Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Minja
Administrator

Re: Transferi

Post by Minja »

Upravo sam hteo da postavim link. Pretekao si me za 5 sekundi :)

Svi su izgledi da ce se taj transfer i dogoditi, da li danas, da li u narednih par dana...
UNIT8

Post by UNIT8 »

Vec vidim scenu kako izlazi u nasem dresu protiv partizana i mase glodarima... :mrgreen:
Drina

Post by Drina »

UNIT8 wrote:Vec vidim scenu kako izlazi u nasem dresu protiv partizana i mase glodarima... :mrgreen:
Reci jos da im smesti u finalu! :cup:
laki

Post by laki »

Kom finalu, mi jos ni polufinale nismio prosli! Seti,o se Vaduca, nije bilo toliko davno. Daj Boze da Moreira dodje i da bude pravi profesionalac u nasim redovima. Nadamjmo se najboljem, ali nemojmo likovati pre vremena.
Image
Drina

Post by Drina »

laki wrote:Kom finalu, mi jos ni polufinale nismio prosli! Seti,o se Vaduca, nije bilo toliko davno. Daj Boze da Moreira dodje i da bude pravi profesionalac u nasim redovima. Nadamjmo se najboljem, ali nemojmo likovati pre vremena.
Ukoliko mi imamo i trunku dileme da li cemo dobiti Borac koji je trenutno
u blago receno katastrofalnom stanju onda....
mihailov

Post by mihailov »

Tako su i Lazetića oterali oni drugi, pa se ne sećam da je nešto grizao protiv njih :wink:
Neko će reći-nije za porediti, stranac je u pitanju...slažem se, ali ja bih ipak sačekao sa euforijom tog tipa dok ne vidim u kakvoj formi i kakvom stanju nam dolazi Moreira.
Napred Voso!
Drina

Post by Drina »

mihailov wrote:Tako su i Lazetića oterali oni drugi, pa se ne sećam da je nešto grizao protiv njih :wink:
Neko će reći-nije za porediti, stranac je u pitanju...slažem se, ali ja bih ipak sačekao sa euforijom tog tipa dok ne vidim u kakvoj formi i kakvom stanju nam dolazi Moreira.
Poredis nebo i zemlju!
Cenim da je u dobrom stanju kad su usli u prvu ligu...
Da li je igrao prvu tamo?
Mackycool

Post by Mackycool »

http://en.wikipedia.org/wiki/Almami_Moreira" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovde sam pročitao još u 11h danas, da igra za FK Vojvodinu.

Sad znam, da je to Wikipedija, ali ipak, ja bih rekao da ovo nešto znači! :D
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Helm

Post by Helm »

Činjenica je da je Moreira jako blizu potpisa, ali vikipedija sama po sebi ne znači ništa :D Ja sam letos za bar 4 igrača koja nikad nisu došla čitao da igraju za vojvodinu. Isto tako sad ja mogu da odem na Medinu stranicu i napišem da je na pozajmici u nekom blizancu
Dejan

Post by Dejan »

Sportal
Vojvodina odbila Zvezdinog Brazilca
10 Januar 2012 | 10:38
Novosadskoj Vojvodini ponuđen je Brazilac Savio od strane agencije koja ga zastupa, međutim, uprava kluba sa "Karađorđa" odbila je ponudu.

Trener Dejan Vukićević je u dogovoru sa funkcionerima Voše odlučio da mu ne treba takav profil igrača.

