Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

podbara wrote:Долазак Мореире би био шут у мошницем свим навијачима оног клуба. Дефинитивно је играч који у нашој лиги прави разлику на терену и његово големо искуство би значило пуно нашим играчима. Ал, ајд да видимо шта ће бити?
Potpisujem!
:)

Post by :) »

Medi sve najbolje u nastavku karijere i da nikad ne zaigra za znate vec koga.
Vuke

Post by Vuke »

Meleg je najtalentovaniji igrac Vojvodine. Ako ga prodaju i ne pruze mu sansu, nema tog Moreire koji ce ih oprati!
UNIT8

Post by UNIT8 »

Katai dobrodosao kuci,jedva cekamo da te vidimo na terenu majstore!
Casual

Post by Casual »

Ocigledno da se za Medu vec skoro sigurno znalo da odlazi, to je bio moj utisak sa poslednje utakmice na Karadjordju protiv Borca kad je izasao 10min pre kraja i dobio ovacije sa tribina i zaista mi je drago sto je tako i ispracen kako mu i dolikuje!

Medo hvala za sve, i sve najbolje u nastavku karijere :!:

Ako je ovo istina, Katai ce nam biti odlicno pojacanje!
Volem Vošu!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

UNIT8 wrote:Katai dobrodosao kuci,jedva cekamo da te vidimo na terenu majstore!
Večernje novosti:
Katai se vratio u Vojvodinu

Svuda pođi, na kratko, ipak, u Vojvodinu dođi! Put mladog reprezentativca Aleksandra Kataija, koji se letos iz novosadskog superligaša preselio u redove Olimpijakosa, da bi u istom prelaznom roku upoznao Krit (OFI), a evo ga sad (do juna 2012.) tamo gde mu srce zapravo i pripada.

Katai je, dakle, grčku Atinu privremeno zamenio za srpsku, on je novi adut Novosađana u prolećnim bitkama na oba domaća fronta, karika u lancu trenera Dejana Vukićevića, svetlo koje bi moglo da obasja Kup pehar, čiju vrednost Vojvodina nije upoznala od osnivanja.

- Katai je jasno izrazio želju da sledećih nekoliko meseci provede u Vojvodini, na sastanku u Atini sa rukovodstvom Olimpijakosa procenjeno je da je to, u ovom trenutku najbolja opcija i odmah se prešlo na realizaciju pozajmice – potvrđuje menadžer Nikola Damjanac za „Sport“.
masterNS

Post by masterNS »

a da nije taj reprezentativac poljske slucajno http://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Guerreiro?
imam takvu neproverenu informaciju...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Medo. sve najbolje u nastavku karijere i veliko hvala za sve sto si nam pruzio u nasem i tvom najvoljenijem dresu. I da nam se jednog dana vratis da tu zavrsis karijeru kako dolikuje.

Sale, dobrodosao kuci, sad pamet u glavu i vredno radi pa da se zajedno radujemo na prolece.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Helm

Post by Helm »

Nadam se da Katai nije zaboravio da igra u ovih 6 meseci i da će biti pravo pojačanje. Sad treba dovesti vrhunskog zadnjeg veznog i gledati šta će biti sa Vuletom.
meda

Post by meda »

Zeleo bih ovim putem da se zahvalim svim navijacima sto ste me podrzavali tokom mog celog boravka u Vojvodini i sto ste bili uz mene i ekipu i kad je bilo dobro i kad je bilo lose,hvala vam na svemu!Veliki pozdrav
Владика
Administrator

Post by Владика »

meda wrote:Zeleo bih ovim putem da se zahvalim svim navijacima sto ste me podrzavali tokom mog celog boravka u Vojvodini i sto ste bili uz mene i ekipu i kad je bilo dobro i kad je bilo lose,hvala vam na svemu!Veliki pozdrav
Огромно хвала и теби за све! Да те чува здравље и све најбоље! :cheers:
budababa

Post by budababa »

Medo, sve najbolje u daljoj karijeri i neka ti Volfsburg bude samo usputna stanica do najvećih evropskih klubova.

Naša pesma tebe svuda prati... :cheers:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Pripadnik

Post by Pripadnik »

Medo, sve najbolje u životu i u poslu, tebi i tvojoj porodici...

Neka ti je sa srećom ovaj prelazak i nadam se da ćeš se vratiti u našu vošu!!!
Mi smo jedno to je naša snaga...
Turija

Post by Turija »

Medo, žao mi je što si otišao iz Vojvodine, ali se istinski radujem što si uspeo da napraviš, još jedan, velik korak u Tvojoj sportskoj karijeri.Neka Ti je sa srećom.
Bićemo uz Tebe, Gojka, Brxa, Laneta, Krasića... (i sve naše igrače u inostranstvu), kao da ste ovde.
Živeli!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ogi
Administrator

Post by ogi »

Srecno Medo! Hvala za sve i da nam se vratis jednog dana... :cheers:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Post Reply