Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

SlobaNN wrote:
sportal.rs wrote: Vojvodina: Čekamo Lučeskua
Selektor rumunske reprezentacije, Razvan Lučesku, neće imati toliko vremena da razmišlja o neuspešnom kraju kvalifikacija njegovog tima, jer su pred njim preča posla - finalizacija dogovora sa rukovodstvom Vojvodine u vezi sa preuzimanjem novosdaskog superligaša!

- Lučeskua očekujemo večeras kako bi dogovorili saradnju - potvrđeno je sportalu od strane odgovornih u Vojvodini.

Naime, Lučesku bi trebalo već večeras, u novosadskom hotelu Park, da definiše sve detalje saradnje sa prvim čovekom „lala", Ratkom Butorovićem, koji je tokom ove nedelje otrkio da je razgovarao sa pet inostranih trenera kao najozbiljnijim kandidatima za trenera Voše. Izbor je, kako stvari stoje, pao na Lučeskua, koji će, verovatno, već u narednom kolu Jelen super lige predvoditi Mrđu i društvo.
Jel ovo neko nas opet malo zajebava :lol: :lol: :lol:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ice

Post by ice »

Ono što se bar može sigurno tvrditi jeste to da Kosanović neće biti naš trener.Svako ko je gledao njegovo večerašnje gostovanje na SOS-u mogao je to da zaključi.
Izgleda da je ta priča sa Lučeskuom ozbiljna,a možda i Katanec i dalje figurira kao jedna od opcija.Mislim da Đumija i Vukićevića drže samo kao krajnje opcije.
Šta znam,nemam nikakav komentar na sve ovo. :roll:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Turija

Post by Turija »

Ne znam šta da kažem za Lučeska, a da me neko ne shvati pogrešno. Sve rumunske igrače i trenere kada rade u Srbiji, vidim isto kao i domaće.Kada rade na Zapadu to je druga priča, jer ih Sistem tera na profesionalizam.
Ako nećemo dovesti, kao stranog trenera, nekog Nemca Engleza, Holanđanina, Norvežanina, Šveđanina, Danca, retkog Italijana oličenog u Kapelu..., ili nekog npr Slovenca, Čeha, tj taj profil mentaliteta, onda je svakako najbolje rešenje za nas MILAN DJURIČIĆ -DJUMI.
Jer on je takav sklop trenera, kakav danas treba Vojvodini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jambo

Post by Jambo »

Djumi nece biti trener Vojvodine :cry: :D Jesa nece da ga pusti.
mora prvo da uvede Indjiju u Jelen ligu.Tako se sinoc pricalo po Indjiji!
Butorovicu-THE END !!!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Sosa Babic novi trener Vojvodine (nezvanicno)
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Ni Lučesku neće biti trener VOJVODINE , dobićemo domaćeg trenera čije se ime uopšte nije pominjalo u javnosti .
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Mislim da cu od svih vas biti jedini zadovoljan sa izborom (ako je to istina) Sose Babica za sefa struke. Od mene ima potpuno poverenje :!:
Zivi bili pa videli...
Samo napred Vojvodina!!!
car jovan

Post by car jovan »

Siva Eminencija wrote:Ni Lučesku neće biti trener VOJVODINE , dobićemo domaćeg trenera čije se ime uopšte nije pominjalo u javnosti .
Ješić,Petković ili ... :lol: :roll:
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

ЗАМАЗИВАЊЕ ОЧИЈУ :!:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
vladans

Post by vladans »

Stara Garda wrote:Sosa Babic novi trener Vojvodine (nezvanicno)
Vecina je bila za Stepijevu smenu,cak je popljuvan kao najvece g***o svih vremene,iako je ista ta vecina znala sta nas ceka posle njega,znala je da nas ceka ili notorna pijandura ili neki Sosa kome je najveci uspeh u karijeri bio taj sto je vodio Buducnost i sto je na SOS kanalu pljuvao po nasem klubu...
Stepija ste preko noci zamrzeli,predmet sprednje su Rabren,Lilika,Slaven,Rdja(kako ga mnogi zovu),Marijo...i mnogi drugi,osim prepostenog i bezgresnog nam predsednika,za manje od mesec dana nam sledi "Soso odlazi" i "Bato spasi nas",i tako sve u krug dok nas nas Bata konacno ne spasi..
U kako odvratan klub smo se mi pretvorili,mogu samo da zamislim sta bi tek mislio o njemu sa strane da kojim slucajem simpatisem neki drugi klub,a mi se onda cudimo sto na je tako malo,pa bice nas jos manje,zivi bili pa videli..
ssnigd

Post by ssnigd »

Cisto samo da podsetimo oko Sose Babica sta je rekao na SOSu, kada je vladans vec napomenuo. Bilo je pitanje hoce li Vojvodina moci da dodje u situaciju da se do kraja bori za titulu, on je samo rekao da ona nece biti ni treca vec cetvrta posle OFKe.
Znaci sada kada se mi kao toboze borimo za titulu nama za trenera treba da dodje neko ko ne veruje u to. JESTE puno se promenila slika od pre dve, tri godine.
Inace Sose se secam kada je u 7 kola imao i 7 pobeda sa OFKom i da su igrali najlepsi fudbal tada u zemlji. Posle toga je dao ostavku, valjda zato sto su mu rekli da od treceg mesta nece moci dobiti vise ili je nesto drugo bilo u pitanju :?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Koliko se secam,Djumi je ovde pisao da najvise Sosu ceni od ovdasnjih trenera :wink:
Image
Nevernik

Post by Nevernik »

Jel Sosa Babic spada u tih sest stranaca? :P

Hahaha...kakve price za malu decu. I svaki put se doda neki detalj da izgleda zanimljivije. Kao ovog puta detalj da Rumun zuri posle utakmice autoputem kroz Srbiju da bi dosao do hotela Park. Cak je negde pisalo da mu drustvo pravi Mutu.

I na kraju Sosa Babic :roll:

Mogu misliti sta ce smisliti kad njega budu smenjivali na kraju jesenjeg dela.
shecky

Post by shecky »

Ma kakv crni Sosa Babic.... jel on trofejni trener pa jos i stranac??
Po meni Razvan i ne bi bio losh ..mozda Jurgen Klinsmann?
A sto se pojacanja tice sto ne dovedemo onog jadnog malog Jan Huntelara decka kao da ne zeli ni jedan topclass klub? Bato? :)
ice

Post by ice »

Kakva je ovo smejurija?
Pa dokle će nas zamajavati?Da li je sigurno to da nas Babić preuzima?Ma odustajem više od bilo kakvih komentara.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply