Kup UEFA - sezona 2008/09

Locked

Da li cemo proci Hapoel

Prolazimo sigurno
14
52%
Nemamo sanse
3
11%
Nemam pojma
10
37%

Total votes: 27

Radoye
Administrator

Post by Radoye »

nasi ne mogu pola da predju u prvih 5 minuta...
lesa

Post by lesa »

hvala majstore
...ti si nasa prva ljubav...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Uf al' su nam ruzni dresovi... a pricali su nam da je to garnitura samo za trening ne i za zvanicne utakmice
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

joj koja sansa!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

E jebem mu mater, puk'o prenos...
Friend

Post by Friend »

Da li i vama prekida ili je samo do moje konekcije?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Da, prekida bas jako. Ipak je to azerbejdzanski internet, mislim da smo ga preopteretili...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Evo ga jos jedan link ali isto prekida...
mms://85.132.27.83/aztv
Dejan

Post by Dejan »

Gledao sam prvo poluvreme, ali od 15-og minuta...Igra na sredini terena, mi delujemo dosta bezopasno, Olimpik pred kraj propusta veoma dobro priliku posle nonsalantne intervencije Kiziita...
U napadu igra Buac, ali ne moze nista sam vidi se iz aviona da nam treba PRAVI KLASICNI NAPADAC!

Svaka cast za sve koju su uspeli da odu na ovo daleko gostovanja, lepo se cuje navijanj :!: (posebno jedem luka i slanine, navijac sam Vojvodine)
Friend

Post by Friend »

Ali ovaj doticni muzicar me odusevljava u poluvremenu,kao da gledam rts :twisted: !Igra losa koliko mogu da vidim,a Kizito se igra sa nasim zivcima.Neka ostane ovako,pa da budemo sretni.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ovako - nakon prvog poluvremena koliko sam mogao da ga pratim zbog prekida prenosa, nasi nisu toliko losi uglavnom, imamo jalovu inicijativu. Olimpik uglavnom igra na kontre i tu nam prave probleme jer pretrcavaju odbranu dosta lako. U par navrata smo imali i srece. Par dobrih sansi za nas, jedna bas onako dobra (sut sa oko penala golman odbija i onda neko natrcava na odbitak ali umesto gola pogadja njihovog igraca na liniji). Imali smo jos i nekih polusansi iz prekida ali realizacija nam je izgleda najveca muka. Olimpik je stvarno dve klase ispod nas i kad bismo ucackali gol mislim da bi sve bilo gotovo, ovako ipak i dalje opasan rezultat.

moram da prokomentarisem i Bekija - davno ga nisam video, ali taj covek je jos deblji nego ranije, mislio sam da to nije moguce :lol:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jedino Panta i Djuric mogu dobiti pohvalu od mene.... i naravno Stara Garda koji javlja da je na tribinama oko 2000 navijaca.Bojim se ja njihovog presinga u nastavku,ali daj boze,samo jedan da ucackamo.Mada... veoma tesko cemo mi to sa ovakvom igrom.Valjda nas nece stisnuti sad kao oni partizane

Neko rece,muzika... :lol: ma sve me podseca na BG blizance i ovaj prenos i ugao snimanja.... kao da gostujemo u BGu.A kako SG rece ima pun "muski polni organ" milicije.
A semafor im lici na onaj nas (koji su nam obecali) :lol:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ajoj kako smo ga sada mogli primiti!
Dejan

Post by Dejan »

Gubimo 1:0, rezultat je lose i neagresivne igre citavog tima...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

E u k***c, 1:0 za Olimpik.

Skroz se panicno branimo u drugom poluvremenu, izgubljena lopta na desnoj strani, ulaz kroz sredinu i par promasenih uklizavanja, prebacuju na levu gde u prazno utrcava jedan njihov i izbija sam pred golmana i gotovo...
Locked