!
Post Reply