Liga Evrope - sezona 2012/13

the Gari

Re: Liga Evrope - sezona 2012/13

Post by the Gari »

Helm, stvarno svaka čast, lepo si razjasnio stvari koje, barem meni, nikada nisu išle preterano u glavu i oko kojih svake godina bude brdo dezinformacija i slobodnih tumačenja.

Ipak, da se vratim na to kako je ova rasprava počela; na takozvani "rejting zemlje", što se u beogradskim medijima često zove "interes srpskog fudbala". Ja sabiram samo Vošine poene i živo mi se j**e koliko je ko drugi dovukao. Neću navijati za beogradski šljam u nekakvoj Malti ili Kazahstanu, pa makar njihova pobeda tamo značila zagarantovano mesto Vojvodini u Ligi šampiona narednih sto godina.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

the Gari wrote:Neću navijati za beogradski šljam u nekakvoj Malti ili Kazahstanu, pa makar njihova pobeda tamo značila zagarantovano mesto Vojvodini u Ligi šampiona narednih sto godina.
Image
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
budababa

Post by budababa »

Tema sada već bajata, ali sam u postu o crvenom kartonu Željka Brkića pogledao malo statistiku poljskog sudije Maleka (kad sam ga već spomenuo) i došao do vrlo interesantnog podatka. Dotični je u sezoni 2012/13 sudio četiri utakmice, tri u Ligi Evrope i jednu u domaćem (poljskom) šampionatu. Na četiri utakmice je dosudio četiri penala, po jedan na svakoj i, što je najinteresantnije, svaki u korist domaćina! Utakmice na kojima je sudio:

Rapid-Vojvodina 2:0
Tromso-Olimpija 1:0
Nefči-Apoel 2:1
Visla-Belhatov 2:1

http://www.transfermarkt.co.uk/en/malek ... _1667.html

Slučajnost? Malo previše.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
King

Post by King »

I što je interesantno,na tri od četiri utakmice je svirao penale posle 90min :shock:
limanfkv

Post by limanfkv »

http://www.jelenfootball.com/vest/28717 ... _UEFA.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ŽENEVA, 11. septembra 2012. - Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je danas da će isplatiti 100 miliona evra klubovima čiji su igrači ucestvovali u kvalifikacijama i na Evropskom prvenstvu 2012. godine, medju kojima je i sedam srpskih timova.

Novac od UEFE dobiće Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Rad, Borac, Spartak i OFK Beograd. Partizanu je pripalo 87.002 evra, Vojvodini 83.837, Radu i OFK-u po 16.771, Zvezdi 12.579, a Borcu i Spartaku po 4.193.
0.0625
lexa

Post by lexa »

limanfkv wrote:http://www.jelenfootball.com/vest/28717 ... _UEFA.html
ŽENEVA, 11. septembra 2012. - Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je danas da će isplatiti 100 miliona evra klubovima čiji su igrači ucestvovali u kvalifikacijama i na Evropskom prvenstvu 2012. godine, medju kojima je i sedam srpskih timova.

Novac od UEFE dobiće Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Rad, Borac, Spartak i OFK Beograd. Partizanu je pripalo 87.002 evra, Vojvodini 83.837, Radu i OFK-u po 16.771, Zvezdi 12.579, a Borcu i Spartaku po 4.193.
Zanimljivo..

Iskren da budem, nisam imao pojma da klubovi i po toj osnovi mogu da zarade. Reprezentativne nastupe
sam uvek video kao priliku da se odredjeni igrac proda tj. da mu se poveca cena i da isti dobiju
odredjeno iskustvo kroz nacionalni tim, ali ovo nisam znao.

U prvi mah sam bio iznenadjen brojem srpskih klubova a onda se setih nesrecnog Pizona u
cijoj sam reprezentaciji i ja mogao igrati :roll:
johnny

Post by johnny »

Lepa fudbalska noć... :cheers:
Miljenici tajnih službi nisu dobili Azerbedžance a miljenici sudije Roberta Maleka izgubiše usred Beča...
Znam da je slaba vajda al opet, drago mi...
nboya
Administrator

Post by nboya »

I bolje da se mi radujemo tudjoj nesreci nego nas da guze Azerbejdzanci i Norvezani :mrgreen:
UPRAVA NAPOLJE!!!
Sale

Post by Sale »

johnny wrote:Lepa fudbalska noć... :cheers:
Miljenici tajnih službi nisu dobili Azerbedžance a miljenici sudije Roberta Maleka izgubiše usred Beča...
Znam da je slaba vajda al opet, drago mi...
A opet im je sviran i penal. Promasili su, ako je verovati u karmu, promasice i svaki naredni.
This time next year, we'll be cup winners!
budababa

Post by budababa »

Potop bečkih lopuža u LE se nastavlja, sinoć su na svom terenu pregaženi od strane Leverkuzena sa 0:4. Golove pogledajte na linku:

Rapid-Bayer 0:4
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
the Gari

Post by the Gari »

budababa wrote:Potop bečkih lopuža u LE se nastavlja, sinoć su na svom terenu pregaženi od strane Leverkuzena sa 0:4. Golove pogledajte na linku:

Rapid-Bayer 0:4
Bayer 04 je puno ime kluba! Nego, koji je rezultat? :mrgreen:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

Niko ne spominje INTEResantnu igru grobara juče? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
laki

Post by laki »

Pa Inter ih je ocigledno podcenio a partizani u malo da to iskoriste na najbolji moguci nacin. Ocekivao sam da ce ih Ovi nakantati bar 3 0 ali i ovo je imalo svojih cari :) Nadam se da ce u BG sledeca biti 0 4.
Image
madda fakka

Post by madda fakka »

laki wrote:Pa Inter ih je ocigledno podcenio a partizani u malo da to iskoriste na najbolji moguci nacin. Ocekivao sam da ce ih Ovi nakantati bar 3 0 ali i ovo je imalo svojih cari :) Nadam se da ce u BG sledeca biti 0 4.
Inter ako sledecu dobije, obezbedio je plasman tkd ako dobiju opusteno ce biti nereseno a i to ako dovedu petlice ;)
I Bog je Slaninar...
Helm

Post by Helm »

Mozda ne bi bilo lose osvrnuti se i na ovo posto je ostalo nesto jace od mesec dana do kraja prvenstva.

Dakle, imamo opciju da krenemo od prvog, drugog ili treceg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Ako osovjimo kup krecemo od treceg, ako budemo treci krecemo od prvog. Drugoplasirani (sto nije mnogo verovatno da budemo mi u situaciji gde je zvezda krenula opako da zatvara utakmice) startuje od drugog kola.

I da, ima jos jedna opcija, gde i ako budemo treci mozemo da startujemo od drugog kola (toj opciji se najvise nadam). A to je u varijanti da firme kojima zvezda duguje prestanu da budu ovce za sisanje i da im ne oproste dugove do 25. maja i tako ih sprece da dobiju UEFA licencu. :deal:
Locked