Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Turija »

@ Deep, kako su danas igraci zasticeniji, kad za kaznu, izolovano, trce krugove oko igralista? To je tek mobing. Cak mi se cini da su ranije igraci bili bolje zasticeni, kao i radnici.
Niko ovde ne misli o kaznjavanju (kad napise naporan rad) da trce u ponoc ili u ranu zoru, vec rad na redovnom treningu.

@hvylarn
Ime psihologa ne mogu da se setim, ali mislim da je zenska osoba u pitanju. Da li je jos u Vosi, to ne znam. Nije ovo prvi put da se pominje potreba za psihologom u Klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ма нико не мисли на мобинг,може и у најбољим условима,нпр на новој трави на Карађорђу да им се заврти у глави и да повраћају после тренинга.Мислим на велики рад и дисциплину,коју би увео неки тренер фанатик ала Антонио Конте,па њему нек Његош шири руке на терену.Такође се односи на учестало позивање психолога,мотиватора,баба Ванги,као да ми играмо супер,промашујемо 5 до 10 шанси и само нам је проблем концентрација у завршници.Не ми се на терену слабо шта питамо,шок терапија са променом тренера није успела,још смо гори,увукла се несигурност.Жао ми је што Кртолица није дорастао задатку,као наш човек из клуба,сањам дан када ће нас неки нови Ивица Брзић тренирати.Управа није успела да нађе тренера па су оставили Кртолицу,јако лош потез,нама треба тренер са знањем и искуством.Ова сезона је просута,изгубљена,што се тиче Европе,ал треба извући максимум,створити неку основу,створити бонусе,решити односе са играчима,решити питање тренера,решити неки проблем за будућа времена.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kako to da vam kažem ali mi smo lideri u Superligi po broju promašenih velikih prilika sa čak 36 takvih situacija.

Treći po posedu i tačnim dodavanjima.

Drugi po broju šuteva posle cigana u ligi i drugi po broju udaraca u okvir gola isto posle cigana.

Mi igramo haotično ali i u takvim uslovima stvaramo više od protivnika, uz svo poštovanje za Pazar mi smo duplo kvalitetnija ekipa od njih na svakoj poziciji osim na poziciji Adema Ljajića.

Mi smo druga ekipa ove lige po kvalitetu i ovo što nam se dešava je apsolutna katastrofa od početka same sezone.

Fudbal je jedina igra gde ti možeš da izvučeš ovakve statističke podatke i da stojiš na tabeli onako kako mi stojimo.

Kao što je govorio Bandović ako stvaraš prilike imaš čemu da se nadaš.

Mi prilike stvaramo i igramo fudbal, dopuštamo gluposti i iz gluposti i sopstvenih grešaka poklanjamo rivalima bodove.

Ja sam i dalje uveren da je ova ekipa u stanju da veže ozbiljan broj pobeda u kontinuitetu jer ima kvalitet, u roku od odmah mora da se zategna ekipa, da se nametne disciplina i da dođe neko ko to može da uspostavi.

Trener koji to bude uradio će samo pokupiti zasluge a realnost je takva da ovaj tim ima kvalitet i može, ovo sve što gledamo od početka sezone nije realna snaga ove ekipe.

Moramo da igramo i izgledamo kao kolektiv, sa disciplinom u igri.

Ova ekipa je u grču, psihološki potonula i dozvoljavamo protivnicima da i iz poluprilika postignu gol protiv nas ili nas ozbiljnije ugroze.

Daleko je ovo od gotove sezone kao što to mnogi predstavljaju već sada itekako ako se konsolidujemo mi smo i dalje ekipa koja može da pretenduje na drugo mesto ali nema više čekanja, obećanja i lažnog optimizma, rukavi moraju da se zasuku što pre i da se pobeđuje makar i minimalnim rezultatom.
Turija

Post by Turija »

@Deep, ja mislim da se zanosimo kvalitetom ekipe, zbog nase navijacke emocije.
Da ga imamo u toj meri, ne bi imali ovako slabu igru i plasman, jer ja mislim da je ona posledica individualnog kvaliteta igraca.

Mi imamo samo par igraca, koji odskacu od proseka nase lige, a za evropske kvalifikacije su prosek, dok ostali ni to. I svi su preplaceni, s obzirom na ucinkovitost.

Nazalost, tako je. Ne volim sto je tako, ni najmanje, a krivo mi je zbog toga mnogo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Deep forsira ovu priču, koja se pokazala kao apsolutno NETAČNA. Treneri prolaze, a ekipa se i dalje valja u blatu. Nismo druga najjača ekipa u ligi. Po kojim to kriterijumima smo mi to drugi?

Po transfermarketu smo peti i ukupno i po prosečnoj vrednosti igrača.
Po hemiji u klubu...tu negde oko dna,
Po rezultatima u prvenstvu? Sredina.

Sto puta izgovorena neistina ne postaje istina. To što su mnogi imaju u svojim glavama ideju da smo mi konstantno treći klub u zemlji i da je to zapisano u kamen, i sada kada je partizan potonuo da to znači da smo mi samo skočili mesto napred...stvari tako ne funkcionišu i to veze sa stvarnošću nema.
Io odio Belgrado
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Red Marquis wrote: Sat Oct 05, 2024 2:32 pm Deep forsira ovu priču, koja se pokazala kao apsolutno NETAČNA. Treneri prolaze, a ekipa se i dalje valja u blatu. Nismo druga najjača ekipa u ligi. Po kojim to kriterijumima smo mi to drugi?

Po transfermarketu smo peti i ukupno i po prosečnoj vrednosti igrača.
Po hemiji u klubu...tu negde oko dna,
Po rezultatima u prvenstvu? Sredina.

Sto puta izgovorena neistina ne postaje istina. To što su mnogi imaju u svojim glavama ideju da smo mi konstantno treći klub u zemlji i da je to zapisano u kamen, i sada kada je partizan potonuo da to znači da smo mi samo skočili mesto napred...stvari tako ne funkcionišu i to veze sa stvarnošću nema.
+1,Baciti pogled na tabelu je dosta.Price o tome kako smo "pSihIcKi pAli" su gluposti.Zasto mi ne mozemo da iskoristimo ozbiljne sanse onda?Ne zato sto smo "psihicki potonuli" nego nasi dragi fudbaleri ne znaju prosto.Svaka akcija je ista ceka se taj dupli pas na rubu sesnaesterca onda sut ili jos jedan dupli pas i gotova akcija.Koja se u 70% slucajeva zavrsava sa oduzetom loptom i kontrom protivnicke ekipe.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Deep
Tvoja pozitivnost i pokušaj da isti preneseš :lala:

Ekipa, odnosno igrači, jesu pokazali odredjeni kvalitet u nekim momentima, pre svega sa Ajaxom. Medjutim da bi se reklo kako imamo kvalitet to se mora konstantno pokazivati. Nije stvar ni tabele jer mi smo na mestu koje zaslužujemo svojom igrom. Kao što je vrlo verovatno da imamo kvalitet za veće mesto, realno je da smo tu gde smo svojom zaslugom. To je činjenica.

Svako locira krivca kako vidi iz svoje perspektive.
Ja bih se do sada u najvećoj meri složio sa Elmaestro, a to je da je ovo plod niza loših odluka, a na to dodato nekopetencije ljudi koje te odkuke donose. Nisu dorasli ambicijama koje se izneli u javnost. Naravo, može se reći ne igraju oni, ali znaš vrlo dobro da je u svakoj oblasti isto. Potreban je i menadžment i radnici.

I ja apsolutno tvrdim da FKV može i u ovoj ovakvoj Srbiji da igra Evropu i da ima solidan rezultat. Nije potrebna ne znam kakva podrša politička. Nek cigani i groblje budu to što jesu, ko ih j**e.

Ali isto tako sada mislim da ova garnitura ne može više da vrati tim na pravi kolosek.

Došlo vreme opet za autsajdersku zajebanciju :mrgreen:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mi mozda i jesmo druga ekipa po kvalitetu u ligi ali ta liga se sastoji od:

- 1 ekipe koja kvalitetom (i budzetom i mnogo cime nefudbalskim) stravicno odskace od svih ostalih, cak i od svog doskora nerazdvojnog sijamskog blizanca,

- relativno velike grupe ekipa koje su sve prilicno ujednacene (ne)kvalitetom u kojoj se nalazimo i mi, gde niko nesto posebno ne odskace ni pozitivno ni negativno, cak ni 3-4 ekipe prethodnih godina regularno vidjene kao kandidati za Evropu,

- i 3-4 ekipe koje su zalutale u superligu i vidjene su za ispadanje, mada ni one kvalitetom ne zaostaju mnogo za ovom drugom grupom i nije nemoguce da zagorcaju nekom od njih zivot i posalju ih u nizi rang.

Osim ovih vec vidjenih za titulu gde ce se broj prosutih bodova do maksimalnog ucinka do kraja sezone brojati na prste ruku, kod svih ostalih bukvalno odlucuju nijanse, momenat inspiracije, fudbalska sreca. I sa te strane Deep je u pravu, nas bas na tom segmentu ove sezone ne ide pa ne ide. Ako nas krene, vrlo brzo cemo poceti da se penjemo na tabeli.

Ali Deep nije u pravu kada kaze da smo mi kvalitetno jaci od ostalih (ne racunajuci zvezdu). Nismo, taman smo isto sranje kao i 3/4 ove lige. I ako nas ne krene, sto je takodje moguce, nije iskljucena ni grcevita borba za opstanak. Jer liga je uzasno nekvalitetna, i (osim jednog izuzetka) neverovatno ujednacena. Biti na deobi drugog mesta po kvalitetu u takvoj ligi nije garancija ni za sta. Nas realno bukvalno svako u ligi moze da pobedi na momenat inspiracije i fudbalsku srecu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Кола пролазе, бодови се просипају, зона испадања све ближа и ближа, ал се ми тешимо како имамо после звезде најбољу екипу у лиги, како ће Величковић бити странаш играч и потенцијал, како је ово страшно скаутиран и састављен тим само ето фали то нешто итд. итд. , па не гледам ја Митошевића, Милојевића, Езеа, Саничанина и екипу састављену Бог зна како, са ко зна које каквим комбинацијама па ето сад 8. смо јебига...

Одрадиш никад бољи прелазни рок на зиму, избориш Европу, имаш до јаја финансијско стање, да бираш играча буквално, што се никад није десило код нас, знаш где ти и шта ти треба, не доведеш играче који ће ти одмах донети квалитет (Сери,Његош,Кораћ) , већ чекамо да они прораде, овај мали ће бити страшан играч, па шта ми то значи што ће он бити за 3 године страшан играч кад има јачину шута ко деца у пионирима и не направи никакву разлику на терену, против Ајакса кад је ушао био играч мање и сл., Младеновић није ни добио прилику, Кокановић ту и тамо океј, Дробњак одрадио у две утакмице скроз коректан посао, ал опет ти знаш да је наш дивни председник увео правило о два бонуса и да ти ту поготово требају играчи где нећеш изгубити квалитет а не да гледам Радуловића сваку утакмицу, продаш Ивановића чекаш последњи дан прелазног рока да доведеш замену, Вукановић повређен, знаш да немаш шпица и џабе, још доведеш играча који дискутабилно да л ће попунити ту рупу, значи опет по ко зна који пут лош потез спортског сектора...

Баш тај печат тренера и слично смо најбоље видели на Ајаксу, искључиво Бандовићев печат и његове заслуге за то како смо одиграли у оба двомеча, што ти у преводу значи да опет ниси усро толико са појачањима већ ти треба неко стручан да све то повеже и извуче максимум из екипе... Играчи су почели да бојкотују тренера након пораза у Словенији, ти си већ у том тренутку изгубио двомеч, примљеним голом у 95. минуту јер Сери не излази на бека и пушта га да неометано центрира и део екипе почиње да бојкотује тренера и нико од горе то не санкционише, већ ето играмо, све је океј, проћемо, после Марибора све је то још више отишло у ку*ац, психилошка баријера, Напредак итд. итд. и Божа одлази.

Опет поновљено знаш и сам да ти треба квалитетан тренер који ће извући максимум, донети ти нешто, још је рано, имаш наде да ти сезона не пропадне, ти стављаш Кртолицу који је ето неким сплетом околности одиграо прве 3 утакмице како је одиграо, али на сву жалост није дорастао једном таквом задатку што се донекле и очекивало и знало на почетку и мени је лично јако жао због тога...Још један у низу потеза курцоболне управе. Уз то ни једна једина санкција за играче који су то својим понашањем и залагањем заслужили, ал ето ко зна којим сплетом околности играју по 60 или 90 минута док Меда седи на клупи или неко од деце, а он шета по терену, њихове грешке и нашолантност нас коштају бодова, а они шетају и добијају 10.000€ месечно...
Још једна пропала сезона, још лажних обећања, још мало опране лове, а по нама нека пишају... Управа напоље.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Deep Purple wrote: Sat Oct 05, 2024 12:20 pm Kako to da vam kažem ali mi smo lideri u Superligi po broju promašenih velikih prilika sa čak 36 takvih situacija.

Treći po posedu i tačnim dodavanjima.

Drugi po broju šuteva posle cigana u ligi i drugi po broju udaraca u okvir gola isto posle cigana.

Mi igramo haotično ali i u takvim uslovima stvaramo više od protivnika, uz svo poštovanje za Pazar mi smo duplo kvalitetnija ekipa od njih na svakoj poziciji osim na poziciji Adema Ljajića.

Mi smo druga ekipa ove lige po kvalitetu i ovo što nam se dešava je apsolutna katastrofa od početka same sezone.

Fudbal je jedina igra gde ti možeš da izvučeš ovakve statističke podatke i da stojiš na tabeli onako kako mi stojimo.

Kao što je govorio Bandović ako stvaraš prilike imaš čemu da se nadaš.

Mi prilike stvaramo i igramo fudbal, dopuštamo gluposti i iz gluposti i sopstvenih grešaka poklanjamo rivalima bodove.

Ja sam i dalje uveren da je ova ekipa u stanju da veže ozbiljan broj pobeda u kontinuitetu jer ima kvalitet, u roku od odmah mora da se zategna ekipa, da se nametne disciplina i da dođe neko ko to može da uspostavi.

Trener koji to bude uradio će samo pokupiti zasluge a realnost je takva da ovaj tim ima kvalitet i može, ovo sve što gledamo od početka sezone nije realna snaga ove ekipe.

Moramo da igramo i izgledamo kao kolektiv, sa disciplinom u igri.

Ova ekipa je u grču, psihološki potonula i dozvoljavamo protivnicima da i iz poluprilika postignu gol protiv nas ili nas ozbiljnije ugroze.

