RK Vojvodina

Nije fudbal, ali i oni nose ime Vojvodina!
rykerfcv

Re: RK Vojvodina

Post by rykerfcv »

N13 wrote: Wed May 24, 2023 8:12 pm A pazi sta pise b92 sport:
Ovo je rukometašima Vojvodine treća šampionska titula zaredom, a ukupno 12. titula od sezone 2004/05.

Kada je Rađenović pogodio za 22:18 bilo je jasno da Vojvodina korača ka trećoj uzastopnoj šampionskoj tituli

Konačan rezultat je bio 28:20, ubedjliva pobeda Vojvodine nad Partizanom koji je poklekao tu na kraju meča, pa nije baš bila realna ova razlika kada pogledamo odnos snaga tokom čitavog susreta.
Koji djavo je ovo novinarstvo danas? Treca uzastopna titula? Iznosenje licnog misljenja sta je realna razlika a sta nije?
Promenili su na 10,al i dalje ostalo 12 dodali nam jednu titulu.

Rukomet je sport gde na kraju Vojvodina pobedi.
Neka tako i ostane.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Јако слатка победа на њиховом терену,не верујем да ће они остати догодине са овим тимом,треба им узети Петрића,Којадиновића или Зечевића,тако их угасити.
Хвала вам момци, прави сте шампиони,славимо титулу.
torrente

Post by torrente »

Čestitke ekipi na osvojenoj tituli,ala vera ala vera :!: :lala:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
ssnigd

Post by ssnigd »

Rutinski zavrsena utakmica, totalno utisana publika. Cestitke igracima i strucnom stabu na desetoj uzastopnoj tituli.
Nepotrebno napravljen pritisak od strane uprave crnih, nepostovanje na urucivanju pehara od strane protivnickih igraca, cine ovaj trofej jos vecim i vaznijim.

Steta za silne povrede, kako bismo najjaci moguci izasli na megdan Norvezanima u finalu!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Sta reci, osim veliko bravo. :!:
Svaka cast momcima i Rojevicu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Neki link za Vošu? I velika bruka i za rtv i rts sam da blizanci igraju....
rykerfcv

Post by rykerfcv »

fare wrote: Sun May 28, 2023 7:57 pm Neki link za Vošu? I velika bruka i za rtv i rts sam da blizanci igraju....
https://rd-live.com/match/11234311/vojv ... -naerbo-il
fare

Post by fare »

rykerfcv wrote: Sun May 28, 2023 8:04 pm
fare wrote: Sun May 28, 2023 7:57 pm Neki link za Vošu? I velika bruka i za rtv i rts sam da blizanci igraju....
Hvala :lala:
fare

Post by fare »

Gde je bilo ovakvo navijanje u prvoj utakmici plej ofa ca srnim :shit: a ne dali smo im da gazduju Novim Sadom :shock:
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Bravo Momci Bravo.
Ceo mec je bila inicijativa
30-23 je pobeda nasih momaka
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Momci su mašine, svaka im čast kristališe se za naše uslove ozbiljna ekipa. Ovaj tim će viti ozbiljan i u Ligi Evrope. Odbraniti prednost i proslaviti trofej kako dolikuje !

Nažalost nisam gledao utakmicu nadam se da će biti nekog video priloga :)
Milan

Post by Milan »

rykerfcv wrote: Sun May 28, 2023 8:04 pm

Hvala za link!

Bravo za momke u crveno-belom! :cheers:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Duplof

Post by Duplof »

Šta god uradili u drugoj utakmici ovi momci zaslužuju lep doček za sve ovo što su uradili ove sezone!
Ej, rukometno finale Evrope, u sportu koji je kod nas u kriminalnom stanju! Ovi momci su zaslužili mnogo veću podršku i medijski prostor, ali to očigledno imaju samo neki drugi...

Još jednom, bravo majstori! :lala:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Свака част, нисам неки стручњак за рукомет, ал јуче смо их баш надиграли у једном тренутку је било и 9 разлике,већина њихових голова је ишла преко крила, мада је и наш голман имао добре интервенције, срећно момцима и да одбране овај резултат у реваншу :lala: :cheers:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ssnigd

Post by ssnigd »

Momci ginu u svakom smislu te reci. Odbrana kakvu igraju dvojica srednjaka je za udzbenike. Pozrtvovanost, trcanje, kvalitet rukometa koji prikazujemo ove sezone je fantastican. Svaka cast momcima na svemu sto su uradili do sada.

Dodatno bih napomenuo naseg trenera. Veliki aplauz za sve sto radi, kako prica sa igracima, kako im se obraca, kako reaguje na svaku situaciju koja nije odradjena po dogovoru, na
energiju koji ceo strucni stab prenosi na njih.

Zaista bih voleo da vidim barem trecinu ovoga na fudbalskom terenu. Da imamo ovakvog trenera, ovako pozrtvovane igrace. Spoj struke, igraca koji veruju treneru do kraja, odnos sa navijacima i obostrano medjusobno postovanje.

Svaka cast svima u klubu jos jednom i da se i u rukometu, posle odbojke, osvoji ta Evropa.

:lala:
Post Reply