VOJVODINA u Evropi
Re: Apoel - VOJVODINA, 27.7.2023.
To je odavno potvrdjeno. Navodno je bio Cukaricki zainteresovan za njega.
Simic nece nedostajati... iz prostog razloga sto i dok je kao najbolji igrac (po izboru forumasa) bio u klubu... Batak nije znao da ga iskoristi

- slanobarac
Veljko će kad završi karijeru moći kazati da je ostavio trag samo na forumu navijača Vojvodine i nigde više. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Najlakse je kritikovati. Ko je po tvom ukusu?slanobarac wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 4:15 pm Veljko će kad završi karijeru moći kazati da je ostavio trag samo na forumu navijača Vojvodine i nigde više.![]()

- slanobarac
Nije najlakše kritikovati. Uostalom i ti si upravo u tom postu kritikovao trenera, zar ne? A za ovo što sam rekao za Veljka mogu da se kladim. Igrač koji ima potencijala i fizičke mogućnosti ali mu fali fudbalsko znanje i inteligencija. Njegov potez karijere je bio gol koji je dao nama dok je bio u Zemunu. Puno vremena potrošeno gradeći igru oko njega a učinak nedovoljan za ambicije kluba. A što se tiče ukusa ne znam da li pitaš za Vošu ili uopšteno iz lige?Voja wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 5:28 pmNajlakse je kritikovati. Ko je po tvom ukusu?slanobarac wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 4:15 pm Veljko će kad završi karijeru moći kazati da je ostavio trag samo na forumu navijača Vojvodine i nigde više.![]()
Ali ja i pohvalim kad se zasluzi, a ti hvalis iz sprdnje. Ma navedi mi 4-5 igraca iz nase lige koji su po tvom ukusu, cisto da vidim kako disesslanobarac wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 5:40 pmNije najlakše kritikovati. Uostalom i ti si upravo u tom postu kritikovao trenera, zar ne? A za ovo što sam rekao za Veljka mogu da se kladim. Igrač koji ima potencijala i fizičke mogućnosti ali mu fali fudbalsko znanje i inteligencija. Njegov potez karijere je bio gol koji je dao nama dok je bio u Zemunu. Puno vremena potrošeno gradeći igru oko njega a učinak nedovoljan za ambicije kluba. A što se tiče ukusa ne znam da li pitaš za Vošu ili uopšteno iz lige?Voja wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 5:28 pmNajlakse je kritikovati. Ko je po tvom ukusu?slanobarac wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 4:15 pm Veljko će kad završi karijeru moći kazati da je ostavio trag samo na forumu navijača Vojvodine i nigde više.![]()

- slanobarac
Bez obzira što sam astmatičar mogu ti reći da dobro dišem.Voja wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 5:42 pmAli ja i pohvalim kad se zasluzi, a ti hvalis iz sprdnje. Ma navedi mi 4-5 igraca iz nase lige koji su po tvom ukusu, cisto da vidim kako disesslanobarac wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 5:40 pmNije najlakše kritikovati. Uostalom i ti si upravo u tom postu kritikovao trenera, zar ne? A za ovo što sam rekao za Veljka mogu da se kladim. Igrač koji ima potencijala i fizičke mogućnosti ali mu fali fudbalsko znanje i inteligencija. Njegov potez karijere je bio gol koji je dao nama dok je bio u Zemunu. Puno vremena potrošeno gradeći igru oko njega a učinak nedovoljan za ambicije kluba. A što se tiče ukusa ne znam da li pitaš za Vošu ili uopšteno iz lige?![]()

A o ukusima ne vredi raspravljati. Ima ova liga a ako hoćeš i naš klub dobrih igrača. Sviđa mi se jedan iz Čuke i jedan iz tsc ali ovo je tema za evropske utakmice. Pomenuo sam ih ranije drugim povodom.
- Deep Purple
-
Svi dovode centarfora, samo mi ne.
Da pitas nekoga ko ne prati fudbal koja je najbitnija pozicija u fudbalu, 99% ljudi bi odgovorilo onaj koji daje golove. Kako uopste vijati visok plasman bez igraca koji ce da daje golove?!
Ta prica da nismo doveli napadaca, jer nemamo dovoljno love ne pije vodu, jer ionako dovodimo igrace bez obestecenja. Tako smo doveli Mrdju, Abua, pa i pomenutog Ozegovica.
Apoel ima vise uspeha u euro kupovima u zadnjih 10 godina, nego mi za 110.
Da pitas nekoga ko ne prati fudbal koja je najbitnija pozicija u fudbalu, 99% ljudi bi odgovorilo onaj koji daje golove. Kako uopste vijati visok plasman bez igraca koji ce da daje golove?!
Ta prica da nismo doveli napadaca, jer nemamo dovoljno love ne pije vodu, jer ionako dovodimo igrace bez obestecenja. Tako smo doveli Mrdju, Abua, pa i pomenutog Ozegovica.
Apoel ima vise uspeha u euro kupovima u zadnjih 10 godina, nego mi za 110.
Uprava napolje!
- churguzijanac
Oni su favoriti.Kad Milošević ide u Študgart?Da li ima šanse da igra kvalifikacije?
Sta ce nam on? Pa imamo Ivanovica, bolje da nam igra nas igrac, nego tudji, ako vec igramo sa klincem.churguzijanac wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 2:28 pm Oni su favoriti.Kad Milošević ide u Študgart?Da li ima šanse da igra kvalifikacije?
Kup je nas!
Ozegovic izgleda potpisuje za Apoel
- churguzijanac
Mani me molim te Ivanovića.Ne verujem u njegov kvalitet.Djisa wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 2:51 pmSta ce nam on? Pa imamo Ivanovica, bolje da nam igra nas igrac, nego tudji, ako vec igramo sa klincem.churguzijanac wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 2:28 pm Oni su favoriti.Kad Milošević ide u Študgart?Da li ima šanse da igra kvalifikacije?
Na osnovu cega? A na osnovu cega mislis da je Milosevic bolji od njega?churguzijanac wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 6:19 pmMani me molim te Ivanovića.Ne verujem u njegov kvalitet.Djisa wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 2:51 pmSta ce nam on? Pa imamo Ivanovica, bolje da nam igra nas igrac, nego tudji, ako vec igramo sa klincem.churguzijanac wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 2:28 pm Oni su favoriti.Kad Milošević ide u Študgart?Da li ima šanse da igra kvalifikacije?
Kup je nas!
- churguzijanac
Ivanovića sam gledao u mladjim kategorijama. Ništa posebno nisam video osim da ume da bude sebičan.Djisa wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 6:22 pmNa osnovu cega? A na osnovu cega mislis da je Milosevic bolji od njega?churguzijanac wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 6:19 pmMani me molim te Ivanovića.Ne verujem u njegov kvalitet.
A i Miloševića sam gledao to malo što je dobio šansu u prvom timu i zadovoljan sam i siguran da će biti bolji i da će imati bolju karijeru od Ivanovića.