Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Minja
Administrator

Re: Transferi

Post by Minja »

Stexman wrote:Ja ne znam kako je vama, al meni je mnogo lepo! Bas sam zadovoljan prelaznim rokom.
Pojacanja po meri, na mestima na kojim su nam i trebala pojacanja!
Sad smo jaki ko zemlja ;) Sto bi rekli "Topalovići": Ko na nas krene, iz mesta je na*ebo!
Konacno je i Vojvodina pocela da se nazire na fudbalskoj mapi. Jos smo malecki, i potreban je ozbiljna mikroskop da bi nas pronasli, ali, barem vise nismo nevidljivi.
1892

Post by 1892 »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false;

:?:
Come on you Reds!
Владика
Administrator

Post by Владика »

http://www.zurnal.rs/2012/02/03/nova-vo ... index.html
Какво завртање ушију и дељење шамара. Памтите ово моји Сланинари, овакве ствари нам се не дешавају често!
fajdans

Post by fajdans »

Ma kakav bre Vilotic...Muka mi je vise od ciganskog otpada...!!!Bolje da su ostavili Karana i da Milovic igra ako ode Mojsov... :evil:
1892

Post by 1892 »

fajdans wrote:Ma kakav bre Vilotic...Muka mi je vise od ciganskog otpada...!!!Bolje da su ostavili Karana i da Milovic igra ako ode Mojsov... :evil:
Vilotic je dobar igrac za nase uslove, a po prici ljudi koji ga poznaju (sa kojima sam imao prilike da razgovaram) i veoma posten i vaspitan covek.
On nije otpadak vec je oteran zbog neslaganja sa trenerom.
Come on you Reds!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Svadjao se sa trenerom, pravio se pametniji od njega, tukao se sa strancima u timu... Takav nam ni u ludilu ne treba. Mislim da bih lakse progutao Lolu Smiljanica.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Helm

Post by Helm »

Ne mogu osporiti njegov kvalitet nikako, ali. nboya je u pravu. Jel nam treba neko ko ce da zavodi red u svlacionici? Njemu su problem bili Evandro i Borha (navodno jer dobijaju puno para), sta bi tek o Apiji i Moreiri mislio? Drugo, Trajce bi bio glavni stoper, to bi isto moglo da stvara probleme. Sve u svemu, ako Mojsov ode to se mora nadoknaditi, ali nadam se da ce uprava dati sve od sebe da ga zadrzi. Ako ipak ode, nadam se da znaju sta rade sa Viloticem i da su obavili neke razgovore koji nisu vezani samo za ugovor.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ja cak i nisam protiv. nboya, Vilotic je bio kapiten, i svadjao se sa borhom, slozices se ne bez razloga. Tog lika ni cige ne vole. Da se posvadja sa Abu-om ovde, verovatno bi ga neko savatao na ulici...Mislim da je relativno kvalitetan igrac, koji bi mogao da zadovolji nase potrebe. Cetvorka halfova Traks, Mojsov, Milovic i Vilotic bi GARANTOVALA bar 38-40 poena u drugom delu sezone(naravno ne bi igrali svi zajedno nego koje god da stavis - dobar bi bili par, plus bi svi bili odmorni) + sa tim silnim opcijama halfovi ulaze odmorni u potencijalno finale kupa. Mojsovu se blizi kraj boravka u Vosi, te mislim da bi dolazak Vilotica, cak i ako ne ode Dani, bio dosta dobar potez. Da se ne lazemo, ne mislim da je lik svetski kalibar, ali mislim da treba da kupimo likove koji su dovoljno dobri, iz ove bangave lige ako imamo priliku. Makar bio od ciga 1 i ciga 2.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
laki

Post by laki »

Ova opcija i jeste ok resenje SAMO u slucaju da Mojsov ode. Po meni Vilotic ne moze da dostigne formu u kojoj je bio Mojsov citave prosle sezone, do utakmice sa petokrakom, ali bi bio ok zamena, posto je Mojsov senka onoga od prosle sezone. I jedan i drugi su kikseri ove sezobe, tj grese kad je najvaznije. Ja bih u najjaci tim svakako pre stavio Milovica nego Vilotica, ali za rotaciju bi Vilotic bio ok. Ja kad god sam gledao Milovica ni jedan jedini put nisam imao nista da prigovorim na njegov racun. Protiv nas u kupu je bio neprikosnoven, to da i ne spominjem. Da li neko moze da me ospori i da mi kaze kada Milovic nije bio na visini zadatka?! Plus izgleda jebeno strasno, ja bih pobegao s terena momentalno kad bi se on zaleteo na mene 8) PRAVI OLD SCHOOL STOPER!
Image
Milan

Post by Milan »

Ne znam, o Viloticu kao coveku mogu suditi samo na osnovu onoga sto se pisalo po medijima (citaj tesko), ali ono sto je mnogo bitnije, NE SVIDJA mi se nikako kao fudbaler. Mislim da nema kvalitet, da je kiks igrac i da smo tu poziciju mogli pokriti iz svojih redova...

p.s. Zna li se gde ce Mojsov?
POŠTO OBRAZ ???!!!
fajdans

Post by fajdans »

Ako neko zna gde moze da se prati promocija Apije, neka javi...Tipa prenosa! :cheers:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Image

Image

Image
Stiven Apija na promociji!!!
DUB

Post by DUB »

laki wrote:Ova opcija i jeste ok resenje SAMO u slucaju da Mojsov ode. Po meni Vilotic ne moze da dostigne formu u kojoj je bio Mojsov citave prosle sezone, do utakmice sa petokrakom, ali bi bio ok zamena, posto je Mojsov senka onoga od prosle sezone. I jedan i drugi su kikseri ove sezobe, tj grese kad je najvaznije. Ja bih u najjaci tim svakako pre stavio Milovica nego Vilotica, ali za rotaciju bi Vilotic bio ok. Ja kad god sam gledao Milovica ni jedan jedini put nisam imao nista da prigovorim na njegov racun. Protiv nas u kupu je bio neprikosnoven, to da i ne spominjem. Da li neko moze da me ospori i da mi kaze kada Milovic nije bio na visini zadatka?! Plus izgleda jebeno strasno, ja bih pobegao s terena momentalno kad bi se on zaleteo na mene 8) PRAVI OLD SCHOOL STOPER!
Sve to stoji za Milovića ali meni se ne sviđa što ne zna da iznese loptu u prostor. Svaka mu je ili izbijena u aut ili korner ili na pamet ispucana u polje. To može da prođe u seljačkim ekipama tipa Javor koje se brane celu utakmicu i ni ne pomišljaju da krenu da daju gol, ali mislim da nama trebaju štoperi koji umeju da započnu akciju, pogotovo u situacijama kada protivnik vrši pritisak na našu sredinu. Miloviću svaka čast na borbenosti i požrtvovanosti u fazi odbrane i on je dobar da uskoči kod kartona i povreda ali mislim da ne možemo graditi koncepciju tima i igre na njemu.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Sudeci po prvoj slici, Appiah se vec zgotivio sa Smiljanicem :smoker:
UPRAVA NAPOLJE!!!
rotacija

Post by rotacija »

http://www.mondo.rs/s232811/Sport/Fudba ... i_Sad.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakav marketing !! Svaka cast svima i dobrodoslica novajliji.
Post Reply