Kanimo li pobijediti, ne smemo izgubiti.andi_fkv wrote:Moramo uzeti dobra pojačanja za nastavak sezone.
Transferi
Re: Transferi
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Red Marquis
- Moderator
Bolje ceo život osvajati trofeje, nego nedelju dana biti četvrti na tabeliRadoye wrote:Kanimo li pobijediti, ne smemo izgubiti.andi_fkv wrote:Moramo uzeti dobra pojačanja za nastavak sezone.

Io odio Belgrado
Večernje novosti wrote:ANTVI JAO OTIŠAO U VIJETNAM
ANTVI Jao (26), nekadašnji reprezentativac Gane koji se baš nije naigrao u dresu Vojvodine, juče je otputovao u Vijetnam na pregovore sa velikom verovatnoćom da tamo i nastavi karijeru.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Transfer.
Ipak, prvo da vidimo da li ce uopste ostati tamo. Sve te kombinacije se najcesce izjalove na kraju.
Kako bilo, neka mu je sa srecom.
Ipak, prvo da vidimo da li ce uopste ostati tamo. Sve te kombinacije se najcesce izjalove na kraju.
Izgleda da je i Bosman, sjajni zadnji vezni iz Slobode tamo. Gde ode nasa liga...A i ja se pravim iznenadjen...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Da dobijemo i 100.000 bilo bi odlično. Ali nevezano za pare, stvarno nije imao sreće kod nas i želim mu mnogo više iste ako potpiše ugovor tamo.Minja wrote:Transfer.
Ne bih se slozio da nije imao srece, pre nije imao znanja i sposobnosti, kanda ni zelje. Lova (200.000?) ga je zadovoljila i boleo ga je cosak.
Ne zalim za njim ni malo.
Ne zalim za njim ni malo.
U želju neću da zalazim jer je moguće da mu je legla lova i da nije imao motiva. Ali ne može niko da me ubedi da nije imao znanja. Nije on došao kao neki nebitan lik za kojeg se pretpostavljalo da bi mogao da se pokaže, on je došao kao možda i najzvučnije pojačanje po svemu prikazanom a i pripreme do utakmice sa Napretkom je rasturao da bi onda odjednom završio priču sa dobrim igrama i igrama uopšte. Taj deo mi nikad nije bio jasan i zato mu želim da na nekom drugom mestu pokaže ono što kod nas nikad nije uspeo.
To sto je neko dosao kao najzvucnije pojacanje i sto je kao kidao u Napretku me ne moze ubediti da je kvalitetan. Cak mi je zao sto smo toliko verovali u njega, nadali se a on musavima sa meter nije bio u stanju da smesti.
Sta da smo sve to vreme forsirali nekog naseg klinca?
Imao je sansu koju nije znao (umeo?) da iskoristi, a 200 crvenih je pristojna lova za dve godine nicega...
Imao je sansu koju nije znao (umeo?) da iskoristi, a 200 crvenih je pristojna lova za dve godine nicega...
Zelju je imao, ali ne i znanje.
Posto vidim da vec drugi put to spominjes, samo da razjasnimo, tih 200 hiljada (ako je uopste i toliko) je obestecenje koje je Napredak (ili vec neko od menadzera) dobio za njegov prelazak kod nas, to ni u ludilu nije cifra koju je on mogao zaraditi na ime plate u nasem klubujohnny wrote:To sto je neko dosao kao najzvucnije pojacanje i sto je kao kidao u Napretku me ne moze ubediti da je kvalitetan. Cak mi je zao sto smo toliko verovali u njega, nadali se a on musavima sa meter nije bio u stanju da smesti.
Come on you Reds!
Znači ako ne može da te ubedi njegova igra u Napretku da je kvalitetan, na osnovu čega bilo ko od nas može da kaže npr da je greška što smo pustili Mudrinskog, eto on daje golove za Jagodinu ali to ne znači da je dobar igrač? Ni Jao nije cepao protiv drugoligaša već protiv istih timova protiv kojih mi igramo, a kada pogledaš i kod nas odnos njegovih minuta i golova dobije se zanimljiva brojka kada se ne računa onih par utakmica gde je izgubio mesto u timu (vodimo se onim principom da svako ima pravo na pad forme). Slažem se da je taj broj minuta jako mali i da su većinom i prijateljske utakmice, ali nakon tog početka on više nikad nije ni dobio pravu šansu.johnny wrote:To sto je neko dosao kao najzvucnije pojacanje i sto je kao kidao u Napretku me ne moze ubediti da je kvalitetan. Cak mi je zao sto smo toliko verovali u njega, nadali se a on musavima sa meter nije bio u stanju da smesti.
- Red Marquis
- Moderator
Nemam zamerki na njegovo zalaganje i želim mu sve najbolje u daljoj karijeri.
Što se nas tiče, igrački, imao je mesta u našem klubu, ali stranac mora da bude kvalitetniji od domaćih igrača a on to jednostavno nije bio.
Što se nas tiče, igrački, imao je mesta u našem klubu, ali stranac mora da bude kvalitetniji od domaćih igrača a on to jednostavno nije bio.
Io odio Belgrado
Mislim da je (i) Mitosevic blizu odlaska, sad, da li pozajmica ili transfer, videcemo.