Tim iz "srpske Atine" je još uvek u potrazi za kreatorom igre, za sada se najveće šanse daju bivšem ljubimcu navijača Partizana Almamiju Moreiri, dok se uporedo vode pregovori i sa Rožerom iz AEK-a.
Vojvodina daje prioritet Moreiri
S. Bajić | 10. januar 2012. 08:50 Novosti
Na pozicijama u srednjem redu potrebna su nam pojačanja i radimo na rešavanju tog pitanja. Kvalitet Moreire bi nam značio, rekao je sportski direktor

NOVOSAĐANI su popunili klupski budžet transferima Medojevića, Merebašvilija i Frimponga (ukupno više od tri miliona evra), a istovremeno bez dodatnih troškova vratili Kataija i Milovića. Put „Karađorđa“ bi uskoro mogao i Danijel Aleksić, a poslastica prelaznog roka trebalo bi da bude Almami Moreira (33).

Iskusnom vezisti i nekadašnjem fudbaleru Partizana, koji je prošlu sezonu igrao u kineskom Dalijenu, bila bi dodeljena uloga kreatora igre, a olakšavajuća okolnost u pregovorima je okolnost da Moreira namerava da se vrati u srpski fudbal, kako bi lakša izvršavao obaveze prema fakultetu u Beogradu.

Takođe, postoji mogućnost da manevar Vojvodine pojača i Rožer Gereiro (29), uzdanica AEK-a i igrač s bogatom karijerom u Korintijansu, Flamengu i varšavskoj Legiji, koji ima status reprezentativca Poljske.

- Istina je da su nam na pozicijama u srednjem redu potrebna pojačanja i radimo na rešavanju tog pitanja. Moreira nam je prioritet, jer bi nam fudbaler njegovih kvaliteta mnogo značio - potvrđuje Pantelić, sportski direktor Vojvodine.
Zurnal
Војводина откупљује Алексића за 600.000 евра

10 јан, 2012
Повратак Данијела Алексића и даље је актуелан. Талентовани фудбалер заинтеерсован је да се коначно скраси и настави да игра у дресу у којем се афирмисао, а у Војводини би радо прихватили такав епилог.

Главна препрека је Алексићев клуб Ђенова, који треба да се изјасни о могућности позајмице.
Уз подсећање да дуг за овај трансфер, по одлуци ФИФА, износи 1,5 милиона евра, Војводина је спремна да у преговорима понуди Ђенови могућност откупа Алексића за 600.000 евра.
laki

Post by laki »

600 000 e za igraca koji nije igrao koliko u prethodnom periodu?! Da li to znaci da bi smo im oprostili dug + 600 000 ili da bismo imali potrazivanja od 900 000e posle isplate od 600 000, ili je sve ovo samo idiotska i neproverena poluinformacija kakve imamo prilike najcesce da citamo u medijima?!
Sta cemo sa Aleksicem, Abuom, Branom, Bojovicem, Skuleticam, Biblijom?! Imali bismo centarforova za izvoz! Da li bi zaista bilo pametno dovoditi Aleksica ako ne uspemo da se otarasimo barem 2 centarfora od onih koji su trenutno pod ugovorima sa nasim klubom?! Da li bismo tih 600 000e mogli pametnije da potrosimo? Tipa da ponudimo Abuu da produzi ugovor za jos jednu godinu duze od onog dokle mu traje i da tih 600 000 iskoristimo da mu povecamo platu za naredni period. Jos bi nam ostalo da svi zajedno 10tak puta izadjemo na neko lepo mesto i da pijemo i jedemo do zore, a i dalje bismo imali 5 centarforova pod ugovorima, s tim da bismo najboljeg od njih obavezali na jos jednu godinu duze.
Nemojte misliti da se primam nesto znacajno na ove ruznalske informacije, samo pisem ono sto mi prolazi kroz glavu ovog tenutka.

Edit: Ne treba samo komentarisati nesto sto mozda nisam dobro sagledao. Sta je sa Tim da cemo imati 6 klasicnih centarforova u istom trenutku koje treba placati?! Ima jos nekih stvari koje sam rekao, nemojte uvek citirati samo jednu stvar iz necijeg teksta koja mozda nije dobro sagledana ili recena. Nemam nista protiv tebe Helm, niti ovo pisem sada samo zbog tvog posta i samo zbog tebe, to je po meni jedan od problema ucesnika ovog foruma: sto izdvajaju po pravilu nesto sto je neko napisao i onda sve ono ostalo zanemare. Ja kontam da si ti, gari, rekao najverovatnije ispravnu stvar sto se tice tog novca na papiru, ali to i dalje ne opravdava njegovo dovodjenje! Spomenuo sam takodje i problem dovodjenja igraca koji, solidno dug prethodni period, nema kontinuitet igranja. Ja takodje nisam rekao ni da li treba ili ne dovesti Danija Aleksica, rekao sam samo da treba dobro rzmotriti sta time dobijamo a sta gubimo, tj ne dobijamo. Nemoj, molim te, da shvatis kao da te prozivam ili nesto slicno, samo sam hteo da kazem da bi trebalo da ljudi citaju neciji post od pocetka do kraja i da dobro sagledaju sta je isti hteo da kaze, POGOTOVO ako zele da ga citiraju i nastave diskusiju sa istim. :cheers: Nadam se da je sve kul. Pozz

Edit 2: Curuguzijanac, i ja bih rekao: Bolje on nego Biblija, ali ako se ne varam, Biblija je i dalje tu, zar ne?! Da li Biblija igra za dzabe? Ili mozda igra za rucak u SCVB? Ne, on igra za novac, i ako me informacije dobro sluze, a mislim da da, igra za prilicno lep kes. Da li ce Dani igrati za dzabe, to je sledece pitanje?! NECE!
Last edited by laki on Tue Jan 10, 2012 5:03 pm, edited 2 times in total.
Image
Helm

Post by Helm »

Oni te pare svakako neće isplatiti, ajde onda bar da vratimo igrača, na papiru će stajati dug od 900.000, umesto milion ipo a ni jedno ni drugo nema perspektivu isplate pa je totalno svejedno. Laki bilo bi lepo baratati sa 600.000 u stvarnosti, ali se ovde radi o imaginarnom novcu ;)
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ma da, tesko cemo doci do tih novaca. Samo neka dodje. Bolje on na klupi nego Bilbija. I bolje kad je prava konkurencija u špicu, manje će zicere da maše :) A i ko zna, ko tu jos moze da nam ode iz špica.

Post by Helm »

Bez brige Laki, tu smo da delimo mišljenja, uopšte nisam shvatio tvoj post kao prozivku, čak šta više, prija mi kad vidim da se nečije mišljenje dijametralno razlikuje od mog a da o tome može normalno da se govori, bez dizanja tenzije ili bilo kakvog prozivanja. ;)
Moja ideja je bila samo da skrenem pažnju na činjenicu da ga zapravo nećemo platiti uopšte a može da bude ogromno pojačanje, iako ne mora. E sad, on zaista nije igrao dugo i veliko je pitanje u kakvoj je formi, a takođe je činjenica i da imamo Abubakara, Bojovića i Bilbiju u samom špicu. Međutim, Bilbija bi mogao lako negde na pozajmicu, a čak je neko postavljao već da je Borac zainteresovan za tu varijantu. Drugo, koliko se ja sećam Aleksića, on je bez problema mogao da igra i na pozicijama oba krila, a s obzirom da Brana verovatno ide nije loše obezbediti konkurenciju Kataiju, jer ni za njega ne znamo kako će se snaći. A što se Škuletića tiče, on će verovatno pojačavati konkurenciju na svakoj poziciji protivničke polovine terena ali ne verujem da će se naigrati na proleće.
Moguće je da grešim, ali mislim da Aleksić potencijalno može samo mnogo da donese. Još ako bi se potpisao ugovor u odnosu na učinak to bi bio pun pogodak.
Koral

Post by Koral »

Evo dobre zamene ukoliko nas napusti Vule. Nije skup + je napustio Steauu, pa je slobodan igrač.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=s1oB2kRjM50[/video]
Post Reply