U temi "transferi" si ti spomenuo upravu a ne ja. Ako želiš da mi odgovoriš na pitanje prebaci se na temu "uprava" jer želim da čujem KAKO? Transparentno.....ne čitam pm.Vuke wrote:Ova tema se zove "Transferi" na ovom forumu se uglavnom svi trude da se drze teme u kojoj upisuju svoj komentar, kako bi pisanje na forumu imalo smisla i kako bi se razlikovalo od komentara na pojedinim sportskim vestima.slanobarac wrote:Imaš ideju kako ovo uraditi? I zašto im davati još toliko šansi?Vuke wrote:-Ako prodaju Medojevica, Stevanovica, Mitosevica, Merebu, Trajkovica treba oterati ovu upravu!
Ako zelis da diskutujemo slobodno me kontaktiraj preko pm /da ne gusimo ovu temu/
Transferi
- slanobarac
Re: Transferi
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Najcesce provlaceni igraci kroz medije
Aleksic/Spartak/ Mladenovic/Borac Cacak/ Pauljevic/Hajduk/ Kajevic/BSK/ Knezevic/Borac Cacak/ Kostic/Radnicki/ Jakimovski/Javor/ Miric/Spartak/ Rodic/OFK/ Maksimovic/Sloboda/
Voleo bih u Vosi da vidim nekog od ovih igraca
Vladu Avramova, Jovana Golica, Dimitrija Injca, Danila/Honved/ koji bi bili vodje mladog tima.
Aleksic/Spartak/ Mladenovic/Borac Cacak/ Pauljevic/Hajduk/ Kajevic/BSK/ Knezevic/Borac Cacak/ Kostic/Radnicki/ Jakimovski/Javor/ Miric/Spartak/ Rodic/OFK/ Maksimovic/Sloboda/
Voleo bih u Vosi da vidim nekog od ovih igraca
Vladu Avramova, Jovana Golica, Dimitrija Injca, Danila/Honved/ koji bi bili vodje mladog tima.
Koliko se ovo god nekima nece dopasti, prosle godine smo imali Lazetica, koji nam je puno znacio, mozda ne bas kao pravi vodja, ali kao neko ko je imao izuzetan autoritet na terenu, pa makar on bio i najgori cigan koji je igrao u Vosi, ne mogu to da ne primetim.
Da ne spominjem da odlaskom Brkica nisamo izgubili samo najboljeg golmana na ovim prostorima vec mnogo vise od toga...
Bas cesto razmisljam o tome kako ne postoji realan razlog da se ne forsiraju Vosina deca i da se prestane s dovodjenjem prosecnih pojacanja. Pa jel uprava kao profitira pri takvoj politici vodjenja kluba?! Pa zar ce Brana biti nekada skuplje prodat od Vuka jednog dana, ili od Kataia, ili slicno. A jedan Brana je mozda i najzvucnije pojacanje u poslednjeh nekoliko godina. Sta je sa ostalim igracima koji nisu nista bolji od nasih omladinaca?! Bas nema logike da se tako vodi klub kako ga ovi danas vode. Treba nam samo par prosecnih sponzora koji ce da pokriju plate i premije za nasu decu koja ce se za 2 tri godine razviti u rasne fudbalere, koje cemo za 5 ili 6 godina moci da prodamo za ogromne pare.
Ili ja samo lupetam, ali mi moje razmisljanje deluje krajnje jednostavno...
Da ne spominjem da odlaskom Brkica nisamo izgubili samo najboljeg golmana na ovim prostorima vec mnogo vise od toga...
Bas cesto razmisljam o tome kako ne postoji realan razlog da se ne forsiraju Vosina deca i da se prestane s dovodjenjem prosecnih pojacanja. Pa jel uprava kao profitira pri takvoj politici vodjenja kluba?! Pa zar ce Brana biti nekada skuplje prodat od Vuka jednog dana, ili od Kataia, ili slicno. A jedan Brana je mozda i najzvucnije pojacanje u poslednjeh nekoliko godina. Sta je sa ostalim igracima koji nisu nista bolji od nasih omladinaca?! Bas nema logike da se tako vodi klub kako ga ovi danas vode. Treba nam samo par prosecnih sponzora koji ce da pokriju plate i premije za nasu decu koja ce se za 2 tri godine razviti u rasne fudbalere, koje cemo za 5 ili 6 godina moci da prodamo za ogromne pare.
Ili ja samo lupetam, ali mi moje razmisljanje deluje krajnje jednostavno...

Laza je imao veliko iskustvo, umeo je dobro da padne i isfolira faul, plus je umeo jako dobro da vrsi pritisak na sudiju, sto mnogima danas u nasem timu nedostaje. Imao je taj bezobrazluk i muda da preuzme odgovornost (kad je to hteo, jel'da).laki wrote:Koliko se ovo god nekima nece dopasti, prosle godine smo imali Lazetica, koji nam je puno znacio, mozda ne bas kao pravi vodja, ali kao neko ko je imao izuzetan autoritet na terenu, pa makar on bio i najgori cigan koji je igrao u Vosi, ne mogu to da ne primetim.
Ali, sa druge strane, grizao je 100% samo protiv crnih, u vecini drugih utakmica bi se uglavnom samo bezvoljno vukao po terenu uz samo par dobrih poteza da bi to kulminiralo protiv crvenih gde bi nas i direktno sabotirao sakrivanjem od lopte, dodavanjima unazad ili u aut u situacijama kada smo u izglednoj kontri...
Ja uvek vise cenim igraca koji ne zna ali se barem trudi i izgara na terenu (na primer Adjuru, Jao) nego majstora koji zna ali nece (Laza) ili ne moze jer mu je dusa u nosu nakon pola sata igre (Djurovski)...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Radoje, slazem se 100% s tobom. Samo sam rekao da nam Lazetic, i naravno Brka, cesto fale u ovom prvenstvu, i mislim da smo vise izgubili nego dobili ne igranjem Lazetica.

Pa sve zavisi - ako imas jednog igraca u 11 koji se "slepuje" na vecini utakmica to jos mogu nekako ostalih 10 da pokriju, no ne zaboravi da u nasem timu ima jos tih sto moraju da igraju bez obzira na prikazano na terenu...laki wrote:...mislim da smo vise izgubili nego dobili ne igranjem Lazetica.
100% motivisan Laza onakav kakav je uvek igrao protiv crnih bi nam sigurno dobro dosao ali u svom standardnom izdanju plus dodaj tu Branu i ostale "virtOUze" fudbalske igre - bilo bi to malo previse da oni koji zaista rade u nasem timu sve njih uspeju da pokriju tokom ovih "manjih" utakmica na kojima takve "zvezde" ne vide za shodno da oznoje dres...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
http://sportal.rs/news.php?news=62830" onclick="window.open(this.href);return false;SPORTAL.RS saznaje: Borčanac na pragu Vojvodine
18 Novembar 2011 |
Jedan od najboljih vezista u Jelen Superligi Srbije Asmir Kajević blizu je dolaska u Vojvodinu. Sjajne igre, uz Branislava Miloševića najboljeg igrača BSK Borče, skrenule su pažnju "stare dame" iz Novog Sada, koja je kako SPORTAL.RS saznaje ozbiljno zagrizla za usluge mladog reprezentativca Crne Gore.
Kajević je odigrao 11 utakmica ove sezone i postigao dva gola.
Pred početak prethodne sezone Borusija iz Menhengladbaha je testirala Crnogorca, ali na kraju do dogovora nije došlo.
Isti Novak Djokovic

Може причати ко шта хоће, али је јасно да Бркић и Лазетић јакооо фале, убеђен сам да би са њима добили све оне утакмице у којима смо водили, али смо на крају узели само бод јер нисмо знали да станемо на лопту и затворимо утакмицу... А да не причам колико би Брка имао већи проценат одбрана од Супића...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
- slanobarac
Slažem se s tobom ali je trener taj koji je ipak glavni šraf u jednoj ekipi.Avangarda wrote:Може причати ко шта хоће, али је јасно да Бркић и Лазетић јакооо фале, убеђен сам да би са њима добили све оне утакмице у којима смо водили, али смо на крају узели само бод јер нисмо знали да станемо на лопту и затворимо утакмицу... А да не причам колико би Брка имао већи проценат одбрана од Супића...
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Znači fali Zoki ponajviše, što jes, jes!slanobarac wrote:Slažem se s tobom ali je trener taj koji je ipak glavni šraf u jednoj ekipi.Avangarda wrote:Може причати ко шта хоће, али је јасно да Бркић и Лазетић јакооо фале, убеђен сам да би са њима добили све оне утакмице у којима смо водили, али смо на крају узели само бод јер нисмо знали да станемо на лопту и затворимо утакмицу... А да не причам колико би Брка имао већи проценат одбрана од Супића...

Petar Glintic
Broj: 23
Pozicija: Golman
Datum rodjenja: 9. 6. 1992.
Mesto rodjenja: Ivanjica
Visina: 190 cm
Težina: 75kg
Predhodni klubovi: Mladje kategorije FK Javor
Odlicno je branio u kup utakmici, vredi ga ispratiti...
Ne zelim golmana koji brani u kevinim helankama!Dejan wrote:
Petar Glintic
Broj: 23
Pozicija: Golman
Datum rodjenja: 9. 6. 1992.
Mesto rodjenja: Ivanjica
Visina: 190 cm
Težina: 75kg
Predhodni klubovi: Mladje kategorije FK Javor
Odlicno je branio u kup utakmici, vredi ga ispratiti...

- Само Војводина
А тек фризура Битлса... 
Ако га доведемо обавезно да му обријемо главу.

Ако га доведемо обавезно да му обријемо главу.

- Tony Starks
Filip Mladenović izgleda definitno potpisao za crvenu petokraku, šteta.
Moramo uzeti dobra pojačanja za nastavak sezone.
Једем лук и сланине навијач сам Војводине