Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Re: Transferi

Post by Grof Žekula »

I nemački mediji su preneli da je sve gotovo oko Mede - MEDO, NEKA JE SA SREĆOM!!!
Wolfsburg - Der VfL Wolfsburg hat zwei 21 Jahre alte Perspektivspieler verpflichtet.

Der serbische Mittelfeldspieler Slobodan Medojevic (*20.11.1990) kommt als defensiver Mittelfeldspieler von FK Vojvodina Novi Sad und unterzeichnete einen Dreieinhalbjahresvertrag bis 2015. Der Mazedonier Ferhan Hasani (*18.6.1990), der bisher im offensiven Bereich flexibel eingesetzt worden ist, spielte zuletzt bei FK Shkendija Tetovo und erhielt einen Kontrakt über zweieinhalb Jahre bis 2014.
http://www.bundesliga.de/de/liga/news/2 ... 201558.php" onclick="window.open(this.href);return false;
"Wölfe" starten mit zwei Neuen

Trainer Felix Magath hat seine Einkaufstour beim Bundesligisten VfL Wolfsburg fortgesetzt. Magath bestätigte am Montagabend die Verpflichtungen des serbischen Mittelfeldspielers Slobodan Medojevic (bislang Novi Sad) und des mazedonischen Flügelspielers Ferhan Hasani (Skendija Tetovo).
http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 01831.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Magaths harte Wochen: Neue Shopping-Tour beim VfL

Der Schwerpunkt der Shopping-Tour scheint dieses Mal ohnehin in Osteuropa zu liegen. Neben Jiracek trainierten noch zwei Neue mit. Der mazedonische Stürmer Ferhan Hasani spielte zuletzt bei Skendija Tetovo, der ebenfalls 21 Jahre alte serbische Mittelfeldspieler Slobodan Medojevic bei FK Vojvodina Novi Sad.
http://www.sport.de/medien/fussball/bun ... m-vfl.html" onclick="window.open(this.href);return false;
masterNS

Post by masterNS »

playmaker wrote:Taj Moreira je svoje odigrao, mozda i najbolji stranac uz Abubakara kojeg je ova liga videla ali cim su ga grobari najurili i jos ne moze ni tamo da igra u Kini ili gde vec sve je meni jasno.
Zaobici ga u sirokom luku!
Njega grobari nisu najurili nego je sam otisao. Stanojevic je to potvrdio pre par nedelja. On je trebao da ostane u Partizanu, ali se nije pojavio na pripremama nego je otisao u Kinu. U svakom slucaju mislim da je fudbaler koji nasu ligu moze da igra do 40 godina, ali problem je sto je to liga koja je namestena. Svi namestaju tako da je nebitno da li ce doci ili ne...
Akcent

Post by Akcent »

Medojević potpisao za Volfzburg
02.01.2012 22:00

Dojučerašnji kapiten Vojvodine Slobodan Medojević od ponedeljka je i zvanično novi igrač bundesligaša Volfzburga. Mladi reprezentativac Srbije je potpisao troipogodišnji ugovor sa nemačkim klubom i već je počeo da trenira sa novim saigračima.

Pored Medojevića, Volfsburg je u ponedeljak potpisao ugovor i sa Ferhanom Hasanijem, 21-godišnjim napadačem prvaka Makedonije, Škendije.

- Medojević i Hasani su mladi igrači koji su imali zapažene uloge u ligama u kojima su nastupali. Ipak, Bundesliga je nešto drugo i sigurno će im trebati vremena da se prilagode, rekao je trener Volfzburga Feliks Magat.

Pored Medojevića, u zimskom prelaznom roku Magat bi mogao da angažuje još jednog srpskog internacionalca. U pitanju je Aleksandar Luković, defanzivac Zenita, za kojeg je Volfzburg izuzetno zainteresovan.
Srecno Medo, hvala za sve i sve najbolje i u karijeri i u privatnom zivotu ti zelim!
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
DekiFirma

Post by DekiFirma »

E Srbijo zemljo moja mila...Kako me dusa boli kad vidim da ovako mladi igraci odlaze iz zemlje :( nikad mi necemo imati ni klubove ni reprezentaciju dovoljno jaku, kad se svi rasipaju po svetu..Logicno kada lopovske uprave pare guraju u svoj dzep umesto da ga daju da mladi igraci ostanu sto duze u nasoj ligi.
playmaker

Post by playmaker »

Medo sve najbolje u nastavku karijere!

