Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vojvodina jedna jedina

Re: Transferi

Post by vojvodina jedna jedina »

Helm wrote:Da, ali onda je otišao u Deportivo? Prilično sam siguran da je tamo dobijao šestocifrenu godišnju platu, a teško da bi se sa meksikancima dogovorio za manje. I ta činjenica da je prodat za svega 150.000 evra verovatno znači da je imao takav ugovor da su hteli pošto poto da ga se otarase :D
Sad vidim da je doslo do zabune...

Mislio sam na Deportivo Quito a ne na spanskog velikana...

Castillo je imao dve lose sezone iza sebe(Everton i Wolverhampton) tako da povratak u domovinu(tj Deportivo) nije usledio iz finasiskih razloga vec da bi vratio karijeru na pravi kolosek,posle dve godine u kojima uglavnom sedeo na klupi...
masterNS

Post by masterNS »

Mislim da mi za Castilla nemamo para... Mozda ih i ima u klubu ali svi znamo zasto one nece biti potrosene na fudbalere...
Nas skauting ne moze da dobaci dalje od Beograda, ukoliko neki fudbaler nije igrao u Bg-u, onda on za nas i ne postoji, a kad bi imali skauting mogli bi da nadjemo fudbalere i za manje pare... Mada mislim da je najbitnije da se rad sa mladima podigne na sto visi nivo, a rezultati ce doci...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Šta je sa Antwijem? Ništa od Vijetnama? Jel ostaje taj kod nas? Ne znam što ne prekinu ugovor s njim, ionako mu ne daju šansu, a zauzima mesto stranca...
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

vojvodina jedna jedina wrote:
Helm wrote:Da, ali onda je otišao u Deportivo? Prilično sam siguran da je tamo dobijao šestocifrenu godišnju platu, a teško da bi se sa meksikancima dogovorio za manje. I ta činjenica da je prodat za svega 150.000 evra verovatno znači da je imao takav ugovor da su hteli pošto poto da ga se otarase :D
Sad vidim da je doslo do zabune...

Mislio sam na Deportivo Quito a ne na spanskog velikana...

Castillo je imao dve lose sezone iza sebe(Everton i Wolverhampton) tako da povratak u domovinu(tj Deportivo) nije usledio iz finasiskih razloga vec da bi vratio karijeru na pravi kolosek,posle dve godine u kojima uglavnom sedeo na klupi...
Aha, sad kapiram! Sve u svemu, možda bismo i mogli da ga platimo mada ne verujem da bi hteo da dođe.
simicpk

Post by simicpk »

Sa zvanicnog sajta:
Nigerijski internacionalac koji je zbog generalnog štrajka sindikata saobraćaja u svojoj domovini imao silnih problema da se vrati u Novi Sad, konačno se pridružio svojim klupskim drugovima.
Sada su na redu pregovori između kluba i igrača oko nastavka saradnje jer je poznato da popularnom Đuri ugovor ističe na leto.
ФКВ
Drina

Post by Drina »

Agencija ponudila Kastilja crveno-belima
http://sportal.rs/news.php?news=66817
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Voša šampion, izraziti favorit!

Post by Vuke »

„BOMBA“ MOREIRA, USKORO ĆE „EKSPLODIRATI“ JOŠ JEDNA

Vojvodina je veliki klub, a sigurni smo, biće još veći. Možda se to nekom ne sviđa, ali mi nikada ne krijemo svoje ambicije. Želimo da ih ostvarimo na sportskom polju, poštenom i fer igrom. Da bi postigli ovosezonski zacrtani cilj zvani „Kup je naš“, jasno nam je da moramo posedovati i odgovarajući igrački kvalitet. Upravo to je jedan od motiva kojim se uprava kluba vodila kada je odlučila da dovede Almamija Moreiru. Međutim, čelnici Vojvodine ne sede skrštenih ruku i uskoro će još jedna „bomba“ prelaznog roka „eksplodirati“ u Novom Sadu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Juliano_Roberto_Antonello" onclick="window.open(this.href);return false; :idea:
masterNS

Post by masterNS »

Zanimljivo, samo zavisi u kakvoj je formi... I on je mator, kao i Moreira... Koliko je to uopste provereno?
johnny

Post by johnny »

:mrgreen:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

I opet...ima li neki fudbaler iz sveta koji nije igrao u blizancima a da ga mi primetimo?
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Ako se ja dobro sećam, on je odlično igrao za crne, samo, odakle je informacija da bi mogli da ga dovedemo? Malo mi je to već sumnjivo, do kraja prelaznog roka će nas verovatno dovesti u vezu sa svakim njihovim bivšim igračem, sledeći je Kleo, pa ako ponovi još koji put današnje izdanje, stiže i Savić :D
Stexman

Post by Stexman »

Pa mi ocigledno ne vidimo dalje od beograda!

Jako sam se obradovao dolasku Moreire, jer mislim da u poslednjih 15 godina u nasoj ligi nije bilo ovakvog fudbalera. Bas je po mom ukusu!
Ali ovaj Juca mi je onako, prosecan. Em je za celu proslu godinu odigrao samo 8 utakmica. Ne znam, mozda i gresim. To za mene nije bomba vec malo jaca petarda.
masterNS

Post by masterNS »

johnny wrote: Nema tu emocija i sentimenta, neka dodje bilo ko
ko ce uzeti kup i uraditi nesto u avgustu,
pun mi je kufer praznih prica o planu na duge staze i
podmladjivanju ekipe... Od toga nema nista, uverili su me prethodnih 25 godina...
Znaci provereni asovi koji ce igrati samo za novac i to je to.
Bravo za upravu koja je to shvatila...
Mislis da su oni shvatili to ili da samo pokusavaju da se domognu kupa, a sta god da bude posle? Meni se cini da je sve ovo samo da se kakogod uzme kup da sto skuplje rasprodamo Abua, Trajkovica, Mojsova... Mozda gresim, naucio sam da budemm pesimista, nisam ja kriv...
Helm

Post by Helm »

Samo mene i dalje zanima odakle je vest, ni poluzvanično nisam našao! Čak ni trač :D
Post Reply