Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Bogami svaka čast.Samo neka se istraje u takvim stavovima iza kojih stojimo i svi mi navijači i da ne postoji nikakav strah od beogradske gamadi i sve će biti OK.
Ako zaista ima pravde, bar jedan trofej će već sada biti naš, ali mi smo već i sada zadovoljni.Naravno, kakva bi ludnica nastala da osvojimo duplu krunu, Novi Sad bi goreo i niko nam ne bi smeo ništa, čik neka probaju.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

I ovo koliko je objavljeno, je dobro.
Udarci u centar, kao da je neko s foruma intervjuisan a ne Bata. A možda je i Bata ovde :wink:
Samo što sve ove stvari treba da ostanu o njegovom i domenu uprave, i nas navijača. Igrači i trener treba da nastave po starom i nek pljuvačina blizanaca koja će uslediti se fokusira na Bati, a ne na njima.
Io odio Belgrado
Milan

Post by Milan »

Red Marquis wrote: Samo što sve ove stvari treba da ostanu o njegovom i domenu uprave, i nas navijača. Igrači i trener treba da nastave po starom i nek pljuvačina blizanaca koja će uslediti se fokusira na Bati, a ne na njima.
:!: :!: :!:

Pošto smo znali i te kako da ga kudimo, red je da i pohvalimo Batino izlaganje. Svaka čast!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ne znem, meni je nekako Bata BATA sta god da prica. Mozda nisam u pravu, ali jebiga...
ristoo7

Post by ristoo7 »

Milan wrote:
Red Marquis wrote: Samo što sve ove stvari treba da ostanu o njegovom i domenu uprave, i nas navijača. Igrači i trener treba da nastave po starom i nek pljuvačina blizanaca koja će uslediti se fokusira na Bati, a ne na njima.
:!: :!: :!:

Pošto smo znali i te kako da ga kudimo, red je da i pohvalimo Batino izlaganje. Svaka čast!!!
Vuke

Post by Vuke »

Pohvala za Batu! Nadam se da ce na kraju sezone, kako god da se zavrsi zadrzati kostur tima, produziti na nekoliko godina ugovor sa Kizom Milinkovicem i da cemo se plasirati u grupnu fazu Lige Evrope! Ne treba prodavati po svaku cenu, Mamic je idealan model po kojem treba poslovati!
kinik

Post by kinik »

Imamo srece pa su i ovoliko objavili (da li je objavljeno u izdanju za celu Srbiju?)!
Svaka cast Bati!
ps Daj ceo intervju sto pre!
1966...1989...201x
madda fakka

Post by madda fakka »

Ja ne znam kako te "informacije" uticu na nase igrace. Verujem da se oni smeju na takve glupe izjave i da znaju da vise vrede od tih lelemuda iz BG. Drago mi je da je Ratko Butorovic bio odmeren i iznosio cinjenice i da se nije spustao na nizak nivo BG izjava pa da napada bilo koga... Istrajacemo u ovoj bitci i borbi za istinu. Ako osvojimo kup moci ce samo da nas mrze i da se izvlace kako su oni u proslom veku radili to to i to... A mi smo kao mali klub u odnosu na njih...

Proslo je vreme laznih pobednika!!
I Bog je Slaninar...
the Gari

Post by the Gari »

A prepošteni Gavrilović je 'ladno napisao da Bata ima urokljive oči... Pankeraj živi!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
DUB

Post by DUB »

Vuke wrote:Mamic je idealan model po kojem treba poslovati!
nećemo preterivati...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ma šta dete zna šta je Liga Šampiona, kada ti zloglasni crni blizanci ne znaju ni kafu skuvati... :lol:
Butorović:''Kod crno - belih ni kafa...''

19. april 2011. | 11:58 | Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs

Predsednik novosadskog superligaša, Ratko Butorović, nakon trijumfa njegove ekipe u Humskoj uveren da Vojvodina može da pobedi i crveno-bele.

''Ne znam, ali bih voleo da šampiona dobijemo u poslednjem kolu. Ukoliko se to desi, budite uvereni da će šampion biti Vojvodina ili Partizan. Crvena zvezda nas sigurno neće pobediti u Novom Sadu'', uvereno priča Butorović.

Novosađani su bili odlični domaćini crno-belima u prvom delu sezone, dok Partizan nije uzvratio gostoprimstvo, kaže predsednik ''lala''.

''Bio sam, ali na istoku, jer nas niko nije zvao da dođemo. Predstavnike Partizana dočekali smo u Novom Sadu kao pravi domaćini, jer su oni naši prijatelji. Napravili smo tortu, koja je dopola bila u obliku grba Vojvodine, a pola s grbom Partizana. Smatramo da je to sasvim normalno. A nas u Beogradu niko nije poslužio ni kafom'', otkriva Butorović
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Camel

Post by Camel »

Da,da,bio je na istoku! :lol: :lol: :lol:
TomaNS

Post by TomaNS »

kinik wrote:Imamo srece pa su i ovoliko objavili (da li je objavljeno u izdanju za celu Srbiju?)!
Svaka cast Bati!
ps Daj ceo intervju sto pre!
Za celu! inace, necu jos objavljivati ovde sve detalje, jer postoje indicije da se nesto moze provuci kroz tekstove koji ce slediti...
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Milan wrote:Pošto smo znali i te kako da ga kudimo, red je da i pohvalimo Batino izlaganje. Svaka čast!!!
Slazem se, i ne samo ovo izlaganje nego i mnogo toga dobrog sto je Bata uradio od kada je na celu kluba.

- da li neko moze da postavi statistiku nasih duela protiv blizanaca od kada je Bata na celu kluba i da uporedi sa istom statistikom prethodnih uprava?
- uporediti prodaju nasih igraca pod ugovorom blizancima. Kod Bate niko, a kod prethodnih uprava?
- ucesca u Evropi, plasmani u prvenstu i finala kupa?
- u kakvom je stanju bio Klub kad ga je Bata preuzeo?
- FC ''Vujadin Boskov''?
Za mene kao navijaca Vojvodine ovo su krucijalne stvari koje je konacno neko poceo da sprovodi u delo. Nazalost, bilo je i losih stvari. O tome smo svi pisali na forumu i zestoko kritikovali upravu. Koliko vidim mnoge stvari su prevazidjene i krenuli smo pravim putem. Zato treba biti posten i pohvaliti ono sto je pozitivno.

Svaka cast upravi, treneru i igracima!!!
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ko nama garantuje da cemo sledecu sezonu igrati isto ovako uspesno!?
Ko nam garantuje da cemo u narednih 5 sezona biti ovako blizu trofejima!?
Ukoliko nista ne osvojimo,ko nam garantuje milionske transfere.
Ali... ukoliko bi zgrabili titulu,finansijska dobit iz samih kvalifikacija bi bila velika,ogromna....
verujem da i sam Bata (kao ozbiljan poslovan covek) razmislja na taj nacin,i da je svestan da je lova nadohvat ruke... zato i mislim,da treba iskoristiti sva moguca sredstva (prvenstveno mislim,na njegove prozivke blizanaca po novinama) da bi se doslo do cilja
Image
Post Reply