20. kolo: Metalac-Vojvodina 0:1

Vaze prognoze?

Poll ended at Tue Mar 29, 2011 4:34 pm

Pobeda Metalca
0
No votes
Nereseno
8
13%
Pobeda Vojvodine
53
87%

Total votes: 61

budababa

Post by budababa »

He-he, super-Brana, kao u stripu 8)

Odlične fotografije!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
djape_ns

Post by djape_ns »

Minja, SVAKA CAST za fotografije!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Миња, хвала за феномелна слике. Подсетио си ме на онај застакљени пано који се налазио поред Кромпија, где смо могли да гледамо на фотографима догађаје са утакмице. Хвала велика!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Stigli. 8)
Imao sam osećaj da ćemo popušiti danas, jer smo u prošlosti po pravilu gubili ovakve tekme. Falili Abu i Mereba jako. Ključna je bila Brkina odbrana penala. Da smo ga primili izgubili bi. Ne znam šta više treba od ovoga da svi dođemo na stadion u sredu i subotu, pa da posle toga okupiramo kao skakavci JNA. Spremajte se svi, ako želimo ikakav trofej moramo svi sada biti uz ekipu. To je najmanje što mi navijači možemo da uradimo!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Junior

Post by Junior »

Ja ne mogu da verujem da je ono bio penal za Metalac :roll:
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Stigli i mi pa da napisem koju. Krenulo se po obicaju malo kasnije nego sto je bilo predvidjeno, pa spletom cudnih okolnosti preko starog puta do Indjije i potom na auto put za Kragujevac. Zastoji izazvani radovima na deonici oko Beograda i cestim zaustavljanjima da se dopune zalihe alkoholnih pica ucinili su da na utakmicu stignemo sto se kaze knap. Navijanje sasvim solidno, a sto se tice same utakmice cini mi se da je rezultat realan. Metalac je uglavnom bio podredjen, mada mi do postignutog gola i nismo imali neke izgledne sanse. Tek posle gola dva velika promasaja Stevanovica i Medojevica, odnosno odlicne odbrane golmana Metalca. Trenutak odluke je svakako bio odbranjeni penal od strane Brkica, jer da smo tu primili gol tesko bi se vratili u igru. Posle dobre partije osvezenje i rostiljsko - lovacka zakuska u "Lovcu", pa potom druzenje sa par lokalnih momaka i obilazak centra Kragujevca. Sve u svemu jako lep dan :D

Spec: zvezda utakmice deda koji je celo vreme urlao: "Betoligar" :lol:
kowalski

Post by kowalski »

kafe bagdad wrote:
Spec: zvezda utakmice deda koji je celo vreme urlao: "Betoligar" :lol:
ne zaboravi i zvezdu puta :D

Image
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Pitanje za mog druga Turiju:
nije li bas ova slika znak... da smo dobili novog "Sestica"!?
VREME JE!!! :wink:

Image
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Pitanje za mog druga Turiju:
nije li bas ova slika znak... da smo dobili novog "Sestica"!?
VREME JE!!! :wink:

Image
Jako bih voleo da je tako. Jest da je Sremac /i izgledom mnogo podseća/ ali ko je gledao Šestića u našem šampionskom timu, teško bi mogao povući paralelu.Više me Brana podseća na Vorkapića, što se tiče driblinga, realizacije, brzine..samo je Vorkapa više trčao i odrađivao defanzivu još na protivničkoj polovini.
Mereba je stilom najbiliži Šeletu, ali još jako daleko (puno greši u predaji i tajmingu).
Pre bih se složio da smo u veznom redu, načinom igre, dobili novog Jokanovića, Mihajlovića, Šapurića...i u odbrani golmana Marasa (počeo Brka da brani i penale :lol: ), Tanjgu (Trajković), Mijića (mogao bi Vule biti takav), Vujačića (juče Pavlović centaršutom, za naše vođstvo, nagovestio i ofanzivne kvalitete).
Kad bi ostali zajedno, svi naši igrači i trener, još jednu godinu, mislim da bi došli do treće šampionske titule.Propustili smo je 1994, 2002, mogla bi biti ,,ta treća sreća" 2012 :D (ove verovatno teško da možemo, jer dvojac namešta kao nikad do sada, a stekli su jesenas tu značajnu prednost u bodovima.Međutim, treba probati i igrati do kraja za prvo mesto).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
TomaNS

Post by TomaNS »

Imamo dve utakmice da se "oSLOBODImo" bilo kakvog pritiska, a onda uz live izvodjenje muzicke zelje "Grobare, da jebemoooo..." , ni ta bodovna razlika nece biti kao sto je bila!
Last edited by TomaNS on Sun Apr 03, 2011 10:33 am, edited 1 time in total.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Zaboravio sam jos jednu bitnu stvar a to je da pohvalim ODLICNO vodjenje navijanja na ovom mecu. Prave pesme u pravi momenat, pritisak na domace igrace kad je trebalo, adekvatno pojacavanje tempa navijanja u skladu sa nasom igrom, kratko i jasno sjajno odradjen posao.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija.... pre svega mislio sam da Brana na ovoj slici podseca na Seleta,da je i on dosao iz Beograda kod nas,da je u medijima ipak najzastupljeniji,po medijima i nas najbolji igrac,da postize odlucujuce golove,da smo ga zavoleli.... itd.,itd...
Image
Turija

Post by Turija »

Naravno, Vojo.Ja sam samo malo proširio temu :wink: uvek me povuče, kad se spomene Šele u dresu Vojvodine :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
car jovan

Post by car jovan »

Ајде мало да спустимо тензију,одиграли смо лошу утакмицу,али велики побеђују и кад лоше играју.Ко зна шта би било да Брка није одбранио пенал.Колико год да није у некој особитој форми,Мереба је јако битан шраф за ову екипу,Трајковић такође.Оно што ме највише брине је чињеница да ме ни Билбија ни Јао нису убедили да могу да конкуришу за прву поставу
kowalski

Post by kowalski »

car jovan wrote:Оно што ме највише брине је чињеница да ме ни Билбија ни Јао нису убедили да могу да конкуришу за прву поставу
Potpisujem.

U ovakvoj situaciji (bez Abua), mislim da bi najbolja opcija bila Katai levo, gde se izgleda bolje snalazi nego na centralnim mestima, a Brana neka trckara u sredini, i od jednog do drugog boka po potrebi, sto i inace najcesce radi. Mali Boske je u svim opcijama adekvatna zamena, juce je dodao glavom za gol, imao jos dve sanse, i konstantno terao plave da se brane po njegovoj strani. Njegov ulazak je prelomio utakmicu. Bilbija sa druge strane izgubljen u prostoru, nit opasan za gol, nit je dalje od gola uspevao da zadrzi loptu vise od dve sekunde, ili je doda svom igracu.
Image
Locked