masterNS wrote:johnny wrote:@ Lexa
A ti ces samo iz sportskih razloga dovoditi igrace iz R.Srpske???
Daj...
Verujem da su razlozi zbog kojih je naveo i R. Srpsku ti sto igraci mogu lakse da dobiju i nase drzavljanstvo(ako ga vec i nemaju) i sto kao takvi ne bi zauzimali mesto stranca. Druga stvar ako bi se u tom slucaju okrenuli na skauting mladih srpskih talenat logicno je da cemo srpske igrace traziti gde god ih ima, pa i u RSrpskoj. Ne znam koje druge razloge bi @lexa mogao da ima...
Hvala ti masterNS, upravo si naveo razloge koje sam ja hteo da napisem.
Da su moji razlozi cisto sportski dokazao sam i na temi "Transferi" gde sam predlozio
jednog hrvatskog igraca kao pojacanje nase Vose, ako vec sumnjate da skrecem na nesportske teme.
Igraci iz Republike Srpske sada vrlo lako dolaze da srpskog drzavljanstva tako da bi se
oni smatrali domacim igracima sto ostavlja prostor za kvalitetnog stranca.
Opet kazem, ne znam koliko pratite kosarku, ali sistem koji je imao KK FMP je po meni najbolji moguci
koji moze da ima jedan klub koji dolazi iz zemlje koja ekonomski ne stoji bas najbolje.
Nasa jedina prilika je da se oslonimo na mlade igrace ali pod uslovom da se razradi sistem sa odlicnim
skautingom i da idemo tim putem.
I jos jedna vrlo bitna stvar!!! Igrace treba placati po ucinku. Dakle, jedan manji deo fiksno, a ostalo
zaradi sa dobrim rezultatima. E onda bi imali igrace koji kidaju po terenu a ne igrace koji vise lice na
penzionere koji setaju Bulevarom i gledaju izloge