Uprava
Bogami svaka čast.Samo neka se istraje u takvim stavovima iza kojih stojimo i svi mi navijači i da ne postoji nikakav strah od beogradske gamadi i sve će biti OK.
Ako zaista ima pravde, bar jedan trofej će već sada biti naš, ali mi smo već i sada zadovoljni.Naravno, kakva bi ludnica nastala da osvojimo duplu krunu, Novi Sad bi goreo i niko nam ne bi smeo ništa, čik neka probaju.
Ako zaista ima pravde, bar jedan trofej će već sada biti naš, ali mi smo već i sada zadovoljni.Naravno, kakva bi ludnica nastala da osvojimo duplu krunu, Novi Sad bi goreo i niko nam ne bi smeo ništa, čik neka probaju.
Bato majstore vodi nas do titule 

- Red Marquis
- Moderator
I ovo koliko je objavljeno, je dobro.
Udarci u centar, kao da je neko s foruma intervjuisan a ne Bata. A možda je i Bata ovde
Samo što sve ove stvari treba da ostanu o njegovom i domenu uprave, i nas navijača. Igrači i trener treba da nastave po starom i nek pljuvačina blizanaca koja će uslediti se fokusira na Bati, a ne na njima.
Udarci u centar, kao da je neko s foruma intervjuisan a ne Bata. A možda je i Bata ovde

Samo što sve ove stvari treba da ostanu o njegovom i domenu uprave, i nas navijača. Igrači i trener treba da nastave po starom i nek pljuvačina blizanaca koja će uslediti se fokusira na Bati, a ne na njima.
Io odio Belgrado
Red Marquis wrote: Samo što sve ove stvari treba da ostanu o njegovom i domenu uprave, i nas navijača. Igrači i trener treba da nastave po starom i nek pljuvačina blizanaca koja će uslediti se fokusira na Bati, a ne na njima.

Pošto smo znali i te kako da ga kudimo, red je da i pohvalimo Batino izlaganje. Svaka čast!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Milan wrote:Red Marquis wrote: Samo što sve ove stvari treba da ostanu o njegovom i domenu uprave, i nas navijača. Igrači i trener treba da nastave po starom i nek pljuvačina blizanaca koja će uslediti se fokusira na Bati, a ne na njima.![]()
![]()
![]()
Pošto smo znali i te kako da ga kudimo, red je da i pohvalimo Batino izlaganje. Svaka čast!!!
- madda fakka
Ja ne znam kako te "informacije" uticu na nase igrace. Verujem da se oni smeju na takve glupe izjave i da znaju da vise vrede od tih lelemuda iz BG. Drago mi je da je Ratko Butorovic bio odmeren i iznosio cinjenice i da se nije spustao na nizak nivo BG izjava pa da napada bilo koga... Istrajacemo u ovoj bitci i borbi za istinu. Ako osvojimo kup moci ce samo da nas mrze i da se izvlace kako su oni u proslom veku radili to to i to... A mi smo kao mali klub u odnosu na njih...
Proslo je vreme laznih pobednika!!
Proslo je vreme laznih pobednika!!
I Bog je Slaninar...
Ma šta dete zna šta je Liga Šampiona, kada ti zloglasni crni blizanci ne znaju ni kafu skuvati...

Butorović:''Kod crno - belih ni kafa...''
19. april 2011. | 11:58 | Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs
Predsednik novosadskog superligaša, Ratko Butorović, nakon trijumfa njegove ekipe u Humskoj uveren da Vojvodina može da pobedi i crveno-bele.
''Ne znam, ali bih voleo da šampiona dobijemo u poslednjem kolu. Ukoliko se to desi, budite uvereni da će šampion biti Vojvodina ili Partizan. Crvena zvezda nas sigurno neće pobediti u Novom Sadu'', uvereno priča Butorović.
Novosađani su bili odlični domaćini crno-belima u prvom delu sezone, dok Partizan nije uzvratio gostoprimstvo, kaže predsednik ''lala''.
''Bio sam, ali na istoku, jer nas niko nije zvao da dođemo. Predstavnike Partizana dočekali smo u Novom Sadu kao pravi domaćini, jer su oni naši prijatelji. Napravili smo tortu, koja je dopola bila u obliku grba Vojvodine, a pola s grbom Partizana. Smatramo da je to sasvim normalno. A nas u Beogradu niko nije poslužio ni kafom'', otkriva Butorović
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Slazem se, i ne samo ovo izlaganje nego i mnogo toga dobrog sto je Bata uradio od kada je na celu kluba.Milan wrote:Pošto smo znali i te kako da ga kudimo, red je da i pohvalimo Batino izlaganje. Svaka čast!!!
- da li neko moze da postavi statistiku nasih duela protiv blizanaca od kada je Bata na celu kluba i da uporedi sa istom statistikom prethodnih uprava?
- uporediti prodaju nasih igraca pod ugovorom blizancima. Kod Bate niko, a kod prethodnih uprava?
- ucesca u Evropi, plasmani u prvenstu i finala kupa?
- u kakvom je stanju bio Klub kad ga je Bata preuzeo?
- FC ''Vujadin Boskov''?
Za mene kao navijaca Vojvodine ovo su krucijalne stvari koje je konacno neko poceo da sprovodi u delo. Nazalost, bilo je i losih stvari. O tome smo svi pisali na forumu i zestoko kritikovali upravu. Koliko vidim mnoge stvari su prevazidjene i krenuli smo pravim putem. Zato treba biti posten i pohvaliti ono sto je pozitivno.
Svaka cast upravi, treneru i igracima!!!
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Ko nama garantuje da cemo sledecu sezonu igrati isto ovako uspesno!?
Ko nam garantuje da cemo u narednih 5 sezona biti ovako blizu trofejima!?
Ukoliko nista ne osvojimo,ko nam garantuje milionske transfere.
Ali... ukoliko bi zgrabili titulu,finansijska dobit iz samih kvalifikacija bi bila velika,ogromna....
verujem da i sam Bata (kao ozbiljan poslovan covek) razmislja na taj nacin,i da je svestan da je lova nadohvat ruke... zato i mislim,da treba iskoristiti sva moguca sredstva (prvenstveno mislim,na njegove prozivke blizanaca po novinama) da bi se doslo do cilja
Ko nam garantuje da cemo u narednih 5 sezona biti ovako blizu trofejima!?
Ukoliko nista ne osvojimo,ko nam garantuje milionske transfere.
Ali... ukoliko bi zgrabili titulu,finansijska dobit iz samih kvalifikacija bi bila velika,ogromna....
verujem da i sam Bata (kao ozbiljan poslovan covek) razmislja na taj nacin,i da je svestan da je lova nadohvat ruke... zato i mislim,da treba iskoristiti sva moguca sredstva (prvenstveno mislim,na njegove prozivke blizanaca po novinama) da bi se doslo do cilja