Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vojvodina jedna jedina

Re: Transferi

Post by vojvodina jedna jedina »

Helm wrote:Ja mislim da smo mi sa njim već pregovarali pre godinu dana pa da nas je ispalio i otišao kod crnih, ali nemojte me držati za reč :D
Neke novine su tada objavile da pregovaramo sa njim,no to je demantovano od obe strane.
Helm

Post by Helm »

Ipak ja to ne bih olako odbacio, ipak, Moreira je prvi igrač za kojeg (bar ja ne znam za ostale) Pantelić nije ništa demantovao :D
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Шта ће нам Вукић, побогу? Да ли желите да видите у дресу Војводине лика који је извео кобни пенал у финалу купа? И који је после давао изјаве против нас? Мореира је доста квалитетнији, овај Звонимир не може ни да потрчи...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Vidim da nema Milicevica na spisku, tj. nije imao obavezu da se javi na prozivku, sto verovatno znaci da vise nije nas igrac ili da ne racunamo na njega?! Po meni, to je greska, taj momak zna fudbala, cak sta vise igrac onako bas po mom ukusu. Dobar na lopti, odlicno rezonuje, krhke gradje, al' poprilicno hitar... Velika je steta sto nas klub nema B tim, ali velika steta, jer olako se odricemo nekih igraca za koje sam ubedjen da mogu napraviti dobre karijere. Neko je zreo odmah nakon omladinskog staza za prvi tim, ali ipak vecini tih (ostalih) momaka treba vremena, treba ih sacekati sto mi nismo u stanju, pa se olako odreknemo vecine njih sto budu po pozajmicama. Vratimo samo one koji (bukvalno) eksplodiraju. Proslogodisnja generacija omladinaca rasuta, to ceka i ovu verovatno. Nema sanse da ce klub dati sansu (odmah) svim momcima koji to realno zasluzuju. Nije to "ta" (prava) prica sa Veternikom, Cementom i ostalim klubovima gde saljemo klince, nece to dugorocno doneti uspeha.
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Grba_NS wrote:Vidim da nema Milicevica na spisku, tj. nije imao obavezu da se javi na prozivku, sto verovatno znaci da vise nije nas igrac ili da ne racunamo na njega?! Po meni, to je greska, taj momak zna fudbala, cak sta vise igrac onako bas po mom ukusu. Dobar na lopti, odlicno rezonuje, krhke gradje, al' poprilicno hitar... Velika je steta sto nas klub nema B tim, ali velika steta, jer olako se odricemo nekih igraca za koje sam ubedjen da mogu napraviti dobre karijere. Neko je zreo odmah nakon omladinskog staza za prvi tim, ali ipak vecini tih (ostalih) momaka treba vremena, treba ih sacekati sto mi nismo u stanju, pa se olako odreknemo vecine njih sto budu po pozajmicama. Vratimo samo one koji (bukvalno) eksplodiraju. Proslogodisnja generacija omladinaca rasuta, to ceka i ovu verovatno. Nema sanse da ce klub dati sansu (odmah) svim momcima koji to realno zasluzuju. Nije to "ta" (prava) prica sa Veternikom, Cementom i ostalim klubovima gde saljemo klince, nece to dugorocno doneti uspeha.
Nije vise clan naseg kluba,igra sada za Cement.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Da je u Cementu, to sam znao, ali mislio sam da je jos uvek nas igrac, na pozajmici. Steta!
Helm

Post by Helm »

Pojavila se neka informacija, nezvanicna naravno (i verovatno neistinita), ali ajde da pomenem. Navodno su Moreira i Stojan Vranjes danas doputovali u Novi Sad na zavrsne pregovore.
Ono sto je zvanicna informacija je da Brana Ilic stize danas, ali ne mogu da zakljucim da li su propali pregovori u Antaliji ili dolazi da se dogovori sa klubom.
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

Izgleda da odlazi i Brana...
http://kapiten.rs/fudbal/pantelic-za-ka ... -za-ilica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Helm wrote:Pojavila se neka informacija, nezvanicna naravno (i verovatno neistinita), ali ajde da pomenem. Navodno su Moreira i Stojan Vranjes danas doputovali u Novi Sad na zavrsne pregovore.
Ono sto je zvanicna informacija je da Brana Ilic stize danas, ali ne mogu da zakljucim da li su propali pregovori u Antaliji ili dolazi da se dogovori sa klubom.
За овог Врањеша само да кажем: ако је у стварности као на Ф. Менаџеру, биће нам добар. :D
Helm

Post by Helm »

Ja ga ne znam kao igrača, a iz priča (bilo bi dobro da neko potvrdi ili demantuje) sam čuo da je dobar igrač i da igra na poziciji zadnjeg veznog. Samo, još niko nije potvrdio ni da ga dovodimo, ovo su glasine :D
Akcent

Post by Akcent »

"- Odradio sam u Antaliji trening s Ukrajincima i u roku od dan-dva dosta toga biće jasnije. Ostalo je na ljudima iz dva kluba da se dogovore o uslovima za transfer, a do tada sam se priključio treninzima Vojvodine, za koju me veže ugovor – rekao je Ilić."
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Vuke

Post by Vuke »

- Има квалитетних и, што је најбитније, слободних играча и у нашој земљи, а ми тражимо фудбалера који ће бити носилац игре - одговорио је Рабреновић. - Ствар је само преговора и наших могућности, али је сигурно да ћемо на време пронаћи играча какав нам је потребан.

Najvažnije da je slobodan igrač :evil: Stručni kadar nije u stanju da dovede igrača poput Stojana Vranješa/nema kontakta sa njim/! Čekajući Godoa!
UNIT8

Post by UNIT8 »

Kad bi jos ti slobodni,a dobri igraci nekako nama dali lovu da predju kod nas to bi bilo idealno... :mrgreen:
djape_ns

Post by djape_ns »

Kakva katastrofa od uprave... Sad bas preterase sa ciganjenjem!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
ogi
Administrator

Post by ogi »

djape_ns wrote:Kakva katastrofa od uprave... Sad bas preterase sa ciganjenjem!
Pa to je "najbolja uprava na svetu"! :mrgreen:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Post Reply