A sad kapitensku odmah dati Trajkovicu! :devil:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Daj bože da dovedu Moreiru. Mi i onako nemamo igrače koji znaju kako se uzimaju pehari!
To što on ima 33 godine ne vidim kao problem, pošto ima znanje i iskustvo igranja u ovoj našoj burek ligi.
Što znači da nema potrebe za adaptacijom. Provereno je pravi profesionalac.Gledali smo ga. Taj profil igrača je i vrlo verovatno po ukusu našeg trenera.

Post by menager »

naravno da bi moreira bio pojacanje, kakvo je to pitanje uopste
pa sta ako ima 33 god, toliko ima lampard ili drogba,a moreira je jak i nabijen, moze u zubima da nosi dvojcu, moze on ovu ligu da igra bez problema jos 2,3 godine ,samo ako hoce

on je iz partizana otisao jer je imao 400k platu, nije hteo da pristane na smanjenje ugovora, kinezi su mu ponudli vise kesa, a on ije hteo vise da trpi sikaniranje od strane ovih i otisao je

sad tesko da moze da racuna na bas veliki ugovor, ali nece ni za kikiriki da igra, tj bez 200k tesko da moze vosha da ga ubedi da dodje ovde, jedino ako ima neki jak motiv da ostane u srbiji

sto se tice ovog golica, ne znam kakav je, znam samo da je igrao za indjiju ovde, neki visok momak
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ne bih pustio Merebu zarad Moreire nikad.
Ne mislim da on ne može da odigra na nivou za ovu suncokretarsku ligu, već je problem motivacija. Plus što je njegova plata pojam za bilo koga u našem klubu.

No, ionako je to naš novi Basta, Jovetić...čisto da se skloni s puta misao da smo već prodali kapitena, a da je i Merebin odlazak sve izvesniji. Dvojica sa one trenerove liste okosnice tima. Valjda će nekog i da sačuvaju :x
Io odio Belgrado
ssnigd

Post by ssnigd »

Medo sve najbolje ti zelim.

PS. Ne smarajte oko Moreire, ako potpise onda cemo :wink:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Helm

Post by Helm »

Medo, puno sreće u nastavku karijere!
Što se tiče Moreire, apsolutno je neosporan njegov kvalitet i to koliko bi bio veliko pojačanje, ali ne zaboravite jednu bitnu stvar, što se prvenstva tiče, to je gotovo. Cilj nam je kup i 99% ćemo čekati crne, a ovaj je zakleti grobar! Jel treba da gledamo u pasulj šta će uraditi u eventualnom finalu? Prilično sam siguran da za novac koji bi se njemu platio može da se dovede neki podjednako kvalitetan, a opet mlađi igrač koji ne navija za blizance. Nadam se da će uprava ovo odigrati kako treba, dobili smo 2.5 miliona i dobićemo verovatno još jedno milion ipo. Od 4 miliona, siguran sam da se 2 mogu potrošiti na jedno 2 vrhunska transfera sa sve pokrićem njihove jednogodišnje plate. Idealno bi bilo popuniti zadnjeg veznog i levo krilo, i dati Merebi neku nagradu da ostane do raspleta našeg budućeg evropskog učešća.
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Helm wrote:Medo, puno sreće u nastavku karijere!
Što se tiče Moreire, apsolutno je neosporan njegov kvalitet i to koliko bi bio veliko pojačanje, ali ne zaboravite jednu bitnu stvar, što se prvenstva tiče, to je gotovo. Cilj nam je kup i 99% ćemo čekati crne, a ovaj je zakleti grobar! Jel treba da gledamo u pasulj šta će uraditi u eventualnom finalu? Prilično sam siguran da za novac koji bi se njemu platio može da se dovede neki podjednako kvalitetan, a opet mlađi igrač koji ne navija za blizance. Nadam se da će uprava ovo odigrati kako treba, dobili smo 2.5 miliona i dobićemo verovatno još jedno milion ipo. Od 4 miliona, siguran sam da se 2 mogu potrošiti na jedno 2 vrhunska transfera sa sve pokrićem njihove jednogodišnje plate. Idealno bi bilo popuniti zadnjeg veznog i levo krilo, i dati Merebi neku nagradu da ostane do raspleta našeg budućeg evropskog učešća.
Koji crni zakleti grobar???? :rage: :rage: :rage: Batica je iz Gvineje Bisao! Suvi profesionalac..moze imati neke simpatije prema crnima,sto je i razumljivo jer je tamo proveo 3 i kusur godine,ali reci da je nepopravljivi navijac partizana je u krajnju ruku smesno..
Владика
Administrator

Post by Владика »

Долазак Мореире би био шут у мошницем свим навијачима оног клуба. Дефинитивно је играч који у нашој лиги прави разлику на терену и његово големо искуство би значило пуно нашим играчима. Ал, ајд да видимо шта ће бити?
laki

Post by laki »

Jbt, prodamo Medu a sad kao dovodimo Moreiru?! koji bi sigurno zahtevao da ima barem 3x vecu platu od Medine. Ni cena mu nije mala sigurno. Zasto smo onda prodavali Medu, ako cemo sve pare da sjebemo. A naravno da necemo, vec su nam kao i svake godine, tj kao isvakog prelaznog roka, pustili buvu da bi se zanimali. Setimo se Baste, Jovetica, Olembea, Mesija itd. :frown:
Nama ce najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku biti deca iz omladisnke skole, sto i ne bi bilo u opste lose pod uslovom da znamo da ce u Vosi igrati narednih 5 godina. Ali ocigledno, gledajuci slucaj Mede, ni to nije opcija, tako da crno nam se pise.
Samo da ne dovodimo neke poluigrace koji nisu nista bolji od nasih omladinaca, jer cu stvarno poludeti.
PS: U svom ovom sranju, nadam se barem da ce Vuk dobiti visoku minutazu i da ce pokazati otresitost i zrelost i da ce istu iskoristiti. Osim protiv zvezde u poslednjoj utakmici kada je za 2 minuta delovao jako zrelo na terenu, Vuk je bio neprepoznatljiv. Nadam se da ce se to promeniti ove polusezone. Napred Vuce!
Image
Dejan

Post by Dejan »

Katai se vratio kući!
03. JANUAR 2012. | 10:51 | IZVOR: SPORTSKE.NET, SPORT

Vojvodina dobila veliko pojačanje za proleće.

On je, kako se pričalo u Pireju i po dolasku, ipak akvizicija za budućnost. Zbog toga je morao na pozajmicu na Krit, ali nije se naigrao ni u dresu OFI - ja.

Nije želeo da ostane u redovima ovog kluba, a ispunila mu se želja da se vrati u Vojvodinu. Pominjana je i Zvezda koja je nagoveštavala da bi mogla da pregovara sa Olimpijakosom, ali je Katai insistirao na povratku u Novi Sad.

On će na proleće nositi dres Vojvodine...
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 62567.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Medojeviću želim puno uspeha u nastavku svoje inostrane karijere.
Nažalost, ode nam još jedan Kapiten, u roku od samo pola godine :( . Takve gubitke ne može nadomestiti nijedan ozbiljan klub.Nijedan Moreira, nijedan Mereba, nijedan M... ne mogu igrati za Vošu kao Meda, kao Brka, kao Vuk (koji će, vrlo verovatno, otići u naredne pola godine - isto tako, za nekih milion-dva)...Neka se spremi Meleg. I šta posle?
Šta mislite koliko ima još takvih momaka FCVB?Nije Vujketov izvor nepresušan.Jako su mladi otišli tamo, sa ne baš lepim utiscima odavde, da bi žarko želeli da se vrate.
Lepo je to kad stižu (dok stižu) dolari naše dece iz belog sveta.Međutim, kada se probudimo iz bajkovitog sna, dočekaće nas okrutna stvarnost.No, Nova godina je, pa da ne mračim(o) previše :cheers:

Edit:
Pozdravljam povratak Kataija :!:
Nadam se da će, u svojoj Vojvodini, dobiti pravu šansu, čak i ako Brana ostane (mada bih daleko više voleo da Ilić nađe ino angažman, jer bi to širom otvorilo vrata Saletu, a možda i Melegu).
Katai se vraća u Vošu sa jednim teškim fudbalskim i životnim iskustvom.Nadam se da će iz svega izvući prave zaključke i zaigrati u skladu sa svojim velikim fudbalskim talentom.Skupo je platio školu ležernosti i komocije, tako da očekujem da je shvatio u čemu je grešio, a to se da brzo ispraviti jakom ličnom voljom i ambicijom.
Očekujem da proleće bude Tvoje i Vukovo, a Kup naš 8)
Last edited by Turija on Tue Jan 03, 2012 7:53 pm, edited 3 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply