RK Vojvodina

Nije fudbal, ali i oni nose ime Vojvodina!
rykerfcv

Re: RK Vojvodina

Post by rykerfcv »

Ipak je promena plana u Finalu
28 maja nam dolaze norvezani pa mi idemo na revans 3 juna...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Bolje bi bilo da je kod nas druga.Kako se odredjuje domaćinstvo?
fare

Post by fare »

Voša je u finalu arhus lige dobili smo ponovo Dinamo 26:23. :D
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Dobili Dinamo ali nam povredili gomilu igrača. Uspeli i da slome ruku.

Totalno nam smanjili šanse u oba finala.
fare

Post by fare »

Nevernik II wrote: Tue May 16, 2023 11:30 pm Dobili Dinamo ali nam povredili gomilu igrača. Uspeli i da slome ruku.

Kome ruku slomili znam da je Arsenić povređen a ko je ruku polomio? :o
Nije valjda mladi Milić u onom padu?
Bugi

Post by Bugi »

fare wrote: Wed May 17, 2023 12:33 am
Nevernik II wrote: Tue May 16, 2023 11:30 pm Dobili Dinamo ali nam povredili gomilu igrača. Uspeli i da slome ruku.

Kome ruku slomili znam da je Arsenić povređen a ko je ruku polomio? :o
Nije valjda mladi Milić u onom padu?
Kako reče Vujin posle utakmice, Milić je najverovatnije polomio ruku, danas će se definitivno znati stepen povrede. Arsenić je "zaradio" distorziju skočnog zgloba.

Povreda Milića ozbiljan problem, ostajemo bez desnog beka u sastavu, nažalost u ključnom delu sezone.

Dinamo nastavlja ono što je radio i prethodnih godina, "prljavi" rukomet, uvek par "mesara" u ekipi, sada smo mi ceh platili. I pored svih ulaganja Pančevaca, ozbiljan trofej im za sada ostaje sanak pusti, mora da boli.
fare

Post by fare »

U finalu sa crnim :shit:.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Deep Purple

Post by Deep Purple »

Baš su gadno SD u svakom sportu prave sranja.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Браво момци,утакмица мушка,ни у једном спорту кад се овако ломи ми не би победили,показали сте муда до пода.
Фирма мора да вам се одужи масовном подршком у Бг и финалу са Норвежанима.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Mi stvarno ne zaslužujemo ništa.

Ljudi igraju evropsko finale i da na kraju partizan ima veću podršku i da nam ponovo tuku igrače u Novom Sadu...sramota.
Nije moglo da se podeli pola na fudbal pola na rukomet?

Ko zna ko će nam na kraju igrati u drugoj utakmici sa svim ovim povredama i suspenzijama.
Duplof

Post by Duplof »

Čestitke momcima na pobedi, a RK i FK treba da bude sramota! Zar jednu utakmicu nisu mogli odložiti za 2 sata da bude više publike?
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Duplof wrote: Sun May 21, 2023 10:03 pm Čestitke momcima na pobedi, a RK i FK treba da bude sramota! Zar jednu utakmicu nisu mogli odložiti za 2 sata da bude više publike?
+1.
Cestitke momcima.

PS
Oko poklapanja termina mislim da postoje dva faktora.
Za fudbal termin odredjuje arena, kako njoj odgovara, a za rukomet, verovatno, rukometni savez, kako njima odgovara.

Sto se tice posete.
Rukomet nema popularnost i trebace dosta godina da u Novom Sadu stekne publiku.

Koliko je samo godina treba OKV da privuce publiku. A, tek kad je reprezentacija nizala trofeje, sa vise od pola Vosinih igraca u sastavu, punila se sala. Tako ce biti i sa rukometom.

Mora RK Vojvodina u KESu napraviti nesto.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/ostali-spo ... sak/452020

Sportsko društvo koje u svakom sportu stvara nerede, ovim saopštenjem pokazuje da posle jučerašnjih incidenata joje su inicirali ponašanjem sada pišu ovakvo saopštenje. Ni obraza, a ni pameti. Znaju da na terenu ne mogu da priraju pa sad ovakvim saopštenjem žele da incident još više eskalira.
ssnigd

Post by ssnigd »

Deep Purple wrote: Mon May 22, 2023 3:40 pm https://www.mozzartsport.com/ostali-spo ... sak/452020

Sportsko društvo koje u svakom sportu stvara nerede, ovim saopštenjem pokazuje da posle jučerašnjih incidenata joje su inicirali ponašanjem sada pišu ovakvo saopštenje. Ni obraza, a ni pameti. Znaju da na terenu ne mogu da priraju pa sad ovakvim saopštenjem žele da incident još više eskalira.
Jasno je zasto se ovo radi!!! Podici tenzije do maksimuma, na ivici incidenta, kako bi se eventualno napravio pritisak na nase momke. go**a su to neopevana. Zato jos jace u svaki duel, ali smirene glave, da se pokaze ko je gazda u Srbiji u rukometu.

A poseban prezir prema tom govnaru zvanom predsednik rukomentog kluba za navodno prozivanje na nacionalnoj osnovi. Aziz, momak igra ovde u nasem klubu, u Srbiji, sigurno zelji da kolje srpsku decu. A posebno posle svih dogadjaja koji su nas zadesili!!! Govnarcina grobarska!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply