Jos godinu-dve godine pa da nam se vrati

Pa to bi bilo idealno, ali i realno kao da Čelsi osvoji Ligu šampiona!Krle wrote:Mislim da ćemo od naredne sezone gledati prvi tim sastavljen od momaka iz FCVB, prošaran s nekolicinom iskusnijih domaćih snaga. I da, Trajkovića molim vas da ne spominjete posle gesta na poslednjoj utakmici.
Iz onoga sto sam cuo od strucnih ljudi (necu navoditi imena), ali neki rade u Vojvodini, Janosevic je rupa kakve nema i Supic je za njega Bufon. Isto tako se slazu da je Kordic potencijal kakav se retko radja i da je uskoro spreman za prvi tim.gospodinFKV wrote:To je super skroz...
Vrati nam se Jovanic umesto Rupica (mada ne vidim razlog zasto ne dati sansu Budi), Susnjar u napad, i nabavimo jos nekog ofanzivnog veznog...
Putuj...a u Belgiji i Holandiji ce te pojesti za dorucak i igraci sto protokola videli nisu...SRPSKA vodeća trojka, ili šampion Grčke?
Aleksandar Katai se vratio sa odmora ali ne zna da li se vraća u Olimpijakos, hoće li na pozajmicu u Srbiju ili negde drugde.
- Najradije bih išao ponovo preko granice a privlače me takmičenja u Belgiji i Holandiji. Međutim, i to je problem jer realno lane sam sa klupe otišao u Olimpijakos, a nisam se dokazao u srpskom fudbalu. Ovog proleća se nisam proslavio u Vojvodini i možda bi bilo bolje da najpre ovde nešto nešto uradim. Nisam pričao sa menadžerom Nikolom Damjancem i više ću znati narednih dana - kaže Katai.
Slazem se za Kordica, ali sam cuo suprotno za Budu, tj. da uopste nije los...takodje sam cuo da decko ume da ispuca loptu i da pogodi Abua u 99% slucajeva, sto se za Supica ne moze reci. Supic kad ispuca loptu, krstimo se i levom i desnom, a ljudi na limanu boga mole da im ne polupa prozoreIz onoga sto sam cuo od strucnih ljudi (necu navoditi imena), ali neki rade u Vojvodini, Janosevic je rupa kakve nema i Supic je za njega Bufon. Isto tako se slazu da je Kordic potencijal kakav se retko radja i da je uskoro spreman za prvi tim.
„Kako stvari trenutno stoje, Apija dolazi na prozivku 18. juna u Novi Sad. Trenutno je u Gani, u Akri na odmoru koji provodi sa suprugom i svoje četvoro dece.“
„Čujemo se svakodnevno i činjenica je da je odbio nekoliko ponuda od evropskih klubova kao i klubova sa Bliskog istoka, iz Dubaija i Katara“, rekao je menadžer Stefana Apije.
Apija bi mogao da napusti Novosađane samo u slučaju bolje ponude.
„Bilo je nekoliko inicijalnih razgovora za koje nije hteo ni da čuje, pa je, ako je po tome suditi, jasna njegova namera da ostane u Vojvodini. S druge strane, međutim, takođe je jasno da tu nameru može da promeni samo jača finansijska ponuda nekog drugog kluba u inostranstvu. Smatram da je to razumljivo i prihvatljivo, s obzirom na činjenicu da on ima 32 godine“, dodao je Radović.
Jel to onaj gosa sto je branio za mladu reprezentaciju? Ako me secanje dobro sluzi, dobar je onфирма бг wrote:Информација је од једног човека из Чачка 100% проверена. Никола Милојевић, голман Борца мења Супића у Војводини!!!
Kamo lepe srece...madda fakka wrote:Stepanova sam video pre pola sata na limanu... Jel dosao na odmor ili...
Istina, sta mislite o njemu? Pesic ili Vignjevic ce najverovatnije zameniti Moreiru.фирма бг wrote:Информација је од једног човека из Чачка 100% проверена. Никола Милојевић, голман Борца мења Супића у Војводини!!!