Daleko je ovo od gotove sezone kao što to mnogi predstavljaju već sada itekako ako se konsolidujemo mi smo i dalje ekipa koja može da pretenduje na drugo mesto ali nema više čekanja, obećanja i lažnog optimizma, rukavi moraju da se zasuku što pre i da se pobeđuje makar i minimalnim rezultatom.
Ja se u najvecoj meri slazem (ne slazem se da igramo fudbal) jer da imamo trenera kojem to nije samo zvanje Napredak, Zeleznicar, Radnicki Nis, IMT, ... bi dobili po jos dva, tri, cetri komada na sve sto su dobili. Ako se dovede trener sezona se okrece za 180 stepeni.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Maki

Post by Maki »

Marko Savić nanizao 4 poraza na klupi Pančevaca, možda prilika da ga uzmemo. Što neko reče, kada su mu uvalili Sanoga, Milunovića i ostale ciganske uhlebe, počeo je da tone. Pre toga igrao sa pola tima bonusa i imao rezultate. Pravi čovek za naš kombinat... :cheers:
Rakovac

Post by Rakovac »

Mi u najboljem slučaju imamo nekoliko igrača koji odskaču od kvaliteta ove lige, Crnomarkovića, Poletanovića, Njegoša i Serija a i oni ne odskaču mnogo . Sve ostalo je u najboljem slučaju suv prosek.
Što se tiče odnosa između uloženih para u ovaj tim, što kroz transfere što kroz mesečna primanja igrača, tu smo najgori u ligi.
Voleli mi Lalatovića ili ne, on je trener koji od raspoloživog kvaliteta uvek izvuče maksimum. Pogledajte tim i igrače koje je imao kad je uzeo kup i kad je na produžetke ispao u Belgiji.
Ne znam, od ljudi koji su u fudbalu, (ja nisam ja sam samo višedecenijski navijač) sve najbolje slušam o Gaćinoviću.
Duplof

Post by Duplof »

Ako neko sebe u bilo čemu želi nazvati dobrim, taj neko mora imati veoma dobro tehničko znanje iz te oblasti koje će primenjivati na adekvatan način u kontinuitetu. Mi imamo dobru perspektivu u vidu tog znanja, imamo igrače koji su za ovaj nivo sporta i fudbala dovoljni za neki "rezultat", uz par izuzetaka, ali previše se osciluje. Kada to promenimo, možemo reći da smo dobri, inače smo bez tog kontiuniteta mačka u džaku od koje apsolutno niko ne može ništa predvideti. Poređenje s drugima je nepotrebno, jer je, kao što @Radoye kaže, 3/4 lige podjednako (ne)kvalitetno.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
denialalner

Post by denialalner »

Maki wrote: Sat Oct 05, 2024 6:10 pm Marko Savić nanizao 4 poraza na klupi Pančevaca, možda prilika da ga uzmemo. Što neko reče, kada su mu uvalili Sanoga, Milunovića i ostale ciganske uhlebe, počeo je da tone. .. :cheers:

Zeleznicar sjajno krenuo sa puno mladih igraca,
onda su se "spremili" i
poceli da igraju "Lideri"
Ben, Sanogo i Milunovic
(napravi penal u 1minutu tako iskusan igrac)
Čuveni igraci poznati po rekordnim nizovima
pobeda crvene mezimice
Ocekujem uskoro kod njih i Kangu, Kataijaa i
Lidera Spajica

Treba odmah dovesti Savica,
ako ga smene....

Ili ne gine Lalatovic,
jos jedan nepobedivi trener,
ali samo u okvirima Srbije....
Turija

Post by Turija »

Ne treba da se zanosimo i zalecemo da je Lalatovic taj glavni faktor uspesnog starta Lucana. Tamo je alfa i omega Nesko.
Drugo, Mladost je skup iskusnih igracа, koji znaju da igraju na rezultat i poznaju Ligu. U ovoj ligi, to je vise nego dovoljno za dobar plasman u gornjem delu tabele.
Samo jos malo treba sacekati, pa ce se videti, taj startni bum Lucana, kako ce izgledati posle jos nekoliko kola..Bila bi greska da ponovo zurimo sa potpisom trenera iz Lucana. Pre bih potpisao Neska.

Sto se Savica tice, to treba da proceni neko ko dobro poznaje struku i rada tog trenera.
Post Reply