VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Evropа 2023/2024

Post by MiSmoFKV! »

Dobra stvar ove godine je što ćemo pored ispadanja u sezoni kupanja, zapravo imati priliku da se okupamo.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Prezadovoljan sam, ekipa našeg nivoa, pravi evropski duel. Pa da se izmerimo.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Celom forumu prepisati antidepresive 8)

Već smo ispali iz evrope, igramo play out u Srbiji, selimo stadion u Rakovac, svi su protiv nas...još nije ni kraj juna :D

Nije da se ne slažem sa gore navedenim ali preteraste....mora Deep da napravim još jedan profil (Deep Jr), on jedini ovde ponekad gleda stvari sa zrnom optimizma.
Turija

Post by Turija »

Nevernik II wrote: Wed Jun 21, 2023 1:36 pm Celom forumu prepisati antidepresive 8)

Već smo ispali iz evrope, igramo play out u Srbiji, selimo stadion u Rakovac, svi su protiv nas...još nije ni kraj juna :D

Nije da se ne slažem sa gore navedenim ali preteraste....mora Deep da napravim još jedan profil (Deep Jr), on jedini ovde ponekad gleda stvari sa zrnom optimizma.
Nemoj tako, ima nas koji smo zeleli najjaceg protivnika. Ja, npr. Besiktas, jos ako ih uhvatimo u postu, imali bi da napravimo evropsku senzaciju :mrgreen:

Nego, sta kaze struka i uprava za protivnika? Bas im je ,,legao" protivnik.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Taxista

Post by Taxista »

Ja mislim da uz koje normalno pojačanje,imamo šanse.Kod njih je nama dobro poznati"ciga"Ben,i imaju dosta"matoraca"u sastavu...
Marko93

Post by Marko93 »

Znaci da ih navucemo da trce da se izmore i posle 70 minuta im sunemo 4 komada ko italijanima samo za to nam treba zadnji vezni,10ka krilo i napadac,a da i dva beka al aj dobro da ne mracim optimizam :dance2: :dance2:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Fin stadion, ružan grad, hrana super. Jak protivnik, ispadamo odmah srećom od tima od koga neće biti sramota ispasti. Ja zadovoljan.
Io odio Belgrado
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Nevernik II wrote: Wed Jun 21, 2023 1:36 pm Celom forumu prepisati antidepresive 8)

Iskusno spuštamo očekivanja i onda kad pobedimo ide ono čuveno: Jesam rekao da prolazimo?
I naravno nikad veći optimizam.
021

Post by 021 »

Leto kalendarski još nije ni stiglo, a mi već prežaljeni. :greenbutt:
A ko zna, možda nas čeka uzbudljiv nastavak sage "Navijač Voše u letnjem periodu". :mafia:
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Ko nam je kriv kada nismo hteli-mogli-smeli da budemo bar treci na tabeli, sada bismo preskocili ove kvalifikacije koje nikada da prodjemo.
Uprava napolje!
srkins

Post by srkins »

Zadnje dve sezone ispadali u pley off rundi jednom le jednom lk pre toga prosli grupu u le ispali onda posle od Bazela imaju nekoliko grupa lige sampiona, tako da definitivno su oni favoriti. E sada pise se da su u finansijskim problemima samo se nadam da su neki bas veliki i da im sledi rasprodaja :devil:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Са тренутним саставом очекујем да руринсли испаднемо, зубе покажемо максимално 15 минута.

Појачање не знам какво да доведемо да се уигра у ових месец дана па да има неког оптимизма а нама треба неколико појачања. И чувено вишемесечно уигравање.
ssnigd

Post by ssnigd »

srkins wrote: Wed Jun 21, 2023 1:53 pm Zadnje dve sezone ispadali u pley off rundi jednom le jednom lk pre toga prosli grupu u le ispali onda posle od Bazela imaju nekoliko grupa lige sampiona, tako da definitivno su oni favoriti. E sada pise se da su u finansijskim problemima samo se nadam da su neki bas veliki i da im sledi rasprodaja :devil:
Taman da im kupimo nekoga. Sada ce Zbilja da izvadi budjelar, taman "poklonismo" hidroelektrane Madjarskoj.

@Vojo, da li je vreme za Valakarija :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Inače verovatno ovde jako malo ljudi zna oni su nam oteli gotovog igrača prošlo leto, samo je trebao da sleti u NS i da potpiše dogovoreno ali je Apoel odigrao malo ispod stola i uleteo sa nekom kintom na ruke i sjebao nam transfer. A to je Georgi Kostadinov.

A sad kontaktirati Medojevića bar za skauting :D
Duplof

Post by Duplof »

Odlično što prvu utakmicu gostujemo, jer ćemo igrati sigurno u nekom sumanutom terminu (18h po lokalnom vremenu kao što je groblje igralo letos). Neporaženi da dočekamo revanš i prođemo ih kao Bursu svojevremeno :D

Jeste ovo najjači rival kog smo mogli dobiti, ali zar to nije čar igranja u Evropi? Zanimljivo, nikad nismo igrali sa Kipranima